vaggelis7172 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Γεια σας παιδια!!Ψαχνω ενα αποτελεσματικο προσθετο που να μπλοκαρει το bitcoin mining που καποια sites σου επιβαλλουν με το ζορι.Εχω βρει αμετρητα στα προσθετα του Firefox(για αυτον τον browser το θελω)αλλα δεν ξερω ποιο να εγκαταστησω.Εχετε να μου προτεινετε καποιο αξιοπιστο?Ευχαριστω.
LIGHT1NG Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 17 λεπτά πριν, vaggelis7172 είπε Γεια σας παιδια!!Ψαχνω ενα αποτελεσματικο προσθετο που να μπλοκαρει το bitcoin mining που καποια sites σου επιβαλλουν με το ζορι.Εχω βρει αμετρητα στα προσθετα του Firefox(για αυτον τον browser το θελω)αλλα δεν ξερω ποιο να εγκαταστησω.Εχετε να μου προτεινετε καποιο αξιοπιστο?Ευχαριστω. Διάβασε αξιολόγηση απτο καθένα και προχώρα δεν θέλω να ξέρω σε τι σαιτ μπαίνεις πάντως🤣
asmilon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Αυτο που ζητας ειναι built-in απο την εκδοση 67 και επειτα: https://venturebeat.com/2019/04/09/firefox-will-now-let-you-block-fingerprint-tracking-and-cryptojacking/ Ποια εκδοση χρησιμοποιεις;
vaggelis7172 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Στις 31/5/2019 στις 6:02 ΜΜ, LIGHT1NG είπε Διάβασε αξιολόγηση απτο καθένα και προχώρα δεν θέλω να ξέρω σε τι σαιτ μπαίνεις πάντως🤣 Σε ολες τις κριτικες που εχω διαβασει οι μισοι λενε θετικα και οι αλλοι μισοι αρνητικα,εχω χασει την μπαλα.Γι'αυτο ρωταω εδω.Και δευτερον δεν σημαινει οτι οποιο site σου φορτωνει cryptomining ειναι και παρανομο.
vaggelis7172 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, asmilon είπε Αυτο που ζητας ειναι built-in απο την εκδοση 67 και επειτα: https://venturebeat.com/2019/04/09/firefox-will-now-let-you-block-fingerprint-tracking-and-cryptojacking/ Ποια εκδοση χρησιμοποιεις; Την 66.0.3(64 bit)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα