Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, gasgounis είπε

Τι να ζητησω οσον αφορα την στεγανοποιηση και την κολλα στα πλακακια; θελω την καλυτερη λυση, για να μην εχω θεματα με υγρασιες και με το απο κατω διαμερισμα. Εχω ακουσει για isomat και sica. Ποια ειναι τα καλα τους προιοντα;

Έβαλα αυτά τα πλακάκια που είναι πολύ σκληρά και αδιάβροχα.  Δεν ξέρω αν όλα τα πλακάκια είναι 100% αδιάβροχα.
ASPEN BIANCO και ASPEN FUME:  "ΓΡΑΝΙΤΗΣ 31x62 Α' ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ DIGITAL HD ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ V3 ΔΕΙΚΤΗ ΑΝΤΙΟΛΗΣΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ R10,  Πάστα: ΠΟΡΣΕΛΑΝΑΤΗ"
http://www.em-mak.gr/default.aspx?catid=241&section=products

Ο αρμόστοκος που χρησιμοποίησα κοστίζει περίπου 10 φορές πιο ακριβά, αλλά είναι πάρα πολύ καλός, αδιάβροχος, δε σπάει, δε λερώνει κτλ:
https://www.kaxirismonotika.gr/αρμοστοκοι/885-kerakoll-fugalite-eco-αρμόστοκος-3kg.html

Κάτω από τα πλακάκια της ντουζιέρας έβαλα υδρομονωτικό :
https://www.andreoy.gr/monotika/steganopoiisi/tsimentoeidi/nanodefense-eco-5kg-steganopoiitiko-yliko-enos-systatikou

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 ώρες πριν, gasgounis είπε

Καλησπερα, λογω εκτακτων συνθηκων, αναγκαζομαι να κανω την ανακαινηση στο μπανιο πιο γρηγορα απο οσο σχεδιαζα και ειμαι απρετοιμαστος σε καποια θεματα και ζηταω τη  βοηθεια σας πριν συζητησω με μαστορες

• Σε χτιστη ντουζιερα, υπαρχει πλεονεκτημα στην σχαρα που ειναι σαν αυλακι; γιατι κοιταω τιμες πανω απο 200 ευρω, οταν τα 10χ10 κανουν 20 αντε 40 ευρω.  Ή ειναι μονο εμφανιση;;;
  • Τι να ζητησω οσον αφορα την στεγανοποιηση και την κολλα στα πλακακια; θελω την καλυτερη λυση, για να μην εχω θεματα με υγρασιες και με το απο κατω διαμερισμα. Εχω ακουσει για isomat και sica. Ποια ειναι τα καλα τους προιοντα;

Με επομενο μηνυμα αυριο θα αναφερω τιμες για να εχουν τα μελη μια εικονα για το κοστος

Όχι δεν έχει πλεονέκτημα το γραμμικό. Μόνο εμφάνιση.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Des1 είπε

Όχι δεν έχει πλεονέκτημα το γραμμικό. Μόνο εμφάνιση.

Και εγώ ήθελα αλλα για να παρεις κατι καλό θες ισως και 200++ - 600 ευρω. Πολλα λεφτα πιστευω. Οποτε σκοπευω για ποιοτικο τετραγωνο , οχι τα απλα που βαζουν με 3-4 ευρω και σκουριάζουν.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πεταξανε ξαφνικα τα πλακακια του μπανιου και μια και το ειχα κατα νού καιρο, παω για ολικη ανακαινιση μπάνιου.  Εχετε καποιον που αναλαμβάνει την δουλεια και τον προτεινετε (εστω και με p.m) για Αθηνα - νότια προάστεια?

ευχαριστώ

Επεξ/σία από roxy90
Δημοσ.
4 ώρες πριν, roxy90 είπε

Πεταξανε ξαφνικα τα πλακακια του μπανιου και μια και το ειχα κατα νού καιρο, παω για ολικη ανακαινιση μπάνιου.  Εχετε καποιον που αναλαμβάνει την δουλεια και τον προτεινετε (εστω και με p.m) για Αθηνα - νότια προάστεια?

ευχαριστώ

θα σου προτεινω τον δικο μου αλλα με pm. Σε εμενα ηρθε Β. προαστεια αλλα δεν νομιζω να ειναι θεμα αυτο

αν ειναι παλια κατασκευη, θα ειναι ευκαιρια να δεις μηπως πρεπει να αλλαξεις και σωληνες...θα σε γλυτωσει απο διπλασια κοστη στο μελλον.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, έχετε κάποια άποψη για τις μπαταρίες Grohe Bauedge?

προφανώς δεν περιμένω την ποιότητα της grohe των 200++ ευρώ, αλλά σε σχέση με μια ideal των 140 € ή μια ιταλική των 90 € ποια θα προτιμούσατε?

είναι κάποιος που τις έχει δουλέψει για να μας πει από πρώτο χέρι?

ενδιαφέρομαι για δύο μπάνια.. μια ψηλή και μια χαμηλή για νιπτήρα και δύο για ντουζ.

ευπρόσδεκτες οι προτάσεις για δοκιμασμένες μπαταρίες γύρω στα 90-100 € 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, έχετε κάποια άποψη για τις μπαταρίες Grohe Bauedge?

προφανώς δεν περιμένω την ποιότητα της grohe των 200++ ευρώ, αλλά σε σχέση με μια ideal των 140 € ή μια ιταλική των 90 € ποια θα προτιμούσατε?

ενδιαφέρομαι για δύο μπάνια.. μια ψηλή και μια χαμηλή για νιπτήρα και δύο για ντουζ.

Εδω προτεινουν fiore. Grohe δεν λενε και τοσο καλα πλεον ισως hansgrohe και καποιρε ιταλικες

Δημοσ.

Δεν έχω ακούσει αρνητικά για τις grohe.. ίσως ότι είναι ακριβές για την ποιότητά τους, αλλά μέχρι εκεί. όχι πως δεν είναι ποιοτικές..

τώρα η σειρά bauedge π.χ. ψηλή bauedge νιπτήρα μπάνιου, είναι οικονομική και όμορφη σχεδιαστικά. οπότε, συγκριτικά με τις άλλες, υστερεί ή όχι?

Δημοσ.
16 ώρες πριν, johnieXoX είπε

Έχω δύο Grohe της σειράς που αναφέρεις (την χαμηλή για νιπτήρα και την αντίστοιχη για μπανιέρα). Τις έβαλα περίπου τον Μάρτιο. Ακόμα κανένα πρόβλημα αλλά είναι και σχετικά νωρίς. Καταλαβαίνεις πάντως ότι είναι ποιοτικές από το βάρος τους. Και εγώ για τις Grohe αυτό έχω ακούσει, ότι είναι καλές αν και ενδεχομένως ακριβές για αυτά που προσφέρουν.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kax54638 είπε

Έχω δύο Grohe της σειράς που αναφέρεις (την χαμηλή για νιπτήρα και την αντίστοιχη για μπανιέρα). Τις έβαλα περίπου τον Μάρτιο. Ακόμα κανένα πρόβλημα αλλά είναι και σχετικά νωρίς. Καταλαβαίνεις πάντως ότι είναι ποιοτικές από το βάρος τους. Και εγώ για τις Grohe αυτό έχω ακούσει, ότι είναι καλές αν και ενδεχομένως ακριβές για αυτά που προσφέρουν.

και στο amazon βλέπω να παίρνουν καλές κριτικές

θα πάω σε αυτές να ξεμπερδεύω

thank you very much for the info!!

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/9/2019 στις 10:27 ΠΜ, johnieXoX είπε

και στο amazon βλέπω να παίρνουν καλές κριτικές

θα πάω σε αυτές να ξεμπερδεύω

thank you very much for the info!!

Οι μπαταρίες της GROHE ειναι αρκετά ποιοτικές δεν θα το μετανιώσεις. Μόνο μην πας σε κινεζικες απο λερόι. Ότι πληρώνεις παίρνεις...

Επεξ/σία από thantsi
Δημοσ.

Έχω τις grohe στο μπάνιο και στην κουζίνα 20 χρόνια ! Τι αλλο?Το μέταλλο σαν καινουργιο .Μόνο τηλέφωνο ντους με σπιράλ άλλαξα στα δέκα χρόνια γιατί ήθελα μεγαλύτερο 

Δημοσ.

Αν δεν είναι καλές οι grohe, που νομιζα.οτι θεωρούνται από τις καλύτερες, ποιες πιστεύετε ότι είναι; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, 26ska είπε

Αν δεν είναι καλές οι grohe, που νομιζα.οτι θεωρούνται από τις καλύτερες, ποιες πιστεύετε ότι είναι; 

Δε ξερω πως ειναι οι τωρινές αλλα θυμαμαι ενα μοντελο που οπου το εχω δει ειχε το ιδιο προβλημα. Εσπαγε το πλαστικο που ειχε η βρυση. Γενικα στο πατρικο μου που ειχαμε grohe διαλυθηκαν οι μηχανισμοι ομως τιποτα δε παθαν μονο αισθητικά. Εχω δει αλλες μαρκες που αντεχουν ακομα 20 χρονια χωρις αισθητικες ζημιες. 

Ισως hansgrohe να ειναι πιο ποιοτικές και κάποιες ιταλικές. Συνηθως ειναι πιο οικονομικα τα ιταλικά εκτος απο τα πολυ highend

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Εγώ στο μπάνιο μου έχω τοίχο με μονό τούβλο. Εντοιχισμένη μπαταρία για ντους μπορώ να βάλω; 

Ειναι στα άμεσα μου σχέδια να κάνω ανακαίνιση στο μπάνιο και θα βάλω ντους. Λόγο μικρού χώρου (2.00x2.00) σκέφτομαι ότι τόσο οπτικά όσο και πρακτικά, ένα εντοιχισμένο σετ ντους θα ήταν ότι πρέπει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...