Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα σε όλους και θέλω να σας ενημερώσω για την κοροϊδία-δούλεμα ενός καταστήματος που διαφημίζεται στο σαιτ που έχει ότι στα προιόντα που πουλάει (500.000 χιλιάδες προϊόντα) κατά δήλωση του στο σαιτ που έχει δημιουργήσει και ομολογουμένως είναι εντυπωσιακό και λέγεται MANDIS HOME με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και με σημεία παράδοσης εκτός από την Κρήτη και στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Το κατάστημα αυτό διαφημίζει με έντονα και φωτεινά γράμματα ότι δίνει ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΌΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΑ σε όποιο προιόν πουλάει αρκεί φυσικά να του υποδείξεις το κατάστημα που το πουλάει σε σχέση με την δική του πώληση.Εγώ ήθελα να αγοράσω ένα μικρό φουρνάκι και βρήκα το συγκεκριμένο φουρνάκι κάπου φθηνότερα από την τιμή που το πουλάει το MANDIS HOME και πήρα τηλέφωνο το κατάστημα και το σήκωσε μια κυρία που μου μίλησε ομολογουμένως πολύ ευγενικά και της είπα το όλο θέμα και με έβαλε σε αναμονή 5 λεπτών περίπου και μου απάντησε ότι δεν το έχουν και έχουν ένα μόνο κομμάτι εκθεσιακό και όταν την ρώτησα πότε θα το έχουν μου είπε θα παραγγείλουμε αποφεύγοντας να δεχτεί παραγγελία μου. Τώρα εάν όλο αυτό με την υποτιθέμενη ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΆ στα προϊόντα που πωλούν δεν είναι κοροϊδία και δούλεμα, εγώ είμαι αστροναύτης.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω αγοράσει από αυτούς ένα σχετικά ακριβό εργαλείο και όντως ήταν οι φτηνότεροι και είχαν πολύ καλή εξυπηρέτηση.

Η ποικιλία που δείχνει το site είναι όντως πολύ εντυπωσιακή, δεν ξέρω πόσα από αυτά έχουν!

Δημοσ.

Εν ολίγοις δεν υπήρχε διαθέσιμο ένα προϊόν για παραγγελία και αν γινόταν παραγγελία θα καθυστερούσε.

ΟΚ. Και?

Ή μήπως περίμενες να υπήρχε στοκ 500.000 προϊόντων στην αποθήκη τους, τα οποία θα περίμεναν να πουλήσουν στην καλύτερη τιμή της αγοράς?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κοροιδία που ακριβώς εντοπίστηκε? Μάλλον είσαι κανένας ανταγωνιστής και θέλεις να βλάψεις το κατάστημα.

Επεξ/σία από zx1234r
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, ASTERIS9999 είπε

Τώρα εάν όλο αυτό με την υποτιθέμενη ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΆ στα προϊόντα που πωλούν δεν είναι κοροϊδία και δούλεμα, εγώ είμαι αστροναύτης.

Εσύ είσαι αστροναύτης

Εννοείται ότι μιλά για τα προϊόντα που έχει. Είναι χαζό να περιμένεις να αναφέρεται σε προϊόντα που δεν έχει.

Δηλαδή αν ο ΑΒ Βασιλόπουλος βγ΄λαει μια ίδια λογική μπορείς να πας και να του ζητήσεις ξερωγω ένα PS4 ή κάτι που δεν πουλά πιά;

Δημοσ.

Ρε παιδιά αφού λέει ότι:

38 λεπτά πριν, ASTERIS9999 είπε

ήθελα να αγοράσω ένα μικρό φουρνάκι και βρήκα το συγκεκριμένο φουρνάκι κάπου φθηνότερα από την τιμή που το πουλάει το MANDIS HOME

Αφού το είχε στο σάιτ του και με τιμή σημαίνει ότι το πούλαγε, εκτός  αν το έγραφε ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα που και πάλι είναι λίγο κάπως

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Εγώ δε κατάλαβα γιατί δε το πήρες από εκεί που το βρήκες φτηνότερα... 

Ίσως για να το πάρει ακόμα φτηνότερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, zio10 είπε

Ίσως για να το πάρει ακόμα φτηνότερα.

Πολύ σωστά το είπατε κύριε zio 10.

29 λεπτά πριν, DrLo είπε

Εσύ είσαι αστροναύτης

Εννοείται ότι μιλά για τα προϊόντα που έχει. Είναι χαζό να περιμένεις να αναφέρεται σε προϊόντα που δεν έχει.

Δηλαδή αν ο ΑΒ Βασιλόπουλος βγ΄λαει μια ίδια λογική μπορείς να πας και να του ζητήσεις ξερωγω ένα PS4 ή κάτι που δεν πουλά πιά;

Kύριε DrLo νομίζω ότι ήμουν απόλυτα σαφής στα γραφόμενα μου και στο τι έγινε.

36 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Η κοροιδία που ακριβώς εντοπίστηκε? Μάλλον είσαι κανένας ανταγωνιστής και θέλεις να βλάψεις το κατάστημα.

Η κοροιδία κύριε zx1234r εντοπίστηκε ότι στην περίπτωση μου τουλάχιστον δεν μου έδωσαν καλύτερη τιμή και μου είπαν ότι έχουν μόνο ένα εκθεσιακό και στο σαιτ ταυτόχρονα δείχνουν ότι το πωλούν, τώρα αυτές τι ανοησίες το ότι είμαι μάλλον κανένας ανταγωνιστής δεν τις σχολιάζω καν γιατί στερούνται σοβαρότητος.

Επεξ/σία από ASTERIS9999
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Έχετε πάρει ομαδικώς τίποτα ληγμένα τώρα τελευταία;

Ο ένας ζητάει μια υπηρεσία από κούριερ που πρακτικά δεν υπάρχει, ο άλλος κάνει καταγγελία γιατί το κατάστημα δεν του πούλησε προϊόν που δεν είχε. Καλά πάμε σαν κοινωνία, φάση έχει.

Μου θύμησε το ανέκδοτο ο OP:

Πάει ένας σε ένα σουβλατζίδικο:
- Ένα γύρο χωρίς κρεμμύδι.
- Φίλε δεν έχω χωρίς κρεμμύδι, να το κάνω χωρίς τζατζίκι;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Malthador είπε

Έχετε πάρει ομαδικώς τίποτα ληγμένα τώρα τελευταία;

Ο ένας ζητάει μια υπηρεσία από κούριερ που πρακτικά δεν υπάρχει, ο άλλος κάνει καταγγελία γιατί το κατάστημα δεν του πούλησε προϊόν που δεν είχε. Καλά πάμε σαν κοινωνία, φάση έχει.

Μου θύμησε το ανέκδοτο ο OP:

Πάει ένας σε ένα σουβλατζίδικο:
- Ένα γύρο χωρίς κρεμμύδι.
- Φίλε δεν έχω χωρίς κρεμμύδι, να το κάνω χωρίς τζατζίκι;

Κύριε Malthador στο σαιτ υπάρχει και πωλείται το συγκεκριμένο φουρνάκι, αλλιώς πως θα το έβλεπα μαζί με την τιμή του για να το ψάξω πανελαδικά για να διαπιστώσω εάν υπάρχει χαμηλότερη τιμή την οποία βρήκα και τους ενημέρωσα και αρχίσανε τα Κινέζικα όταν τους υπέδειξα το κατάστημα με χαμηλότερη τιμή από την δικιά τους? Τώρα όσο για τα ληγμένα μάλλον κρίνεις εξ ιδίων ημών τα αλλότρια που έλεγαν και οι αρχαίοι Έλληνες κύριε Malthador.

Επεξ/σία από ASTERIS9999
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγώ θα ανοίξω ένα fake ιντερνετικό κατάστημα το foumara.gr και θα βάζω τα προϊόντα που θέλω να αγοράσω από τέτοια καταστήματα με εγγύηση χαμηλότερης τιμής. Και μετά θα τους στέλνω λινκ από το "κατάστημά" μου για να κάνω τα παζάρια. Καλό ε? 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, ASTERIS9999 said:

Κύριε Malthador στο σαιτ υπάρχει και πωλείται το συγκεκριμένο φουρνάκι, αλλιώς πως θα το έβλεπα μαζί με την τιμή του για να το ψάξω πανελαδικά για να διαπιστώσω εάν υπάρχει χαμηλότερη τιμή την οποία βρήκα και τους ενημέρωσα και αρχίσανε τα Κινέζικα όταν τους υπέδειξα το κατάστημα με χαμηλότερη τιμή από την δικιά τους? Τώρα όσο για τα ληγμένα μάλλον κρίνεις εξ ιδίων ημών τα αλλότρια που έλεγαν και οι αρχαίοι Έλληνες κύριε Malthador.

Πριν τους το πεις για χαμηλότερη τιμή σου είπαν ότι το έχουν διαθέσιμο και μόλις τους είπες ότι το θέλεις 5 ευρώ φθηνότερα σου είπαν «τελικά είναι εκθεσιακό»;

Καμιά δεκαριά φουρνάκια που τσέκαρα στο σάιτ τους γράφουν «κατόπιν παραγγελίας» που σημαίνει ότι δεν είναι διαθέσιμα. Πώς ζητάς εγγύηση χαμηλότερης τιμής σε κάτι μη διαθέσιμο;

Οι ερωτήσεις είναι ρητορικές γιατί ούτως ή άλλως η μπάλα έχει χαθεί, απλά για να κατανοήσεις ότι δεν ήσουν σαφής όπως νομίζεις ότι ήσουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...