emmakilf Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Kαλησπέρα, διάβασα στο forum ένα μήνυμα του 2015, για κάποιον που ήθελε να ανοίξει ένα συνοικειακό pet shop και πήρα το θάρρος να ρωτήσω και εγώ. Θέλω να πουλάω ζωοτροφές, παιχνίδια και αξεσουάρ για τα κατοικίδια και να κάνω μπανάκια-κουρεματάκια τα σκυλάκια. Όχι ζωντανών δηλαδή. Γιατί είμαι ΚΑΤΑ. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τι κεφάλαιο χρειάζεται για κάτι τέτοιο; Και αν θεωρείτε ότι είναι κάτι που θα έχει κέρδος;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 20 λεπτά πριν, emmakilf είπε Kαλησπέρα, διάβασα στο forum ένα μήνυμα του 2015, για κάποιον που ήθελε να ανοίξει ένα συνοικειακό pet shop και πήρα το θάρρος να ρωτήσω και εγώ. Θέλω να πουλάω ζωοτροφές, παιχνίδια και αξεσουάρ για τα κατοικίδια και να κάνω μπανάκια-κουρεματάκια τα σκυλάκια. Όχι ζωντανών δηλαδή. Γιατί είμαι ΚΑΤΑ. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τι κεφάλαιο χρειάζεται για κάτι τέτοιο; Και αν θεωρείτε ότι είναι κάτι που θα έχει κέρδος; Τι εννοείς όχι ζωντανών? Για groomer θα χρειαστείς άτομο=εκτός αν έχεις κάποιο χαρτί από σεμινάρια η κάποια σχολή) , εκτός αν κούρεμα εννοείς περνώ την μηχανή και ξυριζω το ζώο χωρίς να με νοιάζει να το κουρέψω σύμφωνα με τα πρωτυπα της κάθε φυλής
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Inuyasha είπε Τι εννοείς όχι ζωντανών? να μην πουλαει ζωντανα εννοει, μονο παροχη υπηρεσιων και προιοντων Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από Αλεξανδρος A.92
gmts Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Πράγματι έτσι όπως το έγραψε, σαν να εννοούσε κουρεματάκια-μπανάκια μη ζωντανών.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Κέρδος άμεσο μην περιμένεις ειδικά αν δεν έχεις γνώσεις grooming και πρέπει να πάρεις υπάλληλο, η επένδυση είναι ανάλογα τι θα στοκ θέλεις (που αυτόματα εξαρτάτε και από μέγεθος του μαγαζιού)
filip123go Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Αν είναι εφικτό, να κάνεις και παραδώσεις στη γειτονιά , απογευματινές η βραδινές ώρες (πχ. Όταν κλείνεις το κατάστημα) . Εμένα με έχει βολεψει πάρα πολύ ένα συνοικιακό pet shop που μου φέρνει τα προϊόντα απόγευμα, γιατί μέχρι τις 18:00 όλοι δουλεύουμε.
vagos789 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Πρεπει να βρεις ενα σημειο που θα εχει νοημα να ανοιξεις,εχουν ανοιξει πολλα τα τελευταια χρονια. Μαλιστα το grooming θα το ελεγα βασικο σημειο κερδους,οπως στα βενζιναδικα ειναι το πλυσιμο αυτοκινητων και οχι η πωληση βενζινης που φερνει τα λεφτα.
sphinxgr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Πριν κάνεις οτιδήποτε θα πρέπει να ενημερωθείς αρχικά για τα έξοδα σου. Πάγια έξοδα / ενοίκια / ΔΕΗ / φορολογία εισοδήματος / λογιστής / προκαταβολή επόμενου έτους / ασφάλιση κλπ. Έπειτα θα υπολογίσεις σε πόσο καιρό θα αποσβέσεις την αρχική επένδυση σου. Έτσι θα ξέρεις σε επίπεδο έτους πόσα χρήματα θα πρέπει να πληρώνεις. Αμέσως μετά θα υπολογίσεις για τι κέρδος πας. Ποσα λεφτά θες να μπαίνουν στην τσέπη σου σε επίπεδο έτους. Και στο τέλος βάσει των παραπάνω θα έχεις μια εικόνα πόσο πρέπει να χρεώνεις την κάθε ώρα που θα δουλεύεις στους πελάτες. Τα παραπάνω ισχύουν ότι κ επιχειρήση να ανοίξεις. Χωρίς αυτά ΔΕΝ κάνεις κανένα βήμα
jimmy213 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Εγώ κατάλαβα ότι δεν θα κουρεύει πρόβατα (εξ ου και το ζωντανά). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα