Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην με ρωτάτε γιατί απλά πείτε μου αν γίνεται αυτό. 

Μπορώ πχ να αγοράσω στις 9 ένα Φρεντο καπουτσίνο από μικελ να τον βάλω στο ψυγείο σπίτι μου (έχοντας τον καπακομενο πάντα) και να τον πιω στις 16.00 δηλ καμία 7-8 ώρες έπειτα..??? Παθαίνει τπτ η δομή η ή γεύση η κάτι αλλο

Δημοσ.

Απ του  Μικέλ δεν παθαίνει τίπουτα ,Απ του Γρηγορ.  Αρχίζει να χάνει η δομή της την συμπαχτικοτητα της . Άμα παρς και του ευρώ  προσφορά καφέ   θα γεν σαν λασπονερο.

 

Δημοσ.

Χάνει λίγο σε γεύση αλλά δεν θα πάθεις και τίποτα.

Ποιος ο λόγος να τον πάρεις 7 ώρες πριν;

Μήπως έχεις προσφορά 1+1 και δεν ξέρεις τι να κάνεις τον 2ο;

Δημοσ.

λογικα το αφρογαλο δε θα διαλυθει μεσα στον καφε μετα απο τοσες ωρες? συν οτι θα εχει λιωσει και ο παγος και θα εχει γινει ακομα πιο αραιος. ενα χαλι μαυρο θα ειναι.

  • Like 5
Δημοσ.

Των Μικελ έτσι κι αλλιώς είναι με το αφρόγαλα διαλυμένο μέσα στον καφέ εξ αρχής, οπότε δεν αλλάζει και τίποτα.

Αυτό που λες γίνεται με τους υπόλοιπους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πώς θα πάρεις ένα φρέντο καπουτσίνο χωρίς τα παγάκια μέσα έτσι ώστε αν τον βάλεις στο ψυγείο, στην συντήρηση, αυτά να ΜΗΝ λιώσουν και τον μετατρέψουν σε ξέπλυμα;;;

Στην κατάψυξη δεν το συζητάω καν, το αφρόγαλα θα γίνει μπλιαχ...

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.

θα χωρίσει το γάλα από τον καφέ και θα τα βαλει ξεχωριστά στο ψυγείο. Τα παγάκια στην κατάψυξη εκτός αν έχει παγάκια ήδη στην κατάψυξη. Θα ξαναχτυπήσει το γάλα, θα βάλει τα παγάκια στον καφέ και θα ρίξει το γάλα που θα έχει αφρατεύσει. Τόσο απλό :P

  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, The_Judas είπε

Χάνει λίγο σε γεύση αλλά δεν θα πάθεις και τίποτα.

Ποιος ο λόγος να τον πάρεις 7 ώρες πριν;

Μήπως έχεις προσφορά 1+1 και δεν ξέρεις τι να κάνεις τον 2ο;

Πάει ο αδερφός μου από νωρίς /έχουμε άλλα ωράρια ύπνου-δουλειας

 

2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Πως γίνεται βρε παιδιά να κρατάει 2 μέρες και με γάλα μέσα  ;

7 ώρες Μαξ είπαμε μαν όχι 2 μερες

 

2 ώρες πριν, dpolal είπε

Πώς θα πάρεις ένα φρέντο καπουτσίνο χωρίς τα παγάκια μέσα έτσι ώστε αν τον βάλεις στο ψυγείο, στην συντήρηση, αυτά να ΜΗΝ λιώσουν και τον μετατρέψουν σε ξέπλυμα;;;

 

Δεν το κατάλαβα αυτό τι εννοείς χωρίς παγάκια. 

Θα προλάβουν να λιώσουν μέσα στο ψυγείο σε τόσες ώρες? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, costacurta είπε

Θα προλάβουν να λιώσουν μέσα στο ψυγείο σε τόσες ώρες? 

Ω Ναι!

Επεξ/σία από elgol
Δεν ημουν εγω
  • Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, elgol είπε

Ω Ναι!

Aναλογως σε ποιο σημειο στο ψυγειο το τοποθετεις. δεν εχει ολη η συντηρηση την ιδια θερμοκρασια. οσο πιο χαμηλα ή στην πορτα, τοσο πιο υψηλη θερμοκρασια. για αυτο η μαναβικη μπαινει τερμα κατω που ειναι καπου 6-7+ βαθμους για παραδειγμα. Αν την βαλεις στα πανω ραφια, θα "καουν".

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ψυγεια εχουν συνηθως 4-6° ο παγος θελει <0 οπότε;

Επεξ/σία από elgol
Δε φταιω ετσι μου ειπαν
Δημοσ.

Τοσο δυσκολο να βάλεις  εναν στο ψυγειο και να δοκιμάσεις πια.........................

  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...