Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτα περι 6 μισθων αποζημιωση σε τραπεζα που δεν υπαρχει σαλιο,δεν μου ακουγονται καθολου πιθανα

Αλλωστε εδω μιλαμε για τραπεζα με ιδιωτικα κεφαλαια,δεν ειναι Σαλλας,Κατσελη κτλ που μοιραζανε τα λεφτα μας για να φαινονται large 

• Confused 1
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Αυτα περι 6 μισθων αποζημιωση σε τραπεζα που δεν υπαρχει σαλιο,δεν μου ακουγονται καθολου πιθανα

Αλλωστε εδω μιλαμε για τραπεζα με ιδιωτικα κεφαλαια,δεν ειναι Σαλλας,Κατσελη κτλ που μοιραζανε τα λεφτα μας για να φαινονται large 

Και αν διαβάσεις το άρθρο λέει για μερικά στελέχη 800 χιλιάρικα έως 1.5 μύριο. Not bad ε;

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, skiabox είπε

Εδώ έχει καλές λεπτομέρειες για την υπόθεση https://www.capital.gr/forum/thread/6649341?page=1

Ευτυχώς από 1/1/2016 απαγορεύεται στην ΕΕ να σώζονται τράπεζες από τα κράτη (δηλαδή από τον φορολογούμενο).

Να δινει ομως το κρατος αδεια λειτουργιας σε αναξιοπιστους επιτρεπεται ??

Δεν εχει ηθικη ευθηνη απεναντι στους εργαζομενους τουλαχιστον  ?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Όχι δεν έχει καμία, όπως δεν έχει καμία ευθύνη απέναντι ξερωγω στους εργαζόμενους οποιουδήποτε άλλου μαγαζιού, πχ μιας αλυσίδας σουπερ μαρκετ που άνοιξε και πτώχευσε.

• Like 5
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, DrLo είπε

Όχι δεν έχει καμία, όπως δεν έχει καμία ευθύνη απέναντι ξερωγω στους εργαζόμενους οποιουδήποτε άλλου μαγαζιού, πχ μιας αλυσίδας σουπερ μαρκετ που άνοιξε και πτώχευσε.

Τα κρητηρια να ανοιξει μια τραπεζα πιστευω ειναι πολυ πιο αυστηρα απο ενα μπακαλικο που πτοχευσε και ελεγχεται απο το κρατος κατι που δεν γινεται με τα μπακαλικα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Τα κρητηρια να ανοιξει μια τραπεζα πιστευω ειναι πολυ πιο αυστηρα απο ενα μπακαλικο που πτοχευσε και ελεγχεται απο το κρατος κατι που δεν γινεται με τα μπακαλικα .

So what ?

Οποιαδήποτε εταιρεία και με οποιαδήποτε κιτήρια μπορεί να τα πληροί όταν ανοίγει αλλά να αναγκαστεί να κλήσει.

Το κράτος δεν είναι ασφαλιστική εταιρεία ούτε επικουρικό κεφάλαιο κανενος.

Άλλωστε μια τέτοια προσέγγιση θα ήταν εξαιρετικά επικινδυνη αφού πρακτικά θα αναλάμβανε το κράτος ρίσκο ιδιωτών.

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 2
Δημοσ.

Χωρίς να έχω στοιχεία πιστεύω παίχτηκαν πολλά παιχνίδια εδώ και φυσικά δεν θα την πληρώσει κάνεις άλλος εκτός από τους εργαζόμενους. 

Μία στημένη φούσκα ήταν. 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

καμια απολυτως ευθυνη.

Αν μια επιχειρηση πληρει τα κριτηρια,λαμβανει την αδεια.

Η αποτυχια ειναι μερος του επιχειρειν.

Και τα κριτηρια δεν ειναι καν ελληνικη υποθεση,ολα απο ΕΚΤ ειναι.

Οι εργαζομενοι αισιως θα λαβουν οτι τους αναλογει συμφωνα με το νομο.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Εξαιρέσεις.

Δες εδώ https://www.reuters.com/article/us-italy-banks-tercas-eu/eu-rules-italian-bank-rescue-legal-in-blow-to-antitrust-watchdog-idUSKCN1R00Y5

12 λεπτά πριν, vagos789 είπε

καμια απολυτως ευθυνη.

Αν μια επιχειρηση πληρει τα κριτηρια,λαμβανει την αδεια.

Η αποτυχια ειναι μερος του επιχειρειν.

Και τα κριτηρια δεν ειναι καν ελληνικη υποθεση,ολα απο ΕΚΤ ειναι.

Οι εργαζομενοι αισιως θα λαβουν οτι τους αναλογει συμφωνα με το νομο.

Εχω δώσει μέχρι και thread σχετικό με την υπόθεση.

Ηταν κλασική περίπτωση φτιαξίματος τράπεζας από τραπεζικά στελέχη με σκοπό τον ατομικό πλουτισμό και μόνο.

Δηλαδή φτιάχνω μια τράπεζα, δίνω σε εμάς ένα εκατομμύριο ευρώ μισθό και περιμένω να τελειώσει η ιστορία μιας και δεν έχω όρεξη για κανονική δουλειά (διαβάστε και λίγο τι συνέβει πριν ποστάρετε ατομικές φιλοσοφικές απόψεις).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, skiabox είπε

Εχω δώσει μέχρι και thread σχετικό με την υπόθεση.

Ηταν κλασική περίπτωση φτιαξίματος τράπεζας από τραπεζικά στελέχη με σκοπό τον ατομικό πλουτισμό και μόνο.

Δηλαδή φτιάχνω μια τράπεζα, δίνω σε εμάς ένα εκατομμύριο ευρώ μισθό και περιμένω να τελειώσει η ιστορία μιας και δεν έχω όρεξη για κανονική δουλειά (διαβάστε και λίγο τι συνέβει πριν ποστάρετε ατομικές φιλοσοφικές απόψεις).

Αν είναι έτσι ο μεγαλυτερος χαμένος είναι αυτός που "ρίξανε" πουλώντας του παραμύθα τα στελέχη αυτά και έβαλε τα λεφτά του αρχικού κεφαλαίου.

Μήπως να τον αποζημειώσει το κράτος ;

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.

Παντως το 99% των ελληνων δεν εχει ιδεα για την τραπεζα, σημερα την μαθανε που πτωχευσε. Αυτο λεει πολλα για την αξιοπιστια της. Τι περιμεναν οι εργαζομενοι, δε καταλαβαν οτι δουλευουν σε ενα κουφαρι?

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, DrLo είπε

Αν είναι έτσι ο μεγαλυτερος χαμένος είναι αυτός που "ρίξανε" πουλώντας του παραμύθα τα στελέχη αυτά και έβαλε τα λεφτά του αρχικού κεφαλαίου.

Μήπως να τον αποζημειώσει το κράτος ;

Ξένος νομίζω είναι ο επενδυτής.

Θυμίζει λίγο ιστορία pro bank ε;

Μιλάμε είχανε φύγει πολλά στελέχη τότε από τράπεζα εργασίας.

11 λεπτά πριν, Lumini είπε

Παντως το 99% των ελληνων δεν εχει ιδεα για την τραπεζα, σημερα την μαθανε που πτωχευσε. Αυτο λεει πολλα για την αξιοπιστια της. Τι περιμεναν οι εργαζομενοι, δε καταλαβαν οτι δουλευουν σε ενα κουφαρι?

Κουφάρι ξε-κουφάρι ο υπεύθυνος του τμήματος IT για 6 μήνες καθάρισε πάνω από 350 χιλιάδες ευρώ αποζημίωση από ότι λένε τα άρθρα.

https://www.capital.gr/epixeiriseis/3399732/se-rolo-leukou-ippoti-gia-tin-praxiabank-i-pagkritia-sunetairistiki-trapeza

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...