SPANK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα Σκέφτομαι εδώ και καιρό να αρχίσω μαθήματα ιαπωνικών κυρίως λόγω επειδή μου αρέσουν τα Manga / Anime αλλα και η jpop σαν μουσική . Θα ήθελα προτάσεις για φροντιστήρια στον Πειραιά / Αθήνα που έχουν εμπειρία στην διδασκαλία της συγκεκριμένης Γλώσσας Ευχαριστώ
Silverage Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Είσαι ένας filthy weeaboo που λέει και το τραγούδι; 😛 Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2019 από Silverage
*nenya* Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 47 minutes ago, SPANK said: Καλησπέρα Σκέφτομαι εδώ και καιρό να αρχίσω μαθήματα ιαπωνικών κυρίως λόγω επειδή μου αρέσουν τα Mange / Anime αλλα και η jpop σαν μουσική . Θα ήθελα προτάσεις για φροντιστήρια στον Πειραιά / Αθήνα που έχουν εμπειρία στην διδασκαλία της συγκεκριμένης Γλώσσας Ευχαριστώ manga καλέ! Δες κι εδώ, έχει τμήμα Ιαπωνικών (δίδακτρα 450€ το χρόνο, για φοιτητές 300-330€) http://didaskaleio.uoa.gr/
SPANK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, *nenya* είπε manga καλέ! Δες κι εδώ, έχει τμήμα Ιαπωνικών (δίδακτρα 450€ το χρόνο, για φοιτητές 300-330€) http://didaskaleio.uoa.gr/ 😂😂 μου ξέφυγε ένα γράμμα , ευχαριστώ θα το δώ και αυτο 1
chill Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Θα έρθουν κάποιοι συνεργάτες τον προσεχή Οκτώβρη από Japan. Έλα σε κάνα γεύμα εργασίας και θα σου φύγει η επιθυμία να μάθεις τη γλώσσα, trust me 🤔!!!
Cloud_7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Το Διδασκαλείο είναι μια καλή και οικονομική λύση. Θυμάμαι ως φοιτητής έδινα κάνα 300άρι τον χρόνο, αλλά και τα 450 μια χαρά είναι για ετήσια δίδακτρα. Θετικό είναι ότι φέρνει μόνο Γιαπωνέζες καθηγήτριες (υπήρχε κι ένας Ιάπωνας την εποχή που έκανα εγώ) που μιλούν σχετικά ικανοποιητικά τη γλώσσα μας. Οι σημειώσεις είναι καλές και τα βιβλία δεν κοστίζουν πολλά καθώς είναι όλα εκτυπωμένα και βιβλιοδετημένα. Θα πάρεις σωστές βάσεις στη σύνταξη και γραμματική της γλώσσας, αν και το βασικότερο είναι να εξασκείσαι όσο μπορείς μόνος σου (μετά τον πρώτο χρόνο τουλάχιστον) και να μην επαναπαύεσαι σε αυτά που κάνουν εκεί. 1
nogoso Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα και από μένα, Υπάρχει και η δυνατότητα να κάνεις ιδιαίτερα ακόμη και μέσω σκαιπ. Συνήθως είναι πιο οικονομικα ακόμη και από το φροντιστήριο στο οποίο είσαι με αρκετά άτομα. Στα ιαπωνικά έχει σημασία και το τι θέλεις να μάθεις. Να μιλάς - συνεννόηση ή να πας κανονικά για πτυχίο; Στο ιδιαίτερο έχεις την πολυτέλεια να μάθεις περισσότερα πράγματα. 2 1
nogoso Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξέχασα να αναφέρω οτι στη δική μου περίπτωση, επειδή έκανα μάθημα στην αρχή με γιαπωνέζα και μετά με ελληνίδα διαπίστωσα το εξής. Μου φάνηκε αρκετά καλύτερο το μάθημα με την ελληνίδα αν και ηταν μέσω skype, γιατί ήξερε πως να μου μεταφέρει τη γνώση σε σχέση με τα ελληνικά. Βέβαια είχε περισσότερα χρόνια εμπειρίας. Στην περίπτωση της γιαπωνέζας υπήρχαν κάποια πράγματα που δεν μπορούσα να τα κατανοήσω εύκολα και νομίζω οτι οφειλόταν σε αυτό. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2019 από nogoso
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα