Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, naftis είπε

DUR τα καλύτερα Ελληνικά πουκάμισα.

Πουκάμισα και μπλούζες DUR τα φοράω χρόνια. Είναι καταπληκτικά

17 ώρες πριν, jimis98 είπε

ελληνικά είναι δεν το ήξερα

ποιες άλλες μάρκες είναι ελληνικές? 

Ναι πως, Ελληνικά Βουλγαρίας και Αιγύπτου και οχι μόνο ως γνωστόν... Ενδεχομένως οι κρεμάστρες που τα κρεμάνε να είναι Ελληνικές.

Για να μην παρεξηγηθώ, τα παλιά τα χρόνια (80s - 90s) ήταν Ελληνικά, πλέον όμως ούτε καν όπως και σε πολλές αντίστοιχες Ελληνικές εταιρείες - βιοτεχνίες του κλάδου που πλέον είτε έχουν κλείσει ή έχουν μεταφέρει παραγωγή στα Βαλκάνια & Κίνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, bad_freddy said:

Ναι πως, Ελληνικά Βουλγαρίας και Αιγύπτου και οχι μόνο ως γνωστόν... Ενδεχομένως οι κρεμάστρες που τα κρεμάνε να είναι Ελληνικές.

Για να μην παρεξηγηθώ, τα παλιά τα χρόνια (80s - 90s) ήταν Ελληνικά, πλέον όμως ούτε καν όπως και σε πολλές αντίστοιχες Ελληνικές εταιρείες - βιοτεχνίες του κλάδου που πλέον είτε έχουν κλείσει ή έχουν μεταφέρει παραγωγή στα Βαλκάνια & Κίνα.

Proof of this?

Κι εδώ και αλλού διαβάζω ότι το εργοστάσιο είναι στην Πάτρα και ότι συνεργάζονται και με άλλες βιοτεχνίες από άλλα μέρη της Ελλάδας http://www.kathimerini.gr/781891/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/dur-istoria-grammenh-me-nhma

Επεξ/σία από *nenya*
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Proof of this?

Κι εδώ και αλλού διαβάζω ότι το εργοστάσιο είναι στην Πάτρα http://www.kathimerini.gr/781891/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/dur-istoria-grammenh-me-nhma

Σωστά, εκεί ήταν το εργοστάσιο οταν λειτουργούσε άλλωστε το είπα κι εγω οτι ήταν  Ελληνικά, φυσικά εκεί στεγάζεται πλέον η εδρα οχι παραγωγή.

Οσο για proof τσέκαρετε τα ταμπελάκια των ρούχων σας για το Made in... (Κι αν αναφέρουν). Συγκεκριμένα το τελευταίο τζίν που πήρα απο εκεί τον χειμώνα είναι Made In Tunisia, Ελληνικότατο.

Επεξ/σία από bad_freddy
Δημοσ.

Καλά εμένα προσωπικά δεν με καίει πού ράβονται όντως τα ρούχα της DUR και της κάθε DUR. Για μένα μετράει η ποιότητα, η ανθεκτικότητα στον χρόνο. Και τα polo μπλουζάκια και πουκάμισα της DUR βγήκαν σκυλιά στο πέρασμα των χρόνων (επειδή φοράει ο πατέρας μου το ξέρω αυτό).

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, *nenya* είπε

Καλά εμένα προσωπικά δεν με καίει πού ράβονται όντως τα ρούχα της DUR και της κάθε DUR. Για μένα μετράει η ποιότητα, η ανθεκτικότητα στον χρόνο. Και τα polo μπλουζάκια και πουκάμισα της DUR βγήκαν σκυλιά στο πέρασμα των χρόνων (επειδή φοράει ο πατέρας μου το ξέρω αυτό).

Μα και εγω δεν σχολίασα τόσο ποιότητα / ανθεκτικότητα (άσχετα αν διαφωνώ με σένα σε αυτό το θέμα) οσο την ψευδαίσθηση που περνάνε οι εταιρείες οτι είναι Ελληνικά σαν κατασκευή απλά και μόνο επειδή η έδρα της κάθε εταιρείας βρίσκεται στην Ελλάδα.

Μου θυμίζει κάτι αντίστοιχο με την λέξη πχ. "Milano" που κολλάνε κάτι εταιρείες κάτω απο μια πιασάρικη Ιταλική επωνυμία ενω τα ρούχα δεν έχουν περάσει ούτε εξω απο αυτό και η έδρα βρίσκεται ξερω γω στα "κάτω Πετράλωνα" (τρόπος του λέγειν) απλά και μόνο για να ψαρώνει ο κόσμος (όπως κάτι Berto Lucci, Monte Napoleone, Beneto Maretti κλπ.)

• Like 2
Δημοσ.

Το θεμα ειναι τι στυλ θελει. Tailored? overshirt? oxford? flannel? mao?  Στα tailored και τα oxford τα fred perry ειναι παρα πολυ καλα...overshirt και flannel σαν τα levi και carhartt δεν εχει, να θες να τα χαλασεις δεν μπορεις. 

Δημοσ.

λόγω φορολογίας βγαίνουν έξω και φτηνά εργατικά χέρια

Berto Lucci, Monte Napoleone, Beneto Maretti κλπ

δεν είναι καλές μάρκες? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, jimis98 είπε

λόγω φορολογίας βγαίνουν έξω και φτηνά εργατικά χέρια

Berto Lucci, Monte Napoleone, Beneto Maretti κλπ

δεν είναι καλές μάρκες? 

Για κλαρινογαμπρο απο santa Barbara, κλπ μια χαρά είναι.

Υ.γ DUR φοραγανε μια φορά και έναν καιρό.κανενας παππούς τα φοράει τώρα πια .

Επεξ/σία από mp123
  • Like 2
Δημοσ.

Berto lucci και monte napoleone δεν έχουν καμία σχέση σαν εταιρείες. Η πρώτη είναι ότι να ναι και η δεύτερη αξιοπρεπέστατη.

Δημοσ.

Τα πουκάμισα και οι μπλούζες DUR φτιάχνονται στην Ελλάδα. Είναι ιστορικά προϊόντα της εταιρείας, εξαιρετικής ποιότητας.

Ειδικά τα καινούργια polo με το καινούργιο βαμβακερό ύφασμα είναι καταπληκτικά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ρούχα καίγονται στις χωματερές γιατί δεν αξίζει σε τιμές χοντρικής ούτε καν να τα μεταφέρεις. 

2 λεπτά το μπλουζάκι Zara, κανένα 4 ευρω το επώνυμο πουκάμισο. 

Ειδικά τα ρούχα αποτελούν μια δέσμευση για το πως θα δείχνει το σώμα σου, γράφτε τα στα @@ σας και δώστε τα σε καλά παπούτσια με καλό δέρμα που παίρνει και επιδιόρθωση.  

Τα άλλα , είναι απλά money pits για αστούς. proceed with caution. 

Επεξ/σία από Dakonblackblade
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτα τα πουκαμισα κοστιζουν οσο 4 lacoste polo που εχουν τραβηξει τα πανδεινα και ακομα τα φοραω . Και με τοση ζεστη ποιος δουλευει με πουκαμισο ; Και λευκο κιολας ... Αντε το χειμωνα να εβαζα κανα φανελενιο τωρα ουτε για εξοδο .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Η&Μ και Zara πουκαμισα, που εχω παρει εδω και χρονια για καθε μερα στη δουλεια, καλες τιμες, και μια χαρα βγηκαν, και ωραιο design, και αξιοπρεπη ποιοτητα, με εβγαλαν ασπροπροσωπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, naftis είπε

Τα πουκάμισα και οι μπλούζες DUR φτιάχνονται στην Ελλάδα. Είναι ιστορικά προϊόντα της εταιρείας, εξαιρετικής ποιότητας.

Ειδικά τα καινούργια polo με το καινούργιο βαμβακερό ύφασμα είναι καταπληκτικά. 

Μάλιστα, θα ήθελα πολύ να μας ανεβάσεις μια φωτό απο εσωτερικό ταμπελάκι μπλούζας/πουκαμίσου της με το "Made in Greece" (αυτής της δεκαετίας) διότι ούτε η ίδια η εταιρεία δεν αναφέρει στο σαιτ και στις διαφημίσεις της απολύτως τίποτα περί Ελληνικής κατασκευής.

Περίεργο για ενα τέτοιο ιστορικό της προιόν, εξαιρετικής κι ολας ποιότητας... :lol:

Ειδικά στα πουκάμισα έχει και σημείωση "Σχεδιασμένο στην Ελλάδα", φαίνεται είναι σαν τα Iphone "Designed in California, Assembled in China"  :rolleyes:

Επεξ/σία από bad_freddy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...