Maverickj13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Η β διάγνωση Πάτρας δε κλεινει ραντεβου για συνταγογραφημενο υπερηχο. Μονο ιδιωτικα με κοστος 20 ευρω. Οπως μου ανεφερε η γραμματεας αυτη ειναι η εντολή απο την διοίκηση, καθότι όπου και να καλέσω δεν θα βρω ραντεβού στο παράθυρο 20 ημερών της συνταγογραφησης. Αντιστοιχως, και δευτερο διαγνωστικο μου ανεφερε το ιδιο. Εχει κανεις ιδεα αν υπαρχει καποιο όριο ή αν δικαιολογειται με καποιον τροπο? Η γραμματεας δε γνωριζε παραπανω πληροφοριες. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από Maverickj13
Nevyn Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 https://www.capital.gr/epixeiriseis/3363701/den-kanoun-piso-ta-diagnostika-epimenoun-se-apergia-diarkeias Απο τις 10 Ιουνιου και μετα εχουν απεργια οποτε δεν ξερω αν θα μπορεις να βρεις καποιο που να το κανει.
Maverickj13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Το θεμα δεν ειναι η απεργια αλλα το οτι υπηρχε η δυνατοτητα για υπερηχο μονο ιδιωτικα και οχι αν χρησιμοποιουσα την συνταγογραφηση του εοππυ
christakos07 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Μπορούν να σου κλείσουν ραντεβού ένα μήνα μετά, οπότε θα έχει λήξει η συνταγή. Δυστυχώς το 20αρι θα φύγει από την τσέπη. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2019 από christakos07
margaritagr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, Maverickj13 είπε Το θεμα δεν ειναι η απεργια αλλα το οτι υπηρχε η δυνατοτητα για υπερηχο μονο ιδιωτικα και οχι αν χρησιμοποιουσα την συνταγογραφηση του εοππυ Αυτο σου λένε, με εοππυ ξέχνα το μεχει να λήξει η απεργία
paylidis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Είναι καθίκια. Πολλά διαγνωστικά αν όχι όλα. Πήγαινε σε δημόσιο νοσοκομείο να το κανείς εντελως δωρεαν και τελείωσε. Είναι καλύτερα από ότι νομιζεις (και νόμιζα)
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα (για ορισμένες τουλάχιστον εξετάσεις), έχουν ορισμένο αριθμό που κάνουν μέσω ασφαλιστικών ταμείων. Συνήθως αυτό το όριο καλύπτεται στις πρώτες μέρες του μήνα. Δοκίμασε σε λίγο πιο "άγνωστα/μικρά" διαγνωστικά, που έχουν λιγότερη κίνηση και ίσως δεν έχουν καλύψει το όριο τους. Και όπως είπε και ο paylidis και τα δημόσια δεν είναι τόσο χάλια όσο νομίζουν οι περισσότεροι. Μου έτυχε και περίπτωση που μου έδωσαν λίγο μακρινή ημερομηνία, για καρδιολογικγ εξέταση και όταν τους είπα πότε έληγε το παραπεμπτικό μου, με "στρίμωξαν" νωρίτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα