Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Εδω και 2 μηνες παιδευομαι για αντικατασταση του dell monitor μου το οποιο χαλασε και περιμενα σφραγισμενο.

Μετα απο πολλα τηλεφωνα τελικα μου εστειλαν το μονιτορ με DHL οπως με εμημερωσαν και θα το παραλαμβανα αυτο τον καιρο μεσο speedex μιας και ζω στην Κω και τα δεματα της dhl τα δινει η speedex.

Παμε τωρα και στα κωμικοτραγικα.

Με παιρνει τηλεφωνο σημερα η dell για να επιβεβαιωσει οτι παρελαβα το μονιτορ μου μιας και το tr number τους δειχνει οτι παραδοθηκε στην Κω απο της 28 μαιου μαλιστα.

Κυριε του λεω δεν εχω παραλαβει τιποτα και ουτε καν εχω ειδοποιηθει οτι κανει να παραλαβω κατι.

Μου λεει οτι το tr number λεει οτι παραδοθηκε και αφου του ζητησα να μου το πει και μενα οντως βλεπω οτι παραδοθηκε στην Κω αλλα σε αλλον!

Παιρνω τηλεφωνο τη speedex κω και μου λεει οτι το δωσανε αλλου το μονιτορ μου το οποιο μονιτορ μου το πηρε καποιος αγνωστος και το κρατησε και το ανοιξε φυσικα η ποιος ξερει αν το εχει πουλησει.

Τους λεω μα πως ειναι δυνατον να δωσατε ολοκληρο μονιτορ αλλου και να εγινε τετοιο λαθος και μου λενε οτι το tr number ειχε το ονομα του και πρεπει να το κοιταξουν το θεμα.

Μπορει καποιος να μου πει τι να κανω και τι παιχτηκε και παρελαβε αλλος το μονιτορ μου το οποιο ταξιδεψε απο Ολλανδια με dhl και στο τελος εφτασε στην Κω αλλα σε εναν αγνωστο ο οποιος εκανε τον κινεζο απ οτι φαινετε.

Που να απευθυνθω και απο ποιον να ζητησω ευθυνες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποτε να παρω την dell και να αναφερω τι εγινε;

Υπαρχει περιπτωση η speedex στην Κω να τα εκανε μανταρα;

Επεξ/σία από FromDusk_TillDawn
Δημοσ.

Δεν σε νοιαζει ποιος τα εκανε μανταρα, εσυ δεν παρελαβες ποτε, πεστο στην Dell, πες οτι φαινεται πως παρελαβε καποιος ασχετος και αστους να τα βγαλουν περα μεταξυ τους.

• Like 1
Δημοσ.

Μα τι λέτε του ανθρώπου ? Να τα βρει η Dell με την DHL ? Μην τον μπερδεύετε. Την πατατιά την έκανε η Speedex και μόνο αυτή. Παρέδωσαν σε λάθος άνθρωπο το πακέτο σου, απλά πράγματα. Να πας και να τους ζητήσεις να σε αποζημιώσουν είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ. Πήγαινε αύριο κιόλας στην ταχυμεταφορική και πες τους να βρεθεί η οθόνη ή αλλιώς αποζημίωση. Εαν στο παίξουν Κινέζοι κάντους μήνυση και θα σου πληρώσουν και τα δικηγορικά και την οθόνη.

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, imazehost είπε

Μα τι λέτε του ανθρώπου ? Να τα βρει η Dell με την DHL ? Μην τον μπερδεύετε. Την πατατιά την έκανε η Speedex και μόνο αυτή. Παρέδωσαν σε λάθος άνθρωπο το πακέτο σου, απλά πράγματα. Να πας και να τους ζητήσεις να σε αποζημιώσουν είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ. Πήγαινε αύριο κιόλας στην ταχυμεταφορική και πες τους να βρεθεί η οθόνη ή αλλιώς αποζημίωση. Εαν στο παίξουν Κινέζοι κάντους μήνυση και θα σου πληρώσουν και τα δικηγορικά και την οθόνη.

Δεν εχει να κανει ο ανθρωπος γιατι το πακετο Δεν το εστειλε εκεινος. Αυτος που εχει να κανει ειναι ο Αποστολεας οχι ο Παραληπτης.  Ο Αποστολεας πληρωσε για την μεταφορα και εχει ασφαλισμενο το πακετο οχι ο παραληπτης. Ο Παραληπτης δεν μπορει να κανει τιποτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...