Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρεις πώς δουλεύουν τα hooks στο wordpress; Αν ναι, δε μπορώ να καταλάβω τι σε δυσκολεύει, αλλά πες μου να βοηθήσω.
Αν όχι, το οποίο σημαίνει ότι καλύτερα να μην ακουμπήσεις τον κώδικα, δε χρειάζεται να βάλεις το widget "προγραμματιστικά".
Εγκατέστησε το plugin που λέει στην αρχή της σελίδας, και βάλε το widget στο sidebar που σου δείχνει, είτε από τον customizer (Appearance->Customize), είτε μέσα από Appearance->Widgets.
Νομίζω γενικά τα δείχνει πολύ ξεκάθαρα.

Επεξ/σία από vadou
Δημοσ.

Στην αρχή έβαλα τα widget όπως λες στο sidebar αλλά μου έστειλαν mail ότι δεν εμφανίζονται στο κοινό και μου είπαν να τα βάλω προγραμματιστικά. θα βάλω και ένα printscreen με της επιλογές που έχω μήπως και βοηθήσει.

https://imgur.com/R6EHufI

Δημοσ.

Το πρόβλημα υποθέτω ότι είναι ότι το theme που χρησιμοποιείς, δεν εμφανίζει κάποιο sidebar στο product page. Αν δεις στο documentation του skroutz, στο introduction, έχει ένα Note που αναφέρει "The widgets are displayed only on product pages and if there is at least one review for the product". Το οποίο, απ'ότι καταλαβαίνω σημαίνει ότι το widget παίζει μόνο στη σελίδα του προϊόντος.

Αυτό που μπορείς να κάνεις - και μόνο αν είσαι απολύτως σίγουρος ότι ξέρεις τι κάνεις, αν δεν έχεις γνώσεις προγραμματισμού καλύτερα να ζητήσεις από κάποιον developer να το κάνει - είναι να πας στο functions.php που φυσιολογικά υπάρχει στον φάκελο του child theme και να προσθέσεις είτε το

function show_skroutz_reviews_inline_widget() {
    the_widget( 'WC_Skroutz_Analytics_Product_Reviews_Inline_Widget' );
}
add_action( 'woocommerce_single_product_summary', 'show_skroutz_reviews_inline_widget', 35 );

για το inline widget, είτε το

function show_skroutz_reviews_extended_widget() {
    the_widget( 'WC_Skroutz_Analytics_Product_Reviews_Extended_Widget' );
}
add_action( 'woocommerce_after_single_product_summary', 'show_skroutz_reviews_extended_widget', 10 );

για το extended. Δεν ξέρω τι διαφορά έχουν.

!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!
Αν δεν είσαι 100% σίγουρος ότι ξέρεις τι κάνεις, ζήτα από κάποιον προγραμματιστή. Αν κάνεις το παραμικρό λάθος, πχ να ξεχάσεις μια παρένθεση, ή ένα ερωτηματικό, θα σπάσεις το site.
Στο ξαναγράφω και εδώ γιατί είναι πολύ σημαντικό.

• Like 1
Δημοσ.

Από ότι φαίνεται θα ζητήσω βοήθεια από προγραμματιστή γιατί δεν το έχω. Ευχαριστώ πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...