Commendatore Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Εδώ και κάποιες ώρες που παρέλαβα το χειριστήριο του τίτλου ( http://www.thrustmaster.com/en_US/products/tflight-hotas-x ), προσπαθώ να το κάνω να δουλέψει σωστά με τον εξομοιωτή DCS World. Συγκεκριμένα και ενώ το Joystick φαίνεται να δουλεύει σωστά στους άξονες "x" και "y", το πρόβλημα εντοπίζεται με τον τρίτο άξονα "z" σε συνδυασμό με τη λειτουργία της "μανέτας" ώσης του κινητήρα. Σε απλά ελληνικά, ο μοχλός του throttle γυρνάει το rudder και ...αντιστρόφως, ο μοχλός του rudder αυξομειώνει την ώση του κινητήρα... 🤔 (συγχωρήστε την λανθασμένη ορολογία, δεν είμαι πιλότος της ΠΑ...) Δοκίμασα πολλές λύσεις όπως το κατέβασμα έτοιμων profiles από το διαδίκτυο, αλλαγές στις ρυθμίσεις χειριστηρίων μέσω του παιχνιδιού, απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση των drivers, αλλά τίποτα δε φαίνεται να λειτουργεί και δεν έχω την παραμικρή ιδέα αν πρόκειται για πρόβλημα του software ή του hardware... Υπάρχει και κάποιο άλλο μέλος το οποίο να αντιμετώπισε παρόμοια προβλήματα και να κατέληξε κάπου; Κάποιος επίδοξος `Maverick' που να σκαμπάζει περισσότερα από εμένα; Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή!
Aris_ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) πρέπει να δηλώσεις το axes του throttle στο throttle μέσα στο setup πρώτα όμως καντο del απο το rudder για να είναι διαθέσιμο (μερικά δεν το κάνουν αυτόματα) Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από Aris_
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα