Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος που έχει ταξιδέψει με την εταιρία TUI Ελλάδα-Βρετανία ;

Η ερώτησή μου έχει να κάνει με τις βαλίτσες· στο site που πάωνα κλείσω τα εισιτήρια, πατάω επιλογή βαλίτσας και μου βγάζει από κάτω τη σημείωση Total check-in allowance 20kg
(Across all passengers, excluding infants aged 0-2 years, up to 3 bags per passenger, max 23kg per bag)

Αυτό πρακτικά τι σημαίνει; ότι μπορώ πέρα από τη χειραποσκευή να πάρω και ακόμα τρεις βαλίτσες που η κάθε μία ζυγίζει 23 kg ;

(Ρωτάω γιατί μου φαίνεται too good to be true αλλά και γιατί πρώτα γράφει Total check-in allowance 20kg και η σημείωση από κάτω γράφει 23 kg per bag, οπότε μπερδεύτηκα.

Δημοσ.

Για την δικιά σου συγκεκριμένα πτήση μπορείς να κάνεις check-in μια βαλίτσα των 20kg όπως ξεκάθαρα λέει.
Η σημείωση από κάτω ισχύει γενικά για τις πτήσεις της TUI. Νομίζω τα 23kg είναι για τους premium επιβάτες, και η 3 βαλίτσες ισχύουν εφόσον πληρώσεις για τις extra αποσκευές εννοείται, είναι ας πούμε σαν ένα max όριο της εταιρίας.

• Thanks 2
Δημοσ.

1 ώρα πριν, totem_lost είπε

Για την δικιά σου συγκεκριμένα πτήση μπορείς να κάνεις check-in μια βαλίτσα των 20kg όπως ξεκάθαρα λέει.

Έχεις ταξιδέψει με τη συγκεκριμένη εταιρία ;;  Φαίνεται πολύ οικονομική.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nikos Chatzoglou είπε

Έχεις ταξιδέψει με τη συγκεκριμένη εταιρία ;;  Φαίνεται πολύ οικονομική.

Έχω ταξιδέψει. Σε στυλ ryan είναι.

Πάρε νερό μαζί σου.

Δημοσ.

Στην πρωτη περιπτωση αν επιλεγει το total check in allowance σημαινει οτι εισιτηριο θα περιλαμβανει και μια βαλιτσα ως 20 κιλα.

Απο εκει περα μπορεις να βαλεις με εξτρα χρεωση εως 3 βαλιτσες που θα φτανουν μεχρι τα 23 η καθε μια, δηλαδη οτι και να πεις δεχομαι να πληρωσω εξτρα,  μια 30 κιλη ή εξι 28κιλες ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ. Εχει να κανει με περιορισμους στον χωρο αποσκευων του αεροπλανου, ορια κουβαληματος σε αχθοφθρους κλπ 

Απο προσωπικη πειρα τωρα, εκτος αν κουβαλας κατι πολυτιμο απόφυγε να παρεις παραπανω ρουχα ή βιβλια που θα σε βγαλουν υπερβαρο (αλλο 20kg αλλο 22.5kg) , η αξια θα ειναι μεγαλυτερη απο το να τα αγορασεις καινουρια

Δημοσ.
12 ώρες πριν, djcat είπε

Έχω ταξιδέψει. Σε στυλ ryan είναι.

Πάρε νερό μαζί σου.

Επιτρέπεται να πάρει νερό ; Αφού υγρά άνω 100ml δεν αφήνουν από όσο ξερω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, agamoi-thytai είπε

Επιτρέπεται να πάρει νερό ; Αφού υγρά άνω 100ml δεν αφήνουν από όσο ξερω.

Το παιρνει μετά τον έλεγχο ασφαλείας

ή

κουβαλά ένα αδειο μπουκάλι/παγουρι και το γεμίζει μετά τον έλεγχο ασφαλείας.

Σε αυτό το σημείο απαγορεύονται τα υγρα, οχι οπουδήποτε στο ταξίδι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...