Redragon7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1) Βρές τις θερμίδες συντήρησής σου. 2) Φάε λιγότερες 3) Οι θερμίδες που θα παίρνεις να είναι υψηλής διατροφικής αξίας (βλ το post πάνω). Done Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από Redragon7
VonLoutsos Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Just now, logistoulis said: εγώ από γνωστούς μου που βλέπω αυτό που συμπεραίνω (χωρίς να ξέρω σίγουρα βέβαια), είναι ότι σε πεινάνε στην ουσία για γρήγορο αποτέλεσμα να πεις ααα τι καλός που είναι χάνεις τα κιλά, μετά επειδή ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να ζεις έτσι τα ξαναπαίρνεις... μετά ξαναπάς , τα ξανασκάς ξαναχάνεις και όλο από την αρχή δέχομαι ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μην έχουν πειθαρχία, οκ.. αλλά νομίζω ότι δεν γίνεται και να αντέξεις πολύ την χωρίς λόγο πείνα.. Πειθαρχία οχι στο να ακολουθήσεις την διατροφή. Πειθαρχία, εκεί που θες να φας 6 κομμάτια πίτσα για να χορτάσεις-σκάσεις, να φας 3 και να μάθεις τον εαυτό σου να χρειάζεται λιγότερο φαγητό(μικραίνει στομάχι λίγο κτλ). Και στην τελική οταν κάτι το καταφέρνεις μόνος σου, ακόμα και μετά να σου ξεφύγουν λίγο τα κιλά ξέρεις οτι το έχεις ξανακάνει να τα κατεβάσεις και μπορείς. Y.Γ. Προφανώς και ο οργανισμός οταν του δωθεί η δυνατότητα να φάει (μετά από περίοδο πείνας), θα φάει του σκασμού(γιατί σκέφτεται οτι αν ξαναγυρίσει η περίοδος πείνας θα πρέπει να έχω αποθέματα) άρα έτσι ξαναπαίρνει τα κιλά.
Pwpwpw Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, trib είπε Αυτό που περιγράφεις όμως δεν έχει καμία σχέση με αυτά που αναφέρω παραπάνω. Δεν αναφέρθηκα σε μαγιονέζες, 4 τοστ, κρουτόν και τυριά. Και όσο αφορά τα μακαρόνια ολικής, το μισό πακέτο είναι 2 πιάτα σχεδόν. Δεν ξέρω με ποιους διατροφολόγους έχετε μιλήσει στο παρελθόν, αλλά διαβάζω πράγματα τα οποία δεν έχουν υπόσταση και είναι καθαρά προσωπικές απόψεις. Σου ειπα το να μετρας ποσοτητες και να τρως σταθερα για ενα συγκεκριμενο διαστημα, βλεπωντας πως αντιδρα το σωμα σου σε αυτες τις ποσοτητες μετα απο ενα διαστημα 10ημερων παραδειγμα, αυξομειωναντας στην συνεχεια αυτες τις ποσοτητες αναλογα με το πως αντεδρασε ο οργανισμο σου ειναι ο τροπος να κανεις κατι σωστα μετρημενα που θα δουλεψει. Το φαε υγιεινα σε σημειο να νιωθεις εσυ καλα δεν εγγυεται κανενα αποτελεσμα, ειναι παρα πολυ γενικο.
zx1234r Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Άλλο ένα θέμα όπου ο καθένας απλά λέει την γνώμη του θεωρώντας πως έχει δίκιο και περιμένει όλοι οι άλλοι να τον ακούσουν.....άλλο ένα θέμα ξεχειλωμένο που σε λίγο θα κλειδώσει.
Pwpwpw Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, zx1234r είπε Άλλο ένα θέμα όπου ο καθένας απλά λέει την γνώμη του θεωρώντας πως έχει δίκιο και περιμένει όλοι οι άλλοι να τον ακούσουν.....άλλο ένα θέμα ξεχειλωμένο που σε λίγο θα κλειδώσει. Τετοιο θεματα εκει καταληγουν.Αν δεν παει ο ts σε διατροφολογο δν γινετε καποιος απ το νετ να του βγαλει στα τυφλα εβδομαδιαιο προγραμμα διατροφης και να του πει ακολουθησε αυτο και θα χασεις.Βασικα ολοκληρο το τοπικ δεν εχει νοημα υπαρξης δεν ειναι κατι απλο που μπορει να απαντηθει στην τυχη μεσο ιντερνετ😛
zx1234r Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Τετοιο θεματα εκει καταληγουν.Αν δεν παει ο ts σε διατροφολογο δν γινετε καποιος απ το νετ να του βγαλει στα τυφλα εβδομαδιαιο προγραμμα διατροφης και να του πει ακολουθησε αυτο και θα χασεις.Βασικα ολοκληρο το τοπικ δεν εχει νοημα υπαρξης δεν ειναι κατι απλο που μπορει να απαντηθει στην τυχη μεσο ιντερνετ😛 Συμφωνώ και επαυξάνω.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Καλημέρα Παν μέτρον άριστον.Αυτη είναι η πετυχημένη συνταγή για να είσαι σωματικά υγιείς.Να ακούς τον οργανισμό σου(δεν χρειάζεται να μετράς θερμίδες-αποψη μου) ,να επενδύσεις τον χρόνο σου διαβάζοντας και λαμβάνοντας γνώμη από ειδικο αν είσαι αρχάριος ή αντιμετωπίζει κάποιος θέμα υγείας και να σέβεσαι τον χρόνο σου.Αν το κάνεις επειδή πρέπει ή επειδή στο επέβαλλε ο διατροφολόγος σου ,δεν θα πάει μακριά η βαλίτσα.Δεν χρειάζεται να δείξεις υπερβάλλοντα ζήλο παρά μόνο τα βασικά.Ισορροπημενη διατροφή , άθληση ,επαρκής ύπνος και αποχή από τα γνωστά.Αυτα εφόσον μιλάμε για έναν ερασιτέχνη.Τα συμπληρωματα διατροφής είναι περιττά για τους ερασιτέχνες και μερικές φορές επίφοβα. Υ.γ.Ολα αυτά προϋποθέτουν να είμαστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις και να απορρίψουμε παλιές καλές συνήθειες.Π.χ.Αντι να βάλεις φρυγανιά στο μπιφτέκι βάλε βρωμη.Αντι να λουσεις τη σαλάτα με ελαιόλαδο επειδή έχει καλά λιπαρά θα βάλεις 2 κ.σ.Αντι να καταναλώσεις πρόβειο γιαούρτι κάθε μέρα με ψωμί ,περιόρισε το σε μια,δύο και τις υπόλοιπες στραγγίστο 2% και όχι 0%. Σχετικά με την κατανάλωση νερού ,η αλόγιστη κατανάλωση σε μακροχρόνια βάση μπορεί να αποδειχθεί επιζήμια.Καντε μια αναζήτηση ...Μικρά βήματα χωρίς ακρότητες και έτσι θα καταφέρεις να φτάσεις στην κορυφή όπως συμβαίνει παντού.
Pwpwpw Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, CallMeRp είπε Σχετικά με την κατανάλωση νερού ,η αλόγιστη κατανάλωση σε μακροχρόνια βάση μπορεί να αποδειχθεί επιζήμια.Καντε μια αναζήτηση ...Μικρά βήματα χωρίς ακρότητες και έτσι θα καταφέρεις να φτάσεις στην κορυφή όπως συμβαίνει παντού. Αυτο που λες ισχυει αλλα μιλαμε για τρελες ποσοτητες νερου για να συμβει και οχι σε "μολις"4 η 5 λιτρα νερο την μερα... Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από Pwpwpw
raid_av Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, zx1234r είπε Αυτό που λες θέλει λίγο προσοχή όταν κάποιος έχει προβλήματα υγείας όπως διαβήτη, πίεση ή χοληστερίνη. Μέχρι 16 ώρες είναι το σωστό και θέλει συγκεκριμένο πλάνο αλλιώς μπορεί εύκολα να προκαλέσει ζημιές. Και εγώ κάνω 14ωρη αλλά η νηστεία μου είναι απο 8 το βράδυ μέχρι 10 το πρωί και τα γεύματα είναι τουμπανιασμένα. Επίσης πηγαίνω κάθε μέρα δύο ώρες γυμναστήριο οπότε όλα αυτά θέλουν ειδική φόρμουλα για να αποδώσει. Αμα εισαι διαβητικος τυπου 1 θελει προσοχη και συμβουλη απο τον γιατρο ,σε τυπου 2 η διαλλειματικη νηστεια ειναι θεραπεια οπως και για την χοληστερινη .Γνωστος μου 10 χρονια τυπου2 με ινσουλινη την εκοψε μετα απο 6 μηνες διαλλειματικης και δεν παιρνει καν φαρμακα πλεον για τον διαβητη ,γιατι απλα δεν εχει διαβητη ,τα νουμερα του ειναι φυσιολογικα και εννοειτε δραματικη μειωση στο λιπος και στα κιλα του γενικα. 14ωρη που κανεις ειναι οριακα στο να αρχισει ο οργανισμος να τραβαει απο τις λιποαποθήκες θελει 16 ωρες minimum και πανω. Καλο ειναι και το 18ωρο και μονο ενα παραθυρο 6 ωρων να φας. Εμενα παντως η διαλλειματικη δουλεψε και δουλευει τελεια και εγινε τροπος ζωης εδω και 1 χρονο που την κανω. Μου κοπηκε λιγουρα για γλυκα και γενικα για κακο φαγητο και εχασα αρκετο λιπος για να φαινεται και καλυτερα το αποτελεσμα απο το γυμναστηριο. Παω γυμναστηριο νηστικος αφου εχω κλεισει 16 ωρες και σε δυναμη δεν χανω καθολου τα ιδια κιλα που σηκωνα πριν με γεματο στομαχι τα ιδια σηκωνω και με αδειο. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από raid_av 2
deus Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 https://www.bluezones.com/2018/10/fasting-for-health-and-longevity-nobel-prize-winning-research-on-cell-aging/ https://bradpilon.com/home-page-featured-post/fasting-for-weight-loss-setting-the-record-straight/ Αν δεν γίνει συνήθεια και τρόπος ζωής θα τα χάσεις τώρα και θα τα ξαναπάρεις αργότερα. Θέλει μελέτη η δουλεία σχετικά με τις τροφές, θέλει κάποιο είδος άσκησης να γίνει συνήθεια πχ ποδήλατο για μετακινήσεις, περπάτημα με τον καφέ αντί για καφετέρια πχ απλά πράγματα για αρχή. Ο σωστός ύπνος και η ηρεμία παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο επίσης. παραθέτω και 2 link που δουλεύουν πραγματικά όχι για αγορά ο γιαπωνέζος πήρε nobel το 2016 σχετικά με τη νηστεία. Από ασκήσεις η ένταση σου δίνει πολύ περισσότερα H.I.I.T. high intensity interval training και βάρη. ειδικά συνδιαστικά την μέρα της νηστείας δουλεύει εξαιρετικά. Και ένα τελευταίο για να μην κουράζω πρέπει να αποσυνδεθεί το φαγητό και το γλυκό/ποτό με ευχαρίστηση/ανταμοιβή είτε αυτοκαταστροφή - έχει γίνει μεγάλη ζημιά σε όλους μας από παιδιά στη σχέση μας με το φαγητό και είναι δύσκολο να αποσυνδεθείς από τα λάθη που κουβαλάς σαν κουλτούρα. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε τα περισσότερα παχύσαρκα παιδιά. 1
dkstopo Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 άκου αυτή την εκπομπή https://webradio.ert.gr/eraspor/13apr2019-ygia-ke-spor-me-tin-viky-spyrou-dimitris-kouretas/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις