elpaso1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Έτσι να το πω και μπακάλικα. Πως μπορώ να μαθω τι ταχύτητα τρώει το netflix που παιζει στην τηλεόραση; Οπότε παίζει κολλάνε τα πάντα στο ιντερνετ και υποτίθεται έχω 50αρα. Αποκλείεται να κατεβάζει με το 100% της ταχύτητας. Υπάρχει σχετικό πρόγραμμα; Που γενικά να βλέπει τι ταχύτητες τρώνε όσες συσκευες έχουν συνδεθεί στο ρουτερ μου.
elpaso1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Θέλω στον υπολογιστή όμως ένα τέτοιο πρόγραμμα που ζητάω. Κάτι σαν ποσοστά να δείχνω. Επίσης, αν μπορώ με καποιο τρόπο να περιορίζω την ταχυτητα.
slk200gr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, elpaso1 είπε Θέλω στον υπολογιστή όμως ένα τέτοιο πρόγραμμα που ζητάω. Κάτι σαν ποσοστά να δείχνω. Επίσης, αν μπορώ με καποιο τρόπο να περιορίζω την ταχυτητα. Αν το υποστήριζει. το ρούτερ σου ναι
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 On 01/06/2019 at 14:35, elpaso1 said: Θέλω στον υπολογιστή όμως ένα τέτοιο πρόγραμμα που ζητάω. Κάτι σαν ποσοστά να δείχνω. Επίσης, αν μπορώ με καποιο τρόπο να περιορίζω την ταχυτητα. netlimiter εναλλακτικα στα windows 10 φαινεται και οταν πατας ctrl alt delete και μετα πας(δεν θυμαμαι την καρτελα απεξω) που εκει σου βγαζει ποσο δουλευει η cpu οι μνημες η καρτα δικτυου κτλ.στην καρτα δικτυου σου λεει ποσο εχεις upload και ποσο download.εννοειται μην βαλεις το pc να κατεβαζει εκεινη την στιγμη γιατι αυτο που βλεπεις ειναι συνολικα.με το netlimiter βλεπεις ανα app 1
Andri3 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Qos ή bandwidth limiter στον router και καθάρισες.
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 On 05/06/2019 at 23:02, Andri3 said: Qos ή bandwidth limiter στον router και καθάρισες. αν τα υποστηριζει το ρουτερ.qos υποστηριζουν αρκετα αλλα bandwidth limiter ειναι πολυ λιγοτερα.βεβαια παλι δεν στεκει ακομα και 4k να παιζει να σουρνει το υπολοιπο δικτυο με vdsl 50αρα.εκτος αν κανει νερα το wireless για χ ψ λογους(πχ modem router του κιλου) αλλο τοσο σε οσα παιζουν μονο στα 2,4 ghz που υπαρχουν και παρεμβολες απο γειτονικα δικτυα. ολα τα router εχουν 802.11n τουλαχιστον, οποτε απο θεμα ταχυτητας δεν θα επρεπε να εχει θεμα εκτος αν μετα ειναι το καναλι ή παρεμβολες. εκει μπορει να κανει δοκιμες με ethernet καποιος και να δει αν πραγματι πιταρει η συνδεση για καποιο λογο ή αν ειναι θεμα με wireless
elpaso1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Ναι με wireless ποτε δεν πιανω πανω απο την μιση ταχυτητα, σε οσα speedtest εχω κανει. Δεν ξερω τι φταιει. Ακομα και το κινητο διπλα στο ρουτερ το ειχα, παλι τα ιδια. Απο που δινει η cyta εχω.
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 On 09/06/2019 at 16:39, elpaso1 said: Ναι με wireless ποτε δεν πιανω πανω απο την μιση ταχυτητα, σε οσα speedtest εχω κανει. Δεν ξερω τι φταιει. Ακομα και το κινητο διπλα στο ρουτερ το ειχα, παλι τα ιδια. Απο που δινει η cyta εχω. στα 2,4 ghz ειναι δυσκολο να πιασεις Full ταχυτητα.εχει να κανει και με το router αλλα και με την ασυρματη καρτα.πχ με v3 technicolor στο σπιτι και μικρη αποσταση καταφερνω και πιανω 5mbyte/sec οσο δηλαδη παει η γραμμη μου η vdsl 50/5. αλλα ναι γενικως σε τετοιες περιπτωσεις προτείνονται τα 5 ghz Που ειναι πιο ευκολο να τερματισεις την γραμμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα