Προς το περιεχόμενο

Τρομερή ταλαιπωρία από Nova για νέα σύνδεση


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να μοιραστώ τον πόνο μου και να ρωτήσω για βοήθεια.

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 15 Μαρτίου χωρίς να το πολυσκεφτώ έκανα αίτηση για να έχω για 1 χρόνο ίντερνετ στην Nova περιμένοντας την HCN να σκάψει μέχρι το σπίτι μου.

Ο πρώτος πωλητής "έχασε" τα στοιχεία μου. Ο δεύτερος είπε πως μέσα σε 10 εργάσιμες θα έχω ίντερνετ, κάτι φυσικά που δεν έγινε και όταν πήρα τηλέφωνο μου είπαν πως είναι 20 οι εργάσιμες τελικά. 

Πέρασαν και οι 20 μέρες και φτάνουμε για να μην το τραβάω στο σήμερα 23/05 που ακόμα δεν έχω ίντερνετ, με 4 τεχνικούς να έχουν περάσει από το σπίτι (την πρώτη φορά έγινε λάθος στην οδό, την δεύτερη στο box, τρίτη, τέταρτη και πάει λέγοντας) χωρίς όμως αποτέλεσμα. 

Όταν τους είπα πως αγανάκτησα και πως αν δεν μπορούν να πάω αλλού γιατί το χρειάζομαι για δουλειά το ίντερνετ, μου είπαν πως θα πρέπει να πληρώσω 60€ ή κάτι τέτοιο και όταν τους είπα πως δεν μου έχουν βάλει καν ίντερνετ και πως 2 μήνες περιμένω σαν το χαζό μου λένε δεν έχει σημασία. 

Καταλαβαίνω ότι είμαι ηλίθιος που υπέγραψα αλλά δεν υπάρχει κάτι που να με προστατεύει εμένα? Μπορεί δηλαδή να τραβήξει για 1 χρόνο και να με έχουν στο περίμενε? Δεν μου φαίνεται λογικό και ήθελα αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάνω κάτω τα ίδια τραβάω και εγώ με  Vodafone. Είμαστε ήδη στην 5η εβδομάδα από την υπογραφή του συμβολαίου και ακόμα περιμένουμε τον ΟΤΕ να έρθει να εγκαταστήσει την γραμμή. Στα 2 πρώτα ραντεβού δεν ήρθε, στο τρίτο το χθεσινό, ακόμα δεν έχει ενημερώσει αν πήγε ή όχι και η Vodafone δεν ξέρει αλλά δεν νομίζω να ενδιαφέρεται κιόλας. Δυστυχώς μετά τις 14 μέρες δεν μπορείς να σπάσεις το συμβόλαιο (τουλάχιστον ατελώς). Οπότε είμαστε στην αναμονή. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με την νοβα τα ιδια τραβηξαμε κι εμεις,αυγουστο καναμε αιτηση Οκτώβρη την χασανε,μετα το παρατησαμε και μας συνδεσανε ιανουαριο χαχαχαα

(μιλαω για τηλεοραση μονο)

Επεξ/σία από xristoss1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...