Copythestar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα παίδες παίζει κανένας Dauntless στο PS4;
jessejames Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δεν εχει σημασια η κονσολα.Το game ειναι cross platform μπορεις να παιζεις με xbox ps4 και pc players / φιλους. 1
Copythestar Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Ναι το γνώριζα απλά επειδή βγήκε τώρα στο ps4 σκέφτηκα ότι κάποιοι θα έχουν πρώτη επαφή με το παιχνίδι όπως και εγώ !!
Delaseras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 εγώ παίζω σε xbox greekgeekgamer είναι το gamertag μου και για αυτούς που παίζουν από xbox άλλα και το ίδιο όνομα για epicfriend για cross platform οποίος θέλει να κάνουμε κανένα team
najinblue3 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 θα βγει και για Switch τον Δεκεμβριο, μακαρι να φτιαξουνε το performance τελευταια μπαινω ολο κ λιγοτερο και κανω μονο solo hunts, δε παλευεται η 4αδα για κανενα λογο. @Delaseras θα σε κανω add αργοτερα
Copythestar Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2019 @Delaseras θα σε κάνω και εγώ .. προσπαθούσα επί δύο μέρες να μαζέψω τα materials για το skullforge το exotic παιδιά Μ σπάσαν τα νεύρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα