Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η στασυ μου έστειλε πρόστιμα στην ΔΟΥ όμως τα πρόστιμα είναι από 03-07 και σε κανένα δεν είναι η ταυτότητα μου που έβγαλα το 02 έκανα αίτηση διαγραφής με γράψανε. τι άλλο μπορώ να κάνω?  Να πάω δικαστικος?  να κάνω άλλη αίτηση στην ΔΟΥ? Τι? 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Anjulesp είπε

Η στασυ μου έστειλε πρόστιμα στην ΔΟΥ όμως τα πρόστιμα είναι από 03-07 και σε κανένα δεν είναι η ταυτότητα μου που έβγαλα το 02 έκανα αίτηση διαγραφής με γράψανε. τι άλλο μπορώ να κάνω?  Να πάω δικαστικος?  να κάνω άλλη αίτηση στην ΔΟΥ? Τι? 

Τόσο γρήγορα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Anjulesp είπε

για δες αν η όποια διαδικασία διαγραφής (δεν ξέρω τι προϋποθέσεις υπάρχουν, πχ ανεργία τότε)  ξεκινάει πρώτα από τη στασυ και μετά αυτοί ενημερώνουν την εφορία για να διαγράψει 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Anjulesp είπε

Ζητα αντιγραφο της κλησης.

Εαν γραφει τον παλιο αριθμο ταυτοτητας πας με την καινουργια και τους την δειχνεις μαζι με την ημερομηνια εκδοσης της.

Την παλια ταυτοτητα απλα την αλλαξες ή την εχασες ?

Εαν την εχασες θα υπαρχει στο τμημα που εβγαλες την καινουργια η δηλωση απωλειας.

Εαν και παλι δεν βγαλεις ακρη βρες δικηγορο και κανε μήνυση κατα αγνωστων για  πλαστοπροσωπεια.( Οτι καποιος χρησιμοποιει την ταυτοτητα σου).

Επισκέπτης
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Anjulesp είπε

Η στασυ μου έστειλε πρόστιμα στην ΔΟΥ όμως τα πρόστιμα είναι από 03-07 και σε κανένα δεν είναι η ταυτότητα μου που έβγαλα το 02 έκανα αίτηση διαγραφής με γράψανε.

Το συντακτικό σου και αυτά που γράφεις δεν βοηθούν στο να βγάλουμε νόημα

Δημοσ.

Εγώ καταλαβαίνω ότι του ήρθαν πρόστιμα με ημερομηνία 03/07 που είναι λάθος και με δηλωμένη μια ταυτότητα που δεν είναι η δική του. Η δική του είναι από 2002? Πώς έκανε αίτηση διαγραφής? Από πού? Μέσα από το taxis? Τι κάθομαι και λύνω παζλ βραδιατικο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να στάλθηκε το πρόστιμο μέσω taxisnet, πρέπει να υπάρχει ταυτοποίηση των στοιχείων που κατέγραψε ο ελεγκτής με τον ΑΔΤ από το μητρώο της ΔΟΥ. Αν σου ήρθε το πρόστιμο εσένα και ο ΑΔΤ είναι εντελώς διαφορετικός, αρκεί η αίτηση διαγραφής και το φωτοαντίγραφο ταυτότητας που γράφει την ημερομηνία έκδοσης. Αν δεν σου κάνουν διαγραφή, καταθέτεις αίτημα και να σου απαντήσουν γραπτώς την άρνησή τους και τους λόγους άρνησης. Παίρνεις το απαντητικό έγγραφο, πληρώνεις δικηγόρο και κάνεις μήνυση, απαιτείς και τα έξοδα της δίκης/δικηγόρου. 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν βγάζουμε καινούργια ταυτότητα για οποιοδήποτε λόγο,έχουμε υποχρέωση να πάμε στη ΔΟΥ να καταθέσουμε φωτοαντίγραφο της νέας τσυτότητας ώστε να διαγραφεί από το μητρώο μας η παλαιά.Αν δεν το κάνουμε για αυτούς ισχύει ο παλαιός αριθμός ΔΤ. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και στην Τράπεζα ΤΗΡΕΣΙΑ στον ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) και σε όποια άλλα αρχή χρειάζεται.

Η αστυνομία που δηλώσαμε απώλεια της παλιάς δεν έχει καμία υποχρέωση να το δηλώσει σε άλλες αρχές.Τι μπορείς να κάνεις;;;;;Αν πρόκειται για απώλεια της παλιάς πήγαινε στην Αστυνομία και ζήτα μία βεβαίωση ή δήλωση που προκύπτει η ημερομηνία απώλειας να κάνεις μία αίτηση διαγραφής στη ΔΟΥ και πιστεύω να τη δεχθούν.

EDIT.Και όταν γράφουμε κάτι πριν το δημοσιεύσουμε το διαβάζουμε να δούμε αν βγάζει το σωστό νόημα.:P

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Και γενικά εμφανιζομαστε να δούμε τι έχει πει ο κόσμος για το πρόβλημα που μας καίει 

Κλασσικος ΤS φωτοβολιδα....

Που μπορω να ρωτησω κατι ? Αααα στο insomnia ...... 

Aνοιγω topic ρωταω δεν μου απαντησαν στα πρωτα 5ms βγαινω και ουτε που θυμαμε τι ρωτησα και ποτε....

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/6/2019 στις 7:19 ΜΜ, Anjulesp είπε

Εάν έχω καταλάβει σωστά, η ΣΤΑΣΥ σας επέβαλε πρόστιμο/α, αυτά πήγαν στην ΔΟΥ και ψάχνετε τρόπο για να μην πληρώσετε;

Edit: Και να πάτε δικαστικώς επειδή έχετε κάνει παράβαση;

Διορθώστε με παρακαλώ αν έχω καταλάβει κάτι λάθος

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...