Vasilikigocci Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Prob solved Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2019 από Vasilikigocci Prob solved
Zengar Zombolt Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) κακώς αγόρασες κάτι ακριβό και ειδικά smartphone/προιον τεχνολογιας μέσω αγγελίας στο fb που είναι μεσα κάθε καρυδιάς καρύδι χωρίς να μπορείς να το ελενξης από κοντά...τουλάχιστον εδώ στο insomnia πχ. υπάρχουν αξιολογήσεις και έχεις μια έξτρα ασφάλεια στις συναλλαγές σου όταν είναι από μακρυά. μόνο χέρι με χέρι κάτι τόσο ακριβό για έλεγχο. τώρα μπορείς να κινηθείς νομικά αλλά αυτό έχει έξτρα κόστη και στο τέλος πάλι χαμένη θα βγεις screenshots οι συνομιλίες και τα στοιχειά του (τραπέζης) και μίλα σε ένα δικηγόρο ( έφυγε το πρώτο 50αρικο εκει) και μετά ότι εξοδα προκειψουν απο το δικηγορο, χαρτοσημα, μηνησεις κλπ κλπ. + το περίμενε αν πάει σε δίκη Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από Zengar Zombolt 1
zx1234r Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Εγώ θα δεχομουν το λάθος μου να εμπιστευτώ κάποιον άγνωστο και θα πήγαινα το κινητό για φτιαξιμο. Θα είναι σαν καινούργιο αλλά με κάποιο κόστος χρημάτων για επισκευή. Δες το σαν ηθικό δίδαγμα για το μέλλον. 8
Fontas000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Ρε παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα, καποιος προσπαθησε να μπει στο φβ μου ενω προηγουμενως μ εστειλε μνμ στο φβ για κατι που πουλουσα για να γινει η συναλλαγη μεσω paypal, την ψιλιαστικα ομως και εφαγε μπλοκ. Βλεπω οτι καποιος παει να μπει στο facebook μου με το εμαιλ που μ ερχεται απο τo facebook να μου αναγραφει την ΙΡ απο την οποια εγινε η προσπαθεια. Την "χτυπαω" στο google και μου βγαζει ΙΡ vodafone mobile, αρα καποιος προσπαθησε μεσω του κινητου του χρησιμοποιοντας τα δεδομενα του να μπει. Ειναι πιο ευκολο να βρεθει αυτος με την ΙΡ του κινητου του αν κανω καταγγελια κ μηνυση στην Διωξη για το που ανηκει? ή ας πουμε αν ειναι δηλωμενο το τηλ απο το οποιο μπαινει στο ιντερνετ σε κανεναν πακιστανο δεν προκειται να βρεθει τιποτα?
isay Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, Fontas000 είπε Ρε παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα, καποιος προσπαθησε να μπει στο φβ μου ενω προηγουμενως μ εστειλε μνμ στο φβ για κατι που πουλουσα για να γινει η συναλλαγη μεσω paypal, την ψιλιαστικα ομως και εφαγε μπλοκ. Βλεπω οτι καποιος παει να μπει στο facebook μου με το εμαιλ που μ ερχεται απο τo facebook να μου αναγραφει την ΙΡ απο την οποια εγινε η προσπαθεια. Την "χτυπαω" στο google και μου βγαζει ΙΡ vodafone mobile, αρα καποιος προσπαθησε μεσω του κινητου του χρησιμοποιοντας τα δεδομενα του να μπει. Ειναι πιο ευκολο να βρεθει αυτος με την ΙΡ του κινητου του αν κανω καταγγελια κ μηνυση στην Διωξη για το που ανηκει? ή ας πουμε αν ειναι δηλωμενο το τηλ απο το οποιο μπαινει στο ιντερνετ σε κανεναν πακιστανο δεν προκειται να βρεθει τιποτα? Η αρση απορρήτου γίνεται μονο κατόπιν εισαγγελέα και μονο αν αφορά σοβαρό αδίκημα. Το οτι κάποιος πήγε να σου ριξει μπιφτέκι και να μπει στο account σου .... χλωμό σε κόβω να βγάλεις ακρη.
spyros007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 10 ώρες πριν, Fontas000 είπε Ρε παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα, καποιος προσπαθησε να μπει στο φβ μου ενω προηγουμενως μ εστειλε μνμ στο φβ για κατι που πουλουσα για να γινει η συναλλαγη μεσω paypal, την ψιλιαστικα ομως και εφαγε μπλοκ. Βλεπω οτι καποιος παει να μπει στο facebook μου με το εμαιλ που μ ερχεται απο τo facebook να μου αναγραφει την ΙΡ απο την οποια εγινε η προσπαθεια. Την "χτυπαω" στο google και μου βγαζει ΙΡ vodafone mobile, αρα καποιος προσπαθησε μεσω του κινητου του χρησιμοποιοντας τα δεδομενα του να μπει. Ειναι πιο ευκολο να βρεθει αυτος με την ΙΡ του κινητου του αν κανω καταγγελια κ μηνυση στην Διωξη για το που ανηκει? ή ας πουμε αν ειναι δηλωμενο το τηλ απο το οποιο μπαινει στο ιντερνετ σε κανεναν πακιστανο δεν προκειται να βρεθει τιποτα? Η απατη ποια ειναι????????????
nick21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 πάρε ένα τηλέφωνο στο service της samsung και πες τους το imei της συσκευής γιατί λογικά θα είναι μέσα στην εγγύηση το τηλέφωνο.
Fontas000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, spyros007 είπε Η απατη ποια ειναι???????????? Καμία. Ρώτησα υποθετικά όπως γράφω κ παραπάνω αν σε μια τέτοια περίπτωση που γίνει απάτη μέσω Ίντερνετ από κάποιον που μπαίνει στο ΝΕΤ μέσω κινητού το οποίο είναι δηλωμένο σε κάποιον αλλοδαπό βρίσκοντας την ΙΡ του και καταγγέλωντας τον αν μπορεί να βρεθεί η ΙΡ του. Αν ας πούμε κάποιος κάνει μια απάτη από το σπίτι του για παράδειγμα με την ΙΡ του μπορεί να γίνει ταυτοποίηση κ να τον βρουν ποιος είναι, ενώ αν γίνει το ίδιο με ΙΡ που είναι από κινητό από δεδομένα κινητού δλδ το οποίο είναι δηλωμένο σε στοιχεία αλλοδαπού δεν γίνεται τίποτα έτσι Δν είναι; (Άντε να βρεις ποιος κ που είναι ο αλλοδαπός που είναι δηλωμένα τα στοιχεία του στο εν λόγω κινητό τηλέφωνο)
spyros007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Τοτε γιατι θες να κανεις καταγγείλεια στη διωξη???? Και απο που εβγαλες συμπερασμα οτι το κινητο ειναι πακιστανικο???Απο το google?????🤣
Fontas000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Ρε παιδιά γτ το ρίχνετε στην κοροϊδία ; Είπα στην αρχή να έκανα καταγγελία, μου απάντησαν κάποια άτομα κ μου είπαν ότι τσάμπα θα το κάνω όποτε και δεν έκανα ή θα κάνω κάτι. Τα υπόλοιπα ερωτήματα μου είναι υποθετικά, το ανέφερα και πιο πάνω. Και ρωτάω πληροφοριακά σαν απορία που το έχω ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ. Αυτό είπα και αυτό ρωτάω αν γνωρίζει κάποιος 1
ELTASSOS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Στις 4/6/2019 στις 8:17 ΠΜ, Vasilikigocci είπε Prob solved Ποιο προβλημα?...
Προτεινόμενες αναρτήσεις