costacurta Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Μην με ρωτάτε γιατί απλά πείτε μου αν γίνεται αυτό. Μπορώ πχ να αγοράσω στις 9 ένα Φρεντο καπουτσίνο από μικελ να τον βάλω στο ψυγείο σπίτι μου (έχοντας τον καπακομενο πάντα) και να τον πιω στις 16.00 δηλ καμία 7-8 ώρες έπειτα..??? Παθαίνει τπτ η δομή η ή γεύση η κάτι αλλο
christopher0016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Απ του Μικέλ δεν παθαίνει τίπουτα ,Απ του Γρηγορ. Αρχίζει να χάνει η δομή της την συμπαχτικοτητα της . Άμα παρς και του ευρώ προσφορά καφέ θα γεν σαν λασπονερο.
SakafliaC Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Πολλές φορές τον βάζω ψυγείο και τον πίνω και την επόμενη μέρα, δεν παθαίνει τίποτα. 3 1
The_Judas Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Χάνει λίγο σε γεύση αλλά δεν θα πάθεις και τίποτα. Ποιος ο λόγος να τον πάρεις 7 ώρες πριν; Μήπως έχεις προσφορά 1+1 και δεν ξέρεις τι να κάνεις τον 2ο;
duende Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 λογικα το αφρογαλο δε θα διαλυθει μεσα στον καφε μετα απο τοσες ωρες? συν οτι θα εχει λιωσει και ο παγος και θα εχει γινει ακομα πιο αραιος. ενα χαλι μαυρο θα ειναι. 5
SakafliaC Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Των Μικελ έτσι κι αλλιώς είναι με το αφρόγαλα διαλυμένο μέσα στον καφέ εξ αρχής, οπότε δεν αλλάζει και τίποτα. Αυτό που λες γίνεται με τους υπόλοιπους.
dpolal Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Πώς θα πάρεις ένα φρέντο καπουτσίνο χωρίς τα παγάκια μέσα έτσι ώστε αν τον βάλεις στο ψυγείο, στην συντήρηση, αυτά να ΜΗΝ λιώσουν και τον μετατρέψουν σε ξέπλυμα;;; Στην κατάψυξη δεν το συζητάω καν, το αφρόγαλα θα γίνει μπλιαχ... Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από dpolal
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Πως γίνεται βρε παιδιά να κρατάει 2 μέρες και με γάλα μέσα ;
kloktornet Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 θα χωρίσει το γάλα από τον καφέ και θα τα βαλει ξεχωριστά στο ψυγείο. Τα παγάκια στην κατάψυξη εκτός αν έχει παγάκια ήδη στην κατάψυξη. Θα ξαναχτυπήσει το γάλα, θα βάλει τα παγάκια στον καφέ και θα ρίξει το γάλα που θα έχει αφρατεύσει. Τόσο απλό 1 2
costacurta Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, The_Judas είπε Χάνει λίγο σε γεύση αλλά δεν θα πάθεις και τίποτα. Ποιος ο λόγος να τον πάρεις 7 ώρες πριν; Μήπως έχεις προσφορά 1+1 και δεν ξέρεις τι να κάνεις τον 2ο; Πάει ο αδερφός μου από νωρίς /έχουμε άλλα ωράρια ύπνου-δουλειας 2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Πως γίνεται βρε παιδιά να κρατάει 2 μέρες και με γάλα μέσα ; 7 ώρες Μαξ είπαμε μαν όχι 2 μερες 2 ώρες πριν, dpolal είπε Πώς θα πάρεις ένα φρέντο καπουτσίνο χωρίς τα παγάκια μέσα έτσι ώστε αν τον βάλεις στο ψυγείο, στην συντήρηση, αυτά να ΜΗΝ λιώσουν και τον μετατρέψουν σε ξέπλυμα;;; Δεν το κατάλαβα αυτό τι εννοείς χωρίς παγάκια. Θα προλάβουν να λιώσουν μέσα στο ψυγείο σε τόσες ώρες?
elgol Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, costacurta είπε Θα προλάβουν να λιώσουν μέσα στο ψυγείο σε τόσες ώρες? Ω Ναι! Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από elgol Δεν ημουν εγω 2
kallair Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, elgol είπε Ω Ναι! Aναλογως σε ποιο σημειο στο ψυγειο το τοποθετεις. δεν εχει ολη η συντηρηση την ιδια θερμοκρασια. οσο πιο χαμηλα ή στην πορτα, τοσο πιο υψηλη θερμοκρασια. για αυτο η μαναβικη μπαινει τερμα κατω που ειναι καπου 6-7+ βαθμους για παραδειγμα. Αν την βαλεις στα πανω ραφια, θα "καουν". 1
elgol Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Τα ψυγεια εχουν συνηθως 4-6° ο παγος θελει <0 οπότε; Επεξ/σία 25 Μαΐου 2019 από elgol Δε φταιω ετσι μου ειπαν
spyros007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Τοσο δυσκολο να βάλεις εναν στο ψυγειο και να δοκιμάσεις πια......................... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις