Προς το περιεχόμενο

Ο Robert Pattinson είναι ο νέος Batman


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

52 λεπτά πριν, asdfaster είπε

Μονο ο Christian Βάλε ήταν άξιος να φοράει την στολή του batman. Μέχρι και σήμερα η τριλογία του Christian Βάλε σαν batman είναι τρομερή. Δεν νομίζω πως θα ξανά βγει κάποιος σαν αυτόν. Οποιος ηθοποιός και υποδυθεί τον batman το θεωρώ αποτυχία. Γιατί δεν θεωρώ κανένα άξιο να μπορέσει έστω να φτάσει τον Bale και ποσο μάλλον να τον ξεπεράσει κιόλας. Οπως και με το spiderman. Από την στιγμή που άλλαξαν τον tobey maguire κατευθείαν ναυάγησαν. Οσο διαφήμιση να κάνουν στον νέο spiderman και όσο να προσπαθούν να τον εντάξουν στους avengers είναι fail. Tο ίδιο θα γίνει και με τον iron man σύντομα.

Δεν ηταν οι ερμηνειες του Bale και του Mcguire ο λογος που οι ταινιες αυτες θεωρουνται καλες. Ειδικα ο Bale ηταν τυχερος που ειχε τον Νολαν σαν δημιουργο και εναν θρυλικο Ledger σαν συμπρωταγωνιστη, αλλιως η "ερμηνεια" του θα πηγαινε άπατη. Ο Pattinson εχει δειξει πολλα καλα σημαδια τα τελευταια χρονια και γενικοτερα σαν ηθοποιος δεν επιλεγει οτι ναναι ταινιες. Δεν εχει αναγκη ουτε τα λεφτα ουτε τη φημη πια.

  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, tritonas00 είπε

fixed

Ε ΟΧΙ 

θα μπορουσαν να κανουν το εξης Κλουνει Batman  στα γεραματα και Πατισσον οτι και καλα εκπαιδευεται να γινει ο επομενος Batman οπως στα κινουμενα σχεδια 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά έχω μια καταπληκτική ιδέα πω πω μιλάμε θα αλλάξει τον ρου της ιστορίας ακούστε: Τί λέτε να δούμε την ταινία πρώτα και να βγάλουμε συμπεράσματα μετά; Ε; Γαμηστερό έτσι;

  • Like 8
  • Thanks 2
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

56 λεπτά πριν, lary k. είπε

Αν λάβεις υπόψη το πρότυπο του άντρα για τους σημερινούς εφήβους καθώς και τους λίγο μεγαλύτερους κάπου εκεί στα 25 καταλαβαίνεις πως η επιλογή του εν λόγω ηθοποιού θα αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυχημένη εμπορικά,θα κόψει εισιτήρια και γενικότερα θα κάνει ντόρο στα σόσιαλ εκεί που παίζεται πλέον το παιχνίδι.

Αν στην γενιά των σημερινών 35άριδων έλεγες πως Μπάτμαν θα ταν ο Τόμ Κρούζ θα σνόμπαραν την ταινία καθώς είχαν μεγαλώσει με Σταλόνε,Άρνοντ,αργότερα Βαν Ντάμ,Στέιθαμ κ.ο.κ...

Οι νέοι σήμερα δυστυχώς ή ευτυχώς έχουν πρότυπα όπως ο Πάτινσον,ο Μπίμπερ και γενικότερα δροσερά αγοράκια αποτριχωμένα με δέρμα και ανταύγειες κοριτσιών και φυσικά μπόλικα τατού...

Κλαιωωωωω!!!Αδερφε τα ειπες ολα!Σωστος.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάλι πιστεύω θα είναι μια χαρά. Όπως και να χει μένει να δούμε πρώτα την ταινία και μετά να πούμε. Ο Pattinson έχει δείξει πολύ καλά σημάδια και παρόλο που το twilight δεν μου άρεσε τον ρόλο τον έπαιξε καλά και κοντά στο βιβλίο.

Unpopular opinion: ο Ben Affleck ήταν από τους καλούς Batman και από τους πιο κοντινούς στο κόμιξ.

Όσο για τον Spiderman που ειπώθηκε ο Tom Holland είναι καταπληκτικός όπως και να το κάνουμε. 

Τώρα για τους σκηνοθέτες του καναπέ, καλή τύχη και καλή χολή..

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απαπαπα το παιδί δεν κάνει!! Την ταινία είπαμε θα την σκηνοθετήσει ο Κισλόφσκι;

Παιδιά όσοι δεν αγαπάτε τον κινηματογράφο και βλέπετε 5 ταινίες τον χρόνο με σούπερ ήρωες να σπάνε 2 ώρες μπετά καλύτερα να μην λέτε την γνώμη σας.

Προφανώς και είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός που έχει παίξει σε πολύ πιο δύσκολους ρόλους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο κανόνας είναι κάπως έτσι γνωστά ονόματα μικρά ρίσκα και μεγάλο κοινό από πίσω . Όταν μιλάμε για ταινίες Hollywood που στοχεύουν 1 δις έσοδα από τις προβολές στους κινηματογράφους.

Το ότι έχουν υπάρξει ταινίες από Tim Button και Christopher Nolan με Keaton και Bale είναι ανωμαλία του συστήματος το ίδιο και τον πολυαγαπημένο Sam Raimi. Πως υπήρξαν αυτές οι ταινίες είναι εξαίρεση στον κανόνα πραγματικά παρόλο που όλοι αυτοί έχουν βγάλει καλύτερες ταινίες και δεν τις χρειαζόντουσαν φυσικά.

Κάποτε ο George Lucas έκανε πρόταση στον David Lynch φαντάσου δηλαδή για πόσο avant-garde θα μπορούσαν να ήταν το Star Wars.

Μένει μόνο Michael Haneke να σκηνοθετεί κάνα Superman να ταβλιαστούμε.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...