Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Έχω στην κατοχή μου χρόνια ένα διαμέρισμα στην Αθήνα ένα διαμέρισμα σε μία πολυκατοικία 4οροφη με πυλωτή την οποία την έφτιαξα εγώ και ο ξάδελφος μου ωστόσο εγώ δεν έφτιαξα τον 4ο όροφο οπού τον δικαιούμουν. Ο ξάδελφος μου έκτισε 2 διαμερίσματα 80m2 το καθένα στην πυλωτή ενώ εγώ έχω δικαίωμα στην πυλωτή κατά 50%. Αποφάσισα να πουλήσω το δικαίωμα του 4ο λόγω αγοράς διαμερίσματος στο Λουτράκι αλλά διαπίστωσα ότι ο συντελεστής δόμησης ολοκληρώθηκε αφού ο ξάδελφος μου έκτισε διαμερίσματα στην πυλωτή. Δεν ήξερα για τις ενέργειες του ξαδέλφου μου καθώς ο ενοικιαστής μου έλειπε στο εξωτερικό ένα χρόνο και δεν υπήρξε ενημέρωση σε εμένα τι μπορώ να κάνω? Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
GREGORYMO Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, user3364 είπε Καλησπέρα σε όλους! Έχω στην κατοχή μου χρόνια ένα διαμέρισμα στην Αθήνα ένα διαμέρισμα σε μία πολυκατοικία 4οροφη με πυλωτή την οποία την έφτιαξα εγώ και ο ξάδελφος μου ωστόσο εγώ δεν έφτιαξα τον 4ο όροφο οπού τον δικαιούμουν. Ο ξάδελφος μου έκτισε 2 διαμερίσματα 80m2 το καθένα στην πυλωτή ενώ εγώ έχω δικαίωμα στην πυλωτή κατά 50%. Αποφάσισα να πουλήσω το δικαίωμα του 4ο λόγω αγοράς διαμερίσματος στο Λουτράκι αλλά διαπίστωσα ότι ο συντελεστής δόμησης ολοκληρώθηκε αφού ο ξάδελφος μου έκτισε διαμερίσματα στην πυλωτή. Δεν ήξερα για τις ενέργειες του ξαδέλφου μου καθώς ο ενοικιαστής μου έλειπε στο εξωτερικό ένα χρόνο και δεν υπήρξε ενημέρωση σε εμένα τι μπορώ να κάνω? Θα μιλήσεις με τον ξάδερφο, να σε αποζημίωσει για την ζημιά. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2019 από GREGORYMO Λαθος
spyros007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 H πυλωτη δεν ειναι παρανομο να χτιστεί???????????????????????
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Το θέμα είναι: 1. Τα διαμερίσματα τα έκτισε και τα έχει ενοικιάσει 2. Έχω και εγώ δικαίωμα στην πυλωτή 3. Δεν μπόρεσα να βρώ τον ξάδελφό μου α. Δεν έχω τηλέφωνα επικοινωνίας β. Στον κατάλογο πληροφοριών δεν βρήκα τηλέφωνό του γ. Δεν μένω Αθήνα ώστε να τον πετύχω και ο ενοικιαστής μου τον άλλο μήνα επιστρέφει Αθήνα ώστε να τον πετύχει για να πάρω το τηλεφωνό του 4. Αν έκτισε χωρίς την συνεναισή μου και έγω δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το δικαίωμα του 4ου Ο αγοραστής οποίος είναι αρχιτέκτονας και ξέρει την περιοχή λέει ότι συμπληρώθηκε ο συντελεστής δόμησης
GREGORYMO Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, user3364 είπε Το θέμα είναι: 1. Τα διαμερίσματα τα έκτισε και τα έχει ενοικιάσει 2. Έχω και εγώ δικαίωμα στην πυλωτή 3. Δεν μπόρεσα να βρώ τον ξάδελφό μου α. Δεν έχω τηλέφωνα επικοινωνίας β. Στον κατάλογο πληροφοριών δεν βρήκα τηλέφωνό του γ. Δεν μένω Αθήνα ώστε να τον πετύχω και ο ενοικιαστής μου τον άλλο μήνα επιστρέφει Αθήνα ώστε να τον πετύχει για να πάρω το τηλεφωνό του 4. Αν έκτισε χωρίς την συνεναισή μου και έγω δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το δικαίωμα του 4ου Ο αγοραστής οποίος είναι αρχιτέκτονας και ξέρει την περιοχή λέει ότι συμπληρώθηκε ο συντελεστής δόμησης Έτσι που τα λες, τι επικοινωνία ? ΑΓΩΓΗ, θα του κάνεις !
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, spyros007 είπε Ή πυλωτή δεν είναι παράνομο να χτιστεί??????????????????????? Δεν ξέρω καθώς δεν τον βρήκα να μιλήσουμε και δεν μπόρεσα να βρω κανέναν από τους ενοικιαστές του μια βρήκα η οποία αρνήθηκε να μου δώσει το τηλέφωνό του. Το θέμα είναι ότι ενώ βρήκα αγοραστή για να μου δώσει 80.000ευρώ οπου τα ήθελα για αγορά σπιτιού στο Λουτράκι Κορινθίας δεν μπορώ να το κάνω 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Έτσι που τα λες, τι επικοινωνία ? ΑΓΩΓΗ, θα του κάνεις ! Αγωγή τι ακριβώς ότι δεν μπορώ να του μιλήσω μαζί του? ή για την πυλωτή? 2 λεπτά πριν, user3364 είπε Δεν ξέρω καθώς δεν τον βρήκα να μιλήσουμε και δεν μπόρεσα να βρω κανέναν από τους ενοικιαστές του μια βρήκα η οποία αρνήθηκε να μου δώσει το τηλέφωνό του. Το θέμα είναι ότι ενώ βρήκα αγοραστή για να μου δώσει 80.000ευρώ οπου τα ήθελα για αγορά σπιτιού στο Λουτράκι Κορινθίας δεν μπορώ να το κάνω Αγωγή τι ακριβώς ότι δεν μπορώ να του μιλήσω μαζί του? ή για την πυλωτή? Το κακό είναι ότι αυτός που θα αγόραζε τον 4ο για να τον χτίσει τον ξέρω προσωπικά και δεν θέλω να εκτεθώ!
dtzgr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Αν υπάρχουν χαρτιά για όλα αυτά που λες, αποκλείεται να έχτισε νόμιμα και βέβαια να νοικιάζει νόμιμα. Αν το έκανε, κάτι είχες εσύ καταλάβει λάθος σχετικά με αυτά που δικαιούσαι (ή νόμιζες ότι δικαιούσαι).
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω ότι δικαιούμαι @dtzgr καθώς το οικόπεδο για να χτιστεί η πολυκατοικία ήταν 100% δικό μου συμφωνήσαμε προφορικά και γραπτός στα συμβόλαια 50% ο καθένας στην πυλωτή 1ος 2ος του ξαδέλφου μου 3ος και 4ος δικός μου ωστόσο δεν τον έκτισα τον 4ο και έκτισα μόνο τον 3ο όπου είναι 2 διαμερίσματα 1 κατοικήσιμο και το άλλο γιαπί. Για την πυλωτή αναφέρεται ακόμα και στο καταστατικό της πολυκατοικίας ότι είναι 50% δικό μου Ο λόγος που δεν τα ολοκλήρωσα ήταν οικονομικοί λόγοι. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
lou_melitzanis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, user3364 είπε Δεν νομίζω ότι δικαιούμαι @dtzgr καθώς το οικόπεδο για να χτιστεί η πολυκατοικία ήταν 100% δικό μου συμφωνήσαμε προφορικά και γραπτός στα συμβόλαια 50% ο καθένας στην πυλωτή 1ος 2ος του ξαδέλφου μου 3ος και 4ος δικός μου ωστόσο δεν τον έκτισα τον 4ο και έκτισα μόνο τον 3ο όπου είναι 2 διαμερίσματα 1 κατοικήσιμο και το άλλο γιαπί. Για την πυλωτή αναφέρεται ακόμα και στο καταστατικό της πολυκατοικίας ότι είναι 50% δικό μου Ο λόγος που δεν τα ολοκλήρωσα ήταν οικονομικοί λόγοι. Ήρθες στο insomnia για να βρεις λύση; Σε δικηγόρο και μόνο με αγωγή. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2019 από lou_melitzanis
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, lou_melitzanis είπε Ήρθες στο insomnia για να βρεις λύση; Σε δικηγόρο και μόνο με αγωγή. Μάλλον θα προχωρήσω σε δικηγόρο το θέμα είναι για να δω κατά πόσο νόμιμος είναι θα πρέπει να πάω οπωσδήποτε στην πολεοδομία στον δήμο Αθηναίων ή στην πολεοδομία στο Λουτράκι ή Κόρινθο?Ήθελα τόσο πολύ να γίνει το deal για να αγοράσω το διαμέρισμά μου στο Λουτράκι και να φτιάξω και το άλλο γιαπί διαμέρισμα να παίρνω ένα έξτρα εισόδημα.
lou_melitzanis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, user3364 είπε Μάλλον θα προχωρήσω σε δικηγόρο το θέμα είναι για να δω κατά πόσο νόμιμος είναι θα πρέπει να πάω οπωσδήποτε στην πολεοδομία στον δήμο Αθηναίων ή στην πολεοδομία στο Λουτράκι ή Κόρινθο?Ήθελα τόσο πολύ να γίνει το deal για να αγοράσω το διαμέρισμά μου στο Λουτράκι και να φτιάξω και το άλλο γιαπί διαμέρισμα να παίρνω ένα έξτρα εισόδημα. Δεν έχω γνώση επί του θέματος. Λογικά το θέμα της πυλωτής είναι παράνομο. Σε δικηγόρο και μην τον λυπηθείς στιγμή επειδή είναι σοι. Άλλαξε του κυριολεκτικά τα φώτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, lou_melitzanis είπε Δεν έχω γνώση επί του θέματος. Λογικά το θέμα της πυλωτής είναι παράνομο. Σε δικηγόρο και μην τον λυπηθείς στιγμή επειδή είναι σοι. Άλλαξε του κυριολεκτικά τα φώτα. Βέβαια σκέφτομαι μην μπλέξω κι εγώ με τα σπίτια στην πυλωτή καθώς έχω το 50% της πυλωτής με κανένα πρόστιμο. Αν είχα πάει έστω να το δω απ' έξω θα έβλεπα τι γινόταν. Το θεώρησα ασήμαντο να περάσω από την παλιά μου γειτονιά που ο ενοικιαστής μου λείπει στο εξωτερικό Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
GREGORYMO Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, user3364 είπε Βέβαια σκέφτομαι μην μπλέξω κι εγώ με τα σπίτια στην πυλωτή καθώς έχω το 50% της πυλωτής με κανένα πρόστιμο. Προφανώς, ο συντελεστής δόμησης του 4τεταρτου ορόφου, ΠΗΓΕ στην Πλωτή!! Βέβαια, έκτισε σίγουρα παράνομα! 1
lou_melitzanis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, user3364 είπε Βέβαια σκέφτομαι μην μπλέξω κι εγώ με τα σπίτια στην πυλωτή καθώς έχω το 50% της πυλωτής με κανένα πρόστιμο. Εντάξει άφησε τον να εκμεταλλεύεται. Σοβαρά τώρα; Ας το κλειδωσει κάποιος mod.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Το σκέφτομαι να πάω Αθήνα για την πολεοδομία την Δευτέρα αλλά το θέμα είναι ότι δουλεύω και δεν θέλω να χάσω το μεροκάματο! Μάλλον βλέπω να χάνω τα 80χιλιάρικα και να χαλάσω χρήματα για δικηγόρο Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα