Mikres Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Ξέρω δεν είναι ιατρικό φόρουμ αλλά πράγματικα δεν ξέρω γιατί το παθαίνω και τι εξήγηση να δωσω.Κυριως ξεχνάω εύκολα όχι τα πάντα είπαμε αλλά πολλά πράγματα,το άλλο είναι ότι μερικές φορές κολλάω σε κάτι πχ όταν πάω να μιλήσω σκέφτομαι κάτι αλλά δεν μπορώ να το ολοκληρώσω στο μυαλό μου κολλάω πολύ.Γενικα να πω ότι δεν ξέρω αλλά πάνω κάτω επειδή ειμαι αγχώδεις τύπος μπορώ να αγχωθω για το οτιδήποτε αλλά εκτός από αυτό μπορεί να φτάσει και η αφηρημαδα μου μερικές φορές 1
G.TH. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Αν δεν σε ξαναδούμε στο φόρουμ, θα ξέρουμε τι φταίει τουλάχιστον.
ifr1t Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Τα 100€ που μου χρωστάς να μου δώσεις πριν το ξεχάσεις. 3
Πανος999 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μουρουνελαιο.. 1-2 καψουλες τη μερα(αν το θυμασαι) κ μτ απο μια βδομαδα θα θυμηθεις κ τα παιδικα σου χρονια..!! 2
papoys1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Πολλές φορές η μνήμη μας διαγράφει πράγματα που δεν θεωρεί σημαντικά.Δεν είναι κακό όταν κάνεις πολλά πράγματα συγχρόνως μετά να μπορείς να τα θυμηθείς όλα.Αλίμονο να κρατούσε στοιχεία για την κάθε λεπτομέρεια. Για αυτό όταν θέλουμε να θυμούμαστε κάτι χρησιμοποιούμε από πριν την ίδια διαδικασία π.χ. δεν μπορεί η μνήμη να θυμάται που αφήνουμε στιγμιαία κάθε φορά σε κάποιο σημείο του σπιτιού μας τα κλειδιά του αυτοκινήτου;;;;;;;.Θα το θυμάται πάντα όμως αν τα αφήνουμε στο ίδιο σημείο εκτός και έχεις περάσει τα 65-70 οπότε έχει αρχίσει να επιδρά το αλτσχάιμερ Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2019 από papoys1
ELTASSOS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Σαρδελες να τρως βοηθανε τη μνημη...κατι σαν μουρουνελαιο αλλα ηπιο και νοστιμο 1
andrapos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Εγώ θα σου έλεγα αν τι άγχος είναι σε σημείο να επιρεαζει τη ζωή σου να κάνεις μια επίσκεψη σε ψυχίατρο.
super3bingo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μπορεί να είναι καλό μερικές φορές επειδή εμένα μου έχει στοιχίσει η καλή μνήμη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις