gemis XTX Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Καλησπέρα ειχα ενα λογαριασμο emai στο outlook και επειδη εμπαινα συνέχεια απο την εφαρμογή του κινητού που δε χρειαζόταν password εσβησα την εφαρμογή κατά λάθος και δε μπορώ να μπω τωρα ξανά στο email γιατί ξεχασα τον κωδικό. Έστειλα εκει που λεει Ξεχάσατε τον κωδικό για να ανακτησω τον κωδικο παλι αλλα δε γίνεται λεει γιατί εχω ελλειπή στοιχεία.. Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι;; Είναι πολύ σημαντικό το email μου αυτο..
zx1234r Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, gemis XTX είπε Καλησπέρα ειχα ενα λογαριασμο emai στο outlook και επειδη εμπαινα συνέχεια απο την εφαρμογή του κινητού που δε χρειαζόταν password εσβησα την εφαρμογή κατά λάθος και δε μπορώ να μπω τωρα ξανά στο email γιατί ξεχασα τον κωδικό. Έστειλα εκει που λεει Ξεχάσατε τον κωδικό για να ανακτησω τον κωδικο παλι αλλα δε γίνεται λεει γιατί εχω ελλειπή στοιχεία.. Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι;; Είναι πολύ σημαντικό το email μου αυτο.. Αν ήταν σημαντικό θα είχες κάπου σημειώσει τον κωδικό. Αν δεν σε αφήνει να κάνεις ανάκτηση κωδικού τότε δοκίμασε να επικοινωνήσεις με το support και να πιστοποιήσεις κάπως πως είσαι εσύ ο ιδιοκτήτης
gemis XTX Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 54 λεπτά πριν, zx1234r είπε Αν ήταν σημαντικό θα είχες κάπου σημειώσει τον κωδικό. Αν δεν σε αφήνει να κάνεις ανάκτηση κωδικού τότε δοκίμασε να επικοινωνήσεις με το support και να πιστοποιήσεις κάπως πως είσαι εσύ ο ιδιοκτήτης Αυτό το support δε μπορώ να βρω να επικοινωνήσω.. ναι βλακεία εκανα που δε το σημείωσα..
gemis XTX Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Στις 30/5/2019 στις 3:53 ΜΜ, zx1234r είπε Αν ήταν σημαντικό θα είχες κάπου σημειώσει τον κωδικό. Αν δεν σε αφήνει να κάνεις ανάκτηση κωδικού τότε δοκίμασε να επικοινωνήσεις με το support και να είσαι εσύ ο ιδιοκτήτης Αυτό το support δε μπορώ να βρω να επικοινωνήσω.. ναι βλακεία εκανα που δε το σημείωσα.. Δε γίνεται τίποτα..😞
jim_p Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Πολυ γενικα, η διαδικασια που εχει η ms για recovery λογαριασμου ειναι για τα σκουπιδια. 2 φορες χρειαστηκε να την κανω για το skype (υπαρχουν και τα 2 θεματα που ανοιξα στο φορουμ), και τις 2 οι νεαντερταλ της ms με φερανε στο αμην. Οποτε ναι, αν δεν εχεις κατι σημαντικο, ξεχνα το.
gemis XTX Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Στις 1/6/2019 στις 6:50 ΜΜ, jim_p είπε Πολυ γενικα, η διαδικασια που εχει η ms για recovery λογαριασμου ειναι για τα σκουπιδια. 2 φορες χρειαστηκε να την κανω για το skype (υπαρχουν και τα 2 θεματα που ανοιξα στο φορουμ), και τις 2 οι νεαντερταλ της ms με φερανε στο αμην. Οποτε ναι, αν δεν εχεις κατι σημαντικο, ξεχνα το. ειναι σημαντικό αλλα όπως λες έκανα ενα σωρό ενέργειες αλλα ακρη δεν εβγαλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα