Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω το εξης προβλημα.Εχω το asus dsl-n14u και ενω μπορουσα να εχω προσβαση μεσω ddns απο εξωτερικα δικτυα, με https://ddnsname:8443 για καποιον λογω πλεον δεν μπορω. Επισης οποια πορτα και αν σεταρω στο port forwarding πχ για το mtorrent φαινεται να ειναι κλειστη. Εχω δοκιμασει hard reset, downgrade firmware, εκλεισα ολα τα firewall αλλα τιποτα. Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι είσαι πίσω από SGNAT και αντί κανονική δημόσια ΙΡ έχεις ιδιωτική. Κοίτα στον router ποια ΙΡ σου δείχνει ως δημόσια από τον πάροχο και ποια εμφανίζεται σε αυτή την σελίδα.

Αν δεν είναι η ίδια, παίρνεις τηλέφωνο από τον πάροχο και ζητάν "κανονική ΙΡ", να σε βγάλουν από το ΝΑΤ και ότι τρέχεις υπηρεσίες που δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση απ' έξω.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ναι η public ip που μου δειχνει να εχει το router ειναι η 100.χ.χχ.χ ενω η ip που μου δείχνει το site ειναι η 99.χχ.χχ.χχ

Δημοσ.
18 ώρες πριν, spocky είπε

Ναι η public ip που μου δειχνει να εχει το router ειναι η 100.χ.χχ.χ ενω η ip που μου δείχνει το site ειναι η 99.χχ.χχ.χχ

το 100... bla bla σημαίνει ότι είσαι πίσω απο ΝΑΤ. Πάρε τον ΟΤΕ και ζήτα του να σε βγάλει, ειναι διαδικασία 1 λεπτου

Δημοσ.

επισης οταν το κανεις αυτο κλεισε και την αυξημενη ασφαλεια διοτι σου κοβει ports

On 03/06/2019 at 20:15, spocky said:

Καλησπερα. Εχω το εξης προβλημα.Εχω το asus dsl-n14u και ενω μπορουσα να εχω προσβαση μεσω ddns απο εξωτερικα δικτυα, με https://ddnsname:8443 για καποιον λογω πλεον δεν μπορω. Επισης οποια πορτα και αν σεταρω στο port forwarding πχ για το mtorrent φαινεται να ειναι κλειστη. Εχω δοκιμασει hard reset, downgrade firmware, εκλεισα ολα τα firewall αλλα τιποτα. Καμια ιδεα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τους πηρα τηλ και μου το αλλαξανε.Poulinos τι εννοεις με την αυξημενη ασφαλεια? Ρυθμιση στο ρουτερ ειναι η ρυθμιση απο την cosmote?

Το port forward  που εχω κανει ειναι σωστο? Την ιδια πορτα εχω βαλει και στο μtorrent 

Screenshot_2019-06-05-21-31-46.png

Επεξ/σία από spocky
Δημοσ.
On 05/06/2019 at 18:25, spocky said:

Τους πηρα τηλ και μου το αλλαξανε.Poulinos τι εννοεις με την αυξημενη ασφαλεια? Ρυθμιση στο ρουτερ ειναι η ρυθμιση απο την cosmote?

Το port forward  που εχω κανει ειναι σωστο? Την ιδια πορτα εχω βαλει και στο μtorrent 

ναι σωστο ειναι. για την αυξημενη ασφαλεια ειναι ρυθμιση απο cosmote.Λογικα πρεπει να το εχουν ακομα

Επιθυμία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις 

Η OTENET θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους τους χρήστες της έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις.
Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή, αλλάζοντας την κατάσταση σε ΝΑΙ / ΟΧΙ μέσω του http://my.otenet.gr επιλέγοντας “Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασης” και μετά επιλέγοντας “ΑΛΛΑΓΗ” στο “Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας”.
Η υπηρεσία λειτουργεί ως ένα φίλτρο προστασίας με προκαθορισμένες ρυθμίσεις και μπλοκάρει γνωστές θύρες επικοινωνίας.
Όταν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη (επιλέγοντας "ΝΑΙ"), αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός προστασίας σας, αλλά σίγουρα δεν εξαλείφεται κάθε κίνδυνος ή πρόβλημα ασφάλειας.
Η OTΕΝΕΤ αυτή τη στιγμή, έχει μπλοκάρει την εισερχόμενη επικοινωνία στις θύρες:
TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000
UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434.
Σας ενημερώνουμε ότι εάν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες εφαρμογές που πιθανόν χρησιμοποιείτε όπως (Απομακρυσμένη Διαχείριση Υπολογιστή / router, VPN) κλπ να μην λειτουργούν. Σε μια τέτοια περίπτωση όποτε επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας, από ΝΑΙ σε ΟΧΙ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε τροποποίηση της κατάστασης της αυξημένης προστασίας, θα πρέπει να συνοδεύεται και από αποσύνδεση-επανασύνδεση (logout-login) στο δίκτυο της OTENET. Κάθε μετατροπή "ενεργοποιείται" μόνο μετά από την επόμενη επανασύνδεση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή έχω το modem και σύνδεση Cosmote , δεν φταίει η αυξημένη ασφάλεια αλλά το ότι δεν υπήρχε δημόσια IP τουλάχιστον για torrent.

Επεξ/σία από Brainmorf
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 11/06/2019 at 20:51, Brainmorf said:

Επειδή έχω το modem και σύνδεση Cosmote , δεν φταίει η αυξημένη ασφάλεια αλλά το ότι δεν υπήρχε δημόσια IP τουλάχιστον για torrent.

υπαρχουν δυο πραγματα που μπορουν να σε κοψουν.το ενα ειναι η αυξημενη ασφαλεια που κοβει καποια ports και το δευτερο ειναι να μην βγαινεις στο Internet με public ip αλλα πισω απο cgnat. το Cgnat ισχυει για τα παντα οχι μονο για το τορρεντ.το ευκολο ειναι να δεις τη Ip εχει παρει το router πχ 10.χ.χ.χ και μετα να μπεις στο whatismyipaddress. αν δεις διαφορετικη ip τοτε εισαι πισω απο cgnat. επισης αν δεις ip 10.x και καποια αλλα ranges υποψιαζεται οτι δεν βγαινεις με Public.στελνεις ενα email στην cosmote και τους λες να σε βγαλουν στο ιντερνετ με public ip επειδη μπαινεις Remote στο Pc σου ή επειδη εχεις καμερες που τις βλεπεις απο μακρυα.και εισαι ετοιμος.μετα παιζουν και τα Port forward.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...