Iskaria Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Γεια σας. Χθες που έπαιζα στο λάπτοπ μου, έβγαλε μήνυμα πως σταμάτησε η τροφοδοσία από το καλώδιο. Να πω πως το έχω σχεδόν πάντα συνδεδεμένο με καλώδιο. Κούνησα λίγο το καλώδιο και νόμιζα πως έφτιαξε. Μετά από κάποια ώρα, μου έβγαλε μήνυμα πως η μπαταρία κοντεύει να εξαντληθεί. Πριν προλάβω να καταλάβω τι έχει, έσβησε. Τώρα δεν ανοίγει και δεν δείχνει ένδειξη καμία λυχνία πως είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα. Φαίνεται να μην περνάει ρεύμα. Δοκίμασα με φορτιστή άλλου λάπτοπ και τίποτα. Δοκίμασα το δικό μου τροφοδοτικό στο άλλο λάπτοπ και φαίνεται να είναι οκ. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω πριν το πάω σε τεχνικό? Η μπαταρία δεν βγαίνει. Επίσης δοκίμασα να κρατήσω το κουμπί ενεργοποίησης για αρκετή ώρα και μετά να το συνδέσω στο ρεύμα, αλλά πάλι τπτ.
rayven18 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Εαν φορτίζει άλλα λάπτοπ αλλα όχι αυτό, πολύ πιθανό να έχει ζημιά το βύσμα, απο εκεί ξεκινάς. Εαν είναι στην εγγύηση στείλτο πριν το πάς οπουδήποτε, η δοκίμασε κάποιον άλλον φορτιστή στα ίδια volt και ίδια η περισσότερα ampere
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα