Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, θέλω να ξεκινήσω να κάνω κάποιες ασκήσεις γυμναστικής απλές κατανοητές που είναι για τον καθενα από μας και βοηθούν στο χάσιμο βάρους και λίπους.Επειδη ξεκίνησα δίαιτα πριν λίγους μήνες έχω σταματήσει όμως εδώ και 1,2 μήνες δεν ξέρω τι έφταιγε ακριβώς ήταν πάρα πολλά πράγματα, γενικά αυτή η χρονιά δεν μου πήγε καλά αλλά αυτό είναι άλλο θεμα.Αποφασισα να ξεκινήσω πάλι την διατροφή που έκανα αλλά επειδή μπαίνω και στρατό δεν ξέρω πως θα πάει,δεδομένου ότι έχασα 6.5 κιλά σε λίγους μήνες δεν έπρεπε να το αφήσω αλλά όπως είπα αυτή η χρονιά δεν μου πήγε καλά.Σορρυ για όλο τον πρόλογο!

Δημοσ.

τρεξιμο το καλυτερο φιλε μου για να χασεις κιλα απο εκει και περα αν θες να φτιαξεις και ενα ωραιο σωμα ξεκινα με καμψεις,βυθισματα με καρεκλες  και ελξεις αν δεν εχεις μονοζυγο τις κανεις σε μια πορτα

• Confused 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, katman2000 είπε

τρεξιμο το καλυτερο φιλε μου για να χασεις κιλα απο εκει και περα αν θες να φτιαξεις και ενα ωραιο σωμα ξεκινα με καμψεις,βυθισματα με καρεκλες  και ελξεις αν δεν εχεις μονοζυγο τις κανεις σε μια πορτα

Κοίτα πιστεύω επειδή δεν είναι να ξεκινήσω να τρέχω κατευθείαν προτιμώ το περπάτημα και σιγά σιγά όταν θα χάσω κάποια κιλά ακόμα να ξεκινήσω τρέξιμο αλλά θα είμαι σε θέση να το κανω,όσο για τις ασκήσεις βρήκα πολλές εφαρμογές που υπόσχονται ασκήσεις αποτελεσματικές λέω να δοκιμάσω και από εκεί μιας και έχουν και πολύ θετικά σχόλια.Επισης δεν θέλω να φτιάξω ΤΟ ΣΏΜΑ αλλά να χάσω κάποια κιλά και λιπος ακόμη.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, katman2000 είπε

Πως προτείνεις τρέξιμο όταν δεν ξέρεις ούτε την ηλικία του, ούτε τα κιλά του, ούτε τη φυσική του κατάσταση?

4 λεπτά πριν, Brashida είπε

Κοίτα πιστεύω επειδή δεν είναι να ξεκινήσω να τρέχω κατευθείαν προτιμώ το περπάτημα και σιγά σιγά όταν θα χάσω κάποια κιλά ακόμα να ξεκινήσω τρέξιμο αλλά θα είμαι σε θέση να το κανω,όσο για τις ασκήσεις βρήκα πολλές εφαρμογές που υπόσχονται ασκήσεις αποτελεσματικές λέω να δοκιμάσω και από εκεί μιας και έχουν και πολύ θετικά σχόλια.Επισης δεν θέλω να φτιάξω ΤΟ ΣΏΜΑ αλλά να χάσω κάποια κιλά και λιπος ακόμη.

Πόσα κιλά είσαι, τι BMI εχεις, ποιά η σχέση σου με τη γυμναστικη, τι ασκήσεις είδες?

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, xgol είπε

Πως προτείνεις τρέξιμο όταν δεν ξέρεις ούτε την ηλικία του, ούτε τα κιλά του, ούτε τη φυσική του κατάσταση?

Πόσα κιλά είσαι, τι BMI εχεις, ποιά η σχέση σου με τη γυμναστικη, τι ασκήσεις είδες?

Ασκήσεις γυμναστικής δεν γνωρίζω αλλά βλέπω από ίντερνετ αν θέλω εννοώ ότι δεν έχω κανει ποτέ το είπα εξάλλου αλλά έχω μια ιδέα βλέπωντας.οι μόνες ασκήσεις που έχω κάνει επειδή ζω και δουλεύω σε αγροτική περιοχή ασχολούμαι με γεωργία σε βασικό επίπεδο ακόμη αυτό.Ειμαι 1.78 περίπου ήμουν 100 κάτι κιλά και τώρα είμαι 96 γενικά ειμαι ευλιγιστος και κινητικός με έχουν βοηθήσει πολλά πράγματα όπως το βασικό για μένα ο χορός.Αυτα

3 λεπτά πριν, djcat είπε

Πάρε ιμάντες τρχ, η πιο καλή λύση για το σπίτι.

Ναι έχεις δίκιο,υπάρχουν και άλλες ασκήσεις με αλλά πράγματα που θα  βρω στο σπίτι πχ καρέκλα όπως είπα και ένας από εδώ.Ευχαριστω που το προτείνες πάντως

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Brashida είπε

Ασκήσεις γυμναστικής δεν γνωρίζω αλλά βλέπω από ίντερνετ αν θέλω εννοώ ότι δεν έχω κανει ποτέ το είπα εξάλλου αλλά έχω μια ιδέα βλέπωντας.οι μόνες ασκήσεις που έχω κάνει επειδή ζω και δουλεύω σε αγροτική περιοχή ασχολούμαι με γεωργία σε βασικό επίπεδο ακόμη αυτό.Ειμαι 1.78 περίπου ήμουν 100 κάτι κιλά και τώρα είμαι 96 γενικά ειμαι ευλιγιστος και κινητικός με έχουν βοηθήσει πολλά πράγματα όπως το βασικό για μένα ο χορός.Αυτα

αγόρασε ένα σύστημα trx. θα σε βοηθήσει πολύ να γυμναστείς με ασφάλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Oσες φορες πηγα να γυμναστω σπιτι παντα τα παραταγα μετα πο λιγο διαστημα.

Πηγαινε γραψου σε γυμναστηριο, περισσοτερο Motivation θα εχεις και θα εχεις και στο μυαλο σου "ε αφου πληρωσα συνδρομη ας παω να κανω προπονηση μην δινω τσαμπα χρηματα".

• Thanks 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...