logistoulis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) αν παντρευτείτε το χειμώνα του χρόνου θα κάνετε μαζί και από κει και πέρα είναι πρόβλημα του συζύγου το που θα μένετε, αλλά αν αυτός βάζει φιλοξενία στη μάνα του τότε ισχύει αυτόματα και για σένα γιατί πλέον πάτε πακέτο σε αυτά 4 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Εγώ δηλώνω φιλοξενούμενη την μητέρα μου, και αυτή μπαίνει μετά και επιβεβαιώνει από την δική της δήλωση. Δεν ξέρω τι ισχύει αν θέλεις να δηλώσεις οτι φιλοξενείς κάποιο άτομο στην κατοικία που μένεις αλλά η κατοικία δεν είναι δική σου. Ελπίζω να καταργήσουν αυτό το κολοσύστημα με τα τεκμήρια, αρκετά μας έχει παιδέψει και προσδιορίζει και εντελώς fake εισοδήματα με βάση την περιουσία. το σπίτι που έχεις αλλά δεν είναι δικό σου είναι είτε από παραχώρηση είτε από ενοίκιο σε αυτό φιλοξενείς όποιον θες, αν εσύ ο ίδιος φιλοξενείσαι δεν μπορείς να φιλοξενήσεις άλλον, μόνο αυτός που φιλοξενεί εσένα θα πρέπει να δηλώσει το επιπλέον άτομο τα τεκμήρια μπορεί να είναι άδικα πολλές φορές, αλλά έχουν νόημα σε ακόμα περισσότερες περιπτώσεις imho.. το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι πολλοί δεν καταλαβαίνουν πώς ακριβώς δουλεύει όλο αυτό το πράγμα και τι πρέπει να προσέχουν Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από logistoulis
montelagr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 ερωτηση η μανα μου εχει 2 αμαξια στο ονομα της 1350 + 1600 κιβικα. παιρνει σύνταξη. θα πληρώσει κάποιο πρόστιμο? φορο? 3 μηνες στην κατοχή της. θα το παρω στο ονομα μου το ενα αμαξι μεσα στον αυγουστο
Joshua21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, montelagr είπε ερωτηση η μανα μου εχει 2 αμαξια στο ονομα της 1350 + 1600 κιβικα. παιρνει σύνταξη. θα πληρώσει κάποιο πρόστιμο? φορο? 3 μηνες στην κατοχή της. θα το παρω στο ονομα μου το ενα αμαξι μεσα στον αυγουστο Με τόσο λίγα στοιχεία που δίνεις, μην περιμένεις απάντηση.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δεν σκοπεύουμε να κάνουμε κοινή φορολογική δήλωση .οπότε με δηλώνει σαν φιλοξενούμενη; Αν δεν παντρευτουμε θα έχει διαφορά φορολογικά; Με παιδί προστίθεται 1000 ευρώ στο αφορολογητο. Σε ποιανου αφορολογητο όμως; Στο δικό μου; Ή και στων δύο;
GREGORYMO Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, montelagr είπε ερωτηση η μανα μου εχει 2 αμαξια στο ονομα της 1350 + 1600 κιβικα. παιρνει σύνταξη. θα πληρώσει κάποιο πρόστιμο? φορο? 3 μηνες στην κατοχή της. θα το παρω στο ονομα μου το ενα αμαξι μεσα στον αυγουστο Γιατί να πληρώσει ? Επειδή έχει 2 αμάξια !!!
montelagr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 14 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Γιατί να πληρώσει ? Επειδή έχει 2 αμάξια !!! ε ναι αφου παιρνει συνταξη
GREGORYMO Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, montelagr είπε ε ναι αφου παιρνει συνταξη Ξεκαθαρίσε τι εννοείς!! Όπως το θέτεις, δεν βγάζει νόημα !
montelagr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Ξεκαθαρίσε τι εννοείς!! Όπως το θέτεις, δεν βγάζει νόημα ! Άνεργη με 2 αμάξια φίλε δεν υπάρχει απορία Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από montelagr
logistoulis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε Δεν σκοπεύουμε να κάνουμε κοινή φορολογική δήλωση .οπότε με δηλώνει σαν φιλοξενούμενη; Αν δεν παντρευτουμε θα έχει διαφορά φορολογικά; Με παιδί προστίθεται 1000 ευρώ στο αφορολογητο. Σε ποιανου αφορολογητο όμως; Στο δικό μου; Ή και στων δύο; Και στους δύο το έκαναν Επίσης το τεκμήριο διαβίωσης για παντρεμένους είναι 2.5+2.5 χιλιάδες αντί για 3+3 Γενικά φορολογικά συμφέρει να είσαι παντρεμένη Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από logistoulis
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, logistoulis είπε τα τεκμήρια μπορεί να είναι άδικα πολλές φορές Τέλος τα τεκμήρια εισοδήματος μετά από 40 χρόνια
GREGORYMO Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, montelagr είπε Άνεργη με 2 αμάξια φίλε δεν υπάρχει απορία Γρίφους γράφεις ? Αφού λες για ΣΥΝΤΑΞΗ !!!!! Άμα είναι ΑΝΕΡΓΗ, κανένα αμάξι δεν πρέπει να έχει. 5 λεπτά πριν, Xacti είπε Τέλος τα τεκμήρια εισοδήματος μετά από 40 χρόνια Θα καταργηθούν και θα αντικατασταθουν από κάτι άλλο αντίστοιχο!!!!!!
montelagr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Γρίφους γράφεις ? Αφού λες για ΣΥΝΤΑΞΗ !!!!! Άμα είναι ΑΝΕΡΓΗ, κανένα αμάξι δεν πρέπει να έχει. Θα καταργηθούν και θα αντικατασταθουν από κάτι άλλο αντίστοιχο!!!!!! Σύνταξη άρα δεν δουλεύει 74 είναι
GREGORYMO Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 12 λεπτά πριν, montelagr είπε Σύνταξη άρα δεν δουλεύει 74 είναι Μόνο αν η σύνταξη είναι πολύ μικρή, είναι προβλήμα τα 2 αμάξια.
logistoulis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 57 λεπτά πριν, Xacti είπε Τέλος τα τεκμήρια εισοδήματος μετά από 40 χρόνια Ωραία θα βλέπουν τι χαλας που μπορεί να είναι ακόμα χειρότερο..
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, logistoulis είπε Ωραία θα βλέπουν τι χαλας που μπορεί να είναι ακόμα χειρότερο.. Και πιο δίκαιο επίσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα