Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και εχουμε μαλλον και δευτερο γυρο εκλογων αλλα πολυ πιθανο συντομα και εθνικες εκλογες πως μπορουμε να απαλλαγουμε απο αυτα αν μπορουμε   ?

Ο παροχος λεει δεν μπορει να κανει τιποτα .Εννοω sms με αποστολεα πχ platano ....

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Μιας και εχουμε μαλλον και δευτερο γυρο εκλογων αλλα πολυ πιθανο συντομα και εθνικες εκλογες πως μπορουμε να απαλλαγουμε απο αυτα αν μπορουμε   ?

Ο παροχος λεει δεν μπορει να κανει τιποτα .Εννοω sms με αποστολεα πχ platano ....

Ρίξε μια μάτια αν θες https://www.liveall.eu/smstopup

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν θελω να αγορασω αλλα να μπλοκαρω τετοια sms .

Α, οκ τ ανάποδο κατάλαβα :)

Υποθέτω μιας και υπάρχει πλέον ο κανόνας GDPR σίγουρα κάπου υπάρχει συγκατάθεση του τηλεφωνικού σου αριθμόυ. 

Προσωπικά απ όταν μπήκε σε ενεργή δράση ο νόμος αυτός έπαψαν να μου "σπαμάρουν" τον αριθμό μου με τέτοιου είδους ενοχλήσεις ;)

• Thanks 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Οχι δεν εχω δωσει καμμια συγκαταθεση...Να τα μπλοκαρω υπαρχει τροπος ?

Υπάρχουν διάφορα προγραμματα για android που επιτρέπουν μπλοκάρισμα sms με κάποια κριτηρια. Δεν δοκίμασα κάποιο για να σου πω. Πάντως είναι η πρώτη φορά που δεν πήρα μήνυμα από κανένα υποψηφιο για καμία εκλογη. Στο παρελθόν έπαιρνα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, spartak1 είπε

Υπάρχουν διάφορα προγραμματα για android που επιτρέπουν μπλοκάρισμα sms με κάποια κριτηρια. Δεν δοκίμασα κάποιο για να σου πω. Πάντως είναι η πρώτη φορά που δεν πήρα μήνυμα από κανένα υποψηφιο για καμία εκλογη. Στο παρελθόν έπαιρνα.

Ευχαριστω.Εμενα με εχουν ταραξει ...Αν ξερεις καποιο μου λες.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν έγινε πριν από πολλά χρόνια μπορεί να θέλει επικαιροποιηση. Και από τη στιγμή που το κάνεις ισχύει μετά από κάνα μήνα. 

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το truecaller. Έχει αναγνώριση και μπλόκ κλήσεων/μηνυμάτων. Το μόνο "κακό" είναι ότι έχει access στα contacts σου. Επίσης έχει και λίστα που μπορείς να μπλοκάρεις τους top spammers στη περιοχή σου.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Πως θα μπορούσε να έχει αναγνωριση αν δεν είχε πρόσβαση στις επαφες;

Το Truecaller θελει να κανεις και εσα απο αυτο τις κλισεις και οχι απο την εφαρμογη που εχει το κινητο .Αυτο δεν μου αρεσει .

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Το Truecaller θελει να κανεις και εσα απο αυτο τις κλισεις και οχι απο την εφαρμογη που εχει το κινητο .Αυτο δεν μου αρεσει .

Δεν είναι υποχρεωτικό αυτό. Μπορείς να χρησιμοποιείς κανονικά τον dialer της συσκευής και όχι του true caller.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...