BrwmogazoS Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 WD800JB kainourio eixa...arxise ta clicking....ton esteila pisw kai phra replacment giati opws mou eipan to hdd thn eixe akousei... to replacement mou den ekane noises alla to poulhsa syntoma... enas palios 10arhs pou eixa pe8ane gia plaka meta apo kairo opws kai 2 akoma filwn mou...
tasos22 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 prosfata mou xtipise enas maxtor 120gb....kai mou ton allaxane alla exo kai enan 120gb wd.....min mou lete oti mporei na xtipisei...exo oli tin silogi me mp3 ekei mesa kai einai agorasmenos apo agglia!!!!!!!!
dim_b Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Ανεξάρτητα με το τι θα σου πούμε, δεν κάνεις καλύτερα ένα backup γιά να μην τραβάς τα μαλιά σου αν συμβεί κάτι; BrwmogazoS, μήπως τους δίσκους τους έβαλες στην κατάψυξη σαν τον επεξεργαστή της υπογραφής σου;
gv Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 εχω wd και ειναι παρα παρα πολυ καλος Όλοι καλοί είναι μέχρι να χαλάσουν ... μετά αρχίζουμε τα μπινελίκια !!! Εγώ πάντως έχω σύστημα με wd κρατώ ghost σε wd και backup των "my documents" πάλι σε wd. Όλοι οι δίσκοι μου (και δεν έχω μόνο 3) είναι WD και ποτέ δεν μου έχει χτυπήσει ή παρουσιάσει bad sectors κανένας. Παρ' όλα αυτά δεν εμπιστεύομαι την δουλειά τόσων χρόνων ούτε στον πιο αξιόπιστο δίσκο του κόσμου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ps φυσικά έχω και πιο αραιά backup σε cd :wink:
madsc Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Παιδιά ποσοστά rma δεν έχω κρατήσει από τα μηχανάκια που έχω στήσει, αλλά κ από τις 2 μάρκες (WD/Maxtor) έχουν γυρίσει πίσω. Εγγύηση να κοιτάτε, και ευαίσθητα δεδομένα σε καλό cd/dvd και στο ράφι στο κουτάκι του. sc
adi32 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 ksethavw ayto to topic giati xtes ksanaetyxe o 6os WD an thymamai kala pou ta paikse fysika oxi se diko mou pc alla se filou mou exei tyxei se 3 20arides 1 40ari 1 30ari 1 8ari malista o 40aris htan 3mhnwn kai eixe arxeia douleias ti na thn kanw thn egyhsh ama xasw th douleia mou giayto panta backup kai makria apo WD
Highlander Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Όπως είπες ΕΤΥΧΕ. Πλέον τα περισσότερα είναι θέμα τύχης. Εγώ συνεχίζω να εμπιστεύομαι την WD.
adi32 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 to thema omws einai giati tyxainei panta me wd ? exw diskous quantum 10 xronia kai paizoun akoma me 10wrh kathimerinh leitoyrgia!! opws kai maxtor den mou exei xalasei pote me ola ayta pou exw dei den mporw na ksanaempisteytw wd
kernel Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Ego eixa parei WD80JB k to metaniosa.... 1. To kiriotro einai oti xtypise se poly mikro xroniko diastima 2. meta apo alagi kanei spania kati koula ala to xeirotero apola einai oti brosta stous alous diskous pou exo einai o pio 8oryvodis. Pragmatika poles fores einai k 8ema atyxias ta legomena bad sectors ala apo thn ebiria mou exo na po makrya apo WD/Maxtors.
adi32 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 eixa paei proxtes sto plaisio kai o pwlhths elege se enan pou ithele wd oti toys epistrefoun kathimerina dekades wd giati einai provlimatikoi
Highlander Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Θα σας πω κάτι απλό. Αν το συγκεκριμένο κατάστημα κάνει εισαγωγή ή τον συμφέρει να πουλάει τους Seagate φυσικό είναι να το λέει.
thcp Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 1. Κατά τη γνώμη μου, από την εμπειρία που έχω στη μάρκα αυτή (δεν αγοράζω άλλες), o WD αν είναι να χτυπήσει θα το κάνει μέσα στο πρώτο μήνα λειτουργίας. Από εκεί και πέρα, αυτός που προλαβαίνει να χάσει και σημαντικά δεδομένα από τον πρώτο μήνα, τι να πω... Προσωπικά όταν τους πάρω, τυχαίνει να τους ξεσκίζω από την αρχή σε partitioning,ghosting,file copying και τα σχετικά και μάλλον για αυτό μου τυχαίνει έτσι. 2. Ο θόρυβος είναι όντως πρόβλημα, λιγότερο σε κομμάτια ΒΒ, καθώς και η θερμοκρασία, που είναι λάνθασμένα κατανεμημένη (στα νέα μοντέλα) στο κάτω μέρος και όχι στο πάνω, που είναι η πλάκα. 3. Κύρια πηγή προβλημάτων των σκληρών δίσκων είναι η τροφοδοσία! Φροντίστε να μοιράζετε τους δίσκους στα 4-pina κορμούς.... και να μην έχετε προβληματικά καλώδια (loose connectors) 4. Oi WD είναι γενικότερα πιο γρήγοροι, πλην μοντέλων της Maxtor με ΑΤΑ133 (ένας slim DiamondMax9 30GB που μου χαρίσανε, τους πατάει κάτω τους JB... αλλά πολύ θερμοκρασία βρε αδερφέ!) 5. Και για να μην βγω off-topic, λίγα κακά έχω ακούσει και ζήσει από τους WD... Από Maxtor/Quantum έχω να λέω και στα δισέγγονά μου, ενώ από Seagate δεν έχω εμπειρία (πάντα μου πέφτανε ακριβοί). IBM,Hitachi και λοιπές, ας κάνουν ό,τι θέλουν, για τα λεφτά που έχουν ο WD είναι καλύτερος 6. Λύση στο "ποια μάρκα είναι καλύτερη" δεν υπάρχει. Ο καθένας αγοράζει αυτά που θέλει για τους λόγους που το θέλει, όταν μπορεί! Από την πλευρά μου πάντως, στο μέλλον θα πάρω και ένα Seagate, για να τον ακούσω, μπορεί και να πάρω (αν βρω) δεύτερο MaxtorSlim για να τον βάλω RAID0 να τα πατήσει κάτω όλα, και αν είναι να προτείνω σε φίλο μάρκα θα του πω WD...
GianniSM Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 akousa gia seagate...eida prosfata tin egkiisi pou prosferoun kai ehasa pasa idea enw ws twra hmoun fanatikos opados tous....exoume kai leme: 100% egkiisi mono tous prwtous 6mines kai meta klimakwta peftei i egkiisi 10% ana 6mino!!!!
a123xxsp Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 ego ta teleytaia 3+ xronia exo gyrisei se WD, apo tote (exo idi 3) den exo kapoio provlima, o enas vevaia einai eksoterikos kai den anavei synexeia kai ston esoteriko exo anemistira gia psiksi (douleyei me full load stous 30vathmous)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.