Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολα τα παιδια εδω 😀

Θελουμε να παρουμε με ενα φιλο καποια κομματια για το υπολογιστη του και κοιτουσαμε σε αυτα τα δυο μαγαζια.

Το εχει ενας ιδιοκτητης με διαφορετικα ονοματα και σε δυο τοποθεσιες?

Το συστημα των παραγγελιων τους φαινεται ολοιδιο.

Και οι τιμες τους γενικα ειναι πανω κατω στα ιδια επιπεδα σε πολλα προιοντα τους.

Γνωριζει καποιος εδω να μας πει?

Δημοσ.

Ό,τι παίζει και με e-shop.gr και pc1.gr. Ίδιες εταιρίες, ίδιοι υπάλλληλοι, ίδιες αποθήκες, ίδιος ιδιοκτήτης αλλά διαφορετικές επωνυμίες. Εσένα δεν σε νοιάζει τι παίζει απο πίσω, μπορείς να πάρεις αυτά που θες απο όπου τα βρεις πιο φθηνά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr.Cornflakes είπε

Όχι απαραίτητα. Μπορεί απλώς να έχουν την ίδια βάση δεδομένων στο eshop τους ή ακόμα να τους το έχει φτιάξει ο ίδιος. 

Δημοσ.

Δεν ήξερα για το Foxstore τώρα το είδα και όντως το GUI είναι σχεδόν ίδιο. 

Πάντως το HELLASPHONE έχει καταπληκτική εξυπηρέτηση και καλές τιμές ... Ας ελπίσουμε ότι δεν υπάρχει  κάποιο περίεργο scheme πίσω απ όλα αυτά. 

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παίζει με αυτά τα μαγαζιά όσον αφορά την διοίκηση αλλά έχοντας κάνει αγορές και από τα δύο δεν έχω παράπονο. Το hellasphone παντως έχει εξαιρετική εξυπηρέτηση κάτι που φάνηκε όταν είχα ένα πρόβλημα με μνήμες ram και μέσα σε μια εβδομάδα τις αντικατέστησαν χωρίς να επιβαρυνθώ και τα έξοδα αποστολής.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/5/2019 στις 8:16 ΠΜ, Mr.Cornflakes είπε

Θελουμε να παρουμε με ενα φιλο καποια κομματια για το υπολογιστη του και κοιτουσαμε σε αυτα τα δυο μαγαζια.

Και οι τιμες τους γενικα ειναι πανω κατω στα ιδια επιπεδα σε πολλα προιοντα τους.

Δεν εχουν καμια σχεση τα 2 μαγαζια. 

Στο Foxstore δουλευε ενας συμμαθητης μου και μου εχει πει τι παιζει

Απλα εχουν την ιδια μηχανη αναζητησης με το αλλο Site του αλλου μαγαζιου

Εχω παρει 2 δισκους SSD - 1 motherboard MSI Z370 και μια καρτα γραφικών 1660ti

σε πολυ νορμαλ τιμες.

Οσο αφορα τις εγγυησεις που αναγραφει στο Site ελεγε καποια στιγμη 1 ετος σε ολα τα προιοντα αλλα

αυτο ειχε παραμεινει default απο την βαση που ειναι στημενο το προγραμμα

Ισχυει κανονικα η εγγυηση που δινει καθε κατασκευαστης στο καθε προιον

Επιπλεον αν  παρεις ολα τα Parts απο το Foxstore εχει δωρεαν συναρμολογηση-οχι Windows και προγραμματα.

Το εχουν και στο Site..

Αρκει να εχετε υπομονη γιατι καθυστερουν καποιες φορες πανω απο τα λογικα πλαισια

Αν και εμενα το Motherboard ειχε ερθει την 6η εργασιμη ενω ελεγε 4-10.οποτε μια χαρα

Αυτα ξερω ...Ελπιζω να βοηθησα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/5/2019 στις 9:18 ΠΜ, zx1234r είπε

Ό,τι παίζει και με e-shop.gr και pc1.gr. Ίδιες εταιρίες, ίδιοι υπάλλληλοι, ίδιες αποθήκες, ίδιος ιδιοκτήτης αλλά διαφορετικές επωνυμίες. Εσένα δεν σε νοιάζει τι παίζει απο πίσω, μπορείς να πάρεις αυτά που θες απο όπου τα βρεις πιο φθηνά.

πελάτης και το pc1.gr από εκεί αγόρασα το κουτί μου άψογοι

πελάτης και στο e-shop.gr

Στις 28/5/2019 στις 8:16 ΠΜ, Mr.Cornflakes είπε

από το Hellasphone.gr έχω ψωνίσει , μου έχει ακυρώσει παραγγελία λόγω θέματος με τον προμηθευτή και μου επέστρεψαν τα χρήματα άμεσα στην χρεωστική/πιστωτική κάρτα , δεν έχω ακυρώσει παραγγελία παρά το γεγονός ότι μου το πρότειναν να το κάνω και περίμενα να έρθει το προιόν που έκανα παραγγελία και με το που ήρθε εξυπηρετήθηκα άμεσα.

γενικά δεν έχω πρόβλημα

από το Foxstore.gr έχουν ψωνίσει φίλοι δεν έχουν αντιμετωπίσει θέμα...

τώρα αν έχει τον ίδιο ιδιοκτήτη αλλά διαφορετική επωνυμία/ΑΦΜ δεν μου λέει κάτι αν είναι επαγγελματίες και σωστοί στην δουλειά τους.

μια καλή πηγή πληροφόρησης αν σας ενδιαφέρει ποιος είναι ο ιδιοκτήτης είναι το ΓΕΜΗ όπως φυσικά και η ΑΑΔΕ

όσο για τις αρνητικές/θετικές στις μηχανές αναζήτησης αγοράς προιόντων/τιμών skroutz.gr και bestprice.gr αρκετές είναι για γέλια σε σημείο που πλέον τις αγνοώ βέβαια αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην κάνω ούτε εγώ αξιολόγηση σε προιόν ή σε κατάστημα (ναι ξέρω είμαι λάθος γιατί πρέπει να υπάρχει ανταμοιβή στον σωστό και τιμωρία στον λάθος.

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ.

Από το Hellasphone δεν έχω ψωνίσει αλλά από Foxstore που πήγα για παραλαβή επειδή έτυχε να ξέρω ακριβώς το σημείο , είναι κομπλέ. Ευγενικοί , εξυπηρετικοί μέσα στους χρόνους που είπαν. Τώρα για αν για λογιστικούς λόγους ή επενδυτικούς λόγους άνοιξε και 2ο ο ιδιοκτήτης δεν σε επηρεάζει εσένα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...