Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, είμαι 22 χρόνων και τον τελευταίο καιρό(;) παρατηρώ ότι έχω μέσα στη μέρα κάποιες καούρες πολύ μικρής διάρκειας (5-10 sec η καθεμία) και δεδομένου ότι υπάρχει ιστορικό στην οικογένεια (ο πατέρας μου είχε σοβαρό πρόβλημα ώσπου πρόπερσυ έκανε επέμβαση) έχω αρχίσει να ανησυχώ δεδομένου και της ηλικίας μου. Απλώς αναρωτιέμαι μήπως δίνω παραπάνω σημασία από όση πρέπει και είναι φυσιολογικό (λόγω της πολύ μικρής διάρκειας) ή εάν όντως πρέπει να το κοιτάξω σε γαστρεντερολόγο. Έχει κάποιος κάποια παρόμοια εμπειρία;

ΥΓ: αναφέρω ότι πλέον παραπάνω προσέχω τι τρώω, δεν τρώω 3-4 ώρες πριν ξαπλώσω, όχι spicy φαγητά ή γενικά κάτι που μπορεί να κάνει(θεωρητικά) trigger τις καούρες.

Επεξ/σία από Asevastos
Δημοσ.

πολλα μπορει να ειναι.οτι προσεχεις ποτε τρως τι τρως δεν σημαινει κατι, οτι δηλαδη δεν μπορει να εχεις θεμα εστω και μικρο.οι καουρες μπορει να ειναι χαμηλα (στο στομαχι) οσο ξερω αλλα μπορει να νιωθεις να καιγεσαι και ψηλα στον οισοφαγο απο παλινδρομηση.οποτε υποχρεωτικα πας γιατρο να δει τι μπορει να ειναι. και καλο ειναι να το κοιταξεις γιατι σε ολες τις περιπτωσεις μπορει να εχεις διαφορα προβληματα περα απο την καουρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...