Platini_Athens Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μα ειναι ενα παιχνιδι...οχι μονο το φιφα 20...και παλιοτερα....που δεν νικαει παντα ο καλυτερος! (ενω θα πρεπε διοτι ειναι ενα παιχνιδι) Βεβαια στo fut που λεει ο φιλος....ο ανταγωνισμος ειναι τεραστιος αφου δεν φτανει μονο να εισαι καλος στον χειρισμο αλλα και....εμπορικο μυαλο ωστε να βγαζεις χρημα!(κοινς) Φαντασου τωρα κι ολους εκεινους που χωνουν αληθινα χρηματα καθε μερα στο παιχνιδι! ΤΡΕΛΑ!!!!!! (χαοτικο mode αληθειας!)
nzeppos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Και στο πραγματικό ποδόσφαιρο δεν νικάει πάντα ο καλύτερος, κάτι που δίνει ομορφιά στο άθλημα (τουλάχιστον για ορισμένους, εγώ δεν συμφωνώ). Το θέμα είναι ότι στο Fifa συχνά νικάει αυτός που αβαντάρεται από το ίδιο το παιχνίδι, κάτι που σίγουρα δεν δίνει καμία ομορφιά σε τίποτα..
Platini_Athens Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Στις 26/3/2020 στις 6:03 ΜΜ, nzeppos είπε Και στο πραγματικό ποδόσφαιρο δεν νικάει πάντα ο καλύτερος, κάτι που δίνει ομορφιά στο άθλημα (τουλάχιστον για ορισμένους, εγώ δεν συμφωνώ). Το θέμα είναι ότι στο Fifa συχνά νικάει αυτός που αβαντάρεται από το ίδιο το παιχνίδι, κάτι που σίγουρα δεν δίνει καμία ομορφιά σε τίποτα.. Koιτα αν κανουμε παρομοιωση του αγωνα Αγιαξ Παναθηναικος 0-1 (Βαζεχα) με εναν αγωνα ονλαιν στο φιφα τοτε εχουμε (=) ο Αγιαξ ειχε το χαντικαπ εναντιον του κι ο Παναθηναικος την αβαντα...''της ΕΑ''. Αν υπαρχει κατι τετοιο βεβαια στο παιχνιδι διοτι υπαρχει κι η αλλη γνωμη (και της ΕΑ και καποιων gamers) οτι ολα ειναι καθαρα, δεν συμβαινει τιποτα. Το θεμα ειναι οτι την ''τυχη''...τις πιθανοτητες....τους παραγοντες πχ τον αερα...κλπ κλπ που εχουμε στην ζωη ...στο φιφα που ειναι ενα προγραμμα ..την αβαντα....ΠΟΙΟΣ την εχει και ΓΙΑΤΙ την εχει τοσο εντονα.... ...ή και καλα ΠΡΕΠΕΙ να παρεις παυσεις ωστε να κανεις εκεινες τις αλλαγες που πρεπει ωστε να ερθει το χαντικαπ με το μερος σου; Γι αυτο υπαρχει και περιορισμος στις παυσεις..... ;;;;;;;;;;;;;;;; Και πως γινεται αυτος ο Χαρρυ να νικαει στην σειρα τοσα ματς με ομαδα χωρις σταμινα ...ΟΜΑΔΑΡΕΣ με φοβερο σταμινα και οχι μονο!
giannis2429 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Ρε παιδιά εγώ εχω παρατηρησει κάτι αλλο ,οπως και στα παλαιότερα φιφα και δεν ξερω αν ειναι καποιος αλγόριθμος ,κάποιο bug η απλά η ιδέα μου. Αν ξεκινήσω career στην πρεμιερ με μια μεγάλη ομάδα πχ γιουναιτεντ οι μικρότερες ομάδες παίζουν απεναντί μου λες και ειναι η καλύτερη ομάδα ολων των εποχών, καλύπτουν χωρους ακαριαια, αλλάζουν πάσες τοσο γρήγορα και ευστοχα που σχεδον βάζω τα γέλια,ο gk τους δεν τρώει τιποτα, στην κυριολεξία ουτε πασα δεν μπορείς να αλλάξεις, ενω αντιστοιχα αν πάρω μια μικρότερη ομάδα πχ watford παίζουν λες και βαριούνται. Τι φάση? Ιδέα μου είναι? Στο legendary παίζω.
giannisag17 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Παιδιά έβαλα το access premier αλλά δεν βλέπω πουθενά τα παιχνίδια διαθέσιμα για κατέβασμα..Θέλω το fifa αλλά το έχει μόνο ως αγορά.
tsabasid Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Βρες το παιχνίδι και πρέπει να σου εμφανίζει επιλογή add to library. Κάνε το πρώτα add to library και μετά θα πρέπει να σου εμφανίσει και επιλογή download. 1
Platini_Athens Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Στις 1/4/2020 στις 5:42 ΜΜ, giannis2429 είπε Ρε παιδιά εγώ εχω παρατηρησει κάτι αλλο ,οπως και στα παλαιότερα φιφα και δεν ξερω αν ειναι καποιος αλγόριθμος ,κάποιο bug η απλά η ιδέα μου. Αν ξεκινήσω career στην πρεμιερ με μια μεγάλη ομάδα πχ γιουναιτεντ οι μικρότερες ομάδες παίζουν απεναντί μου λες και ειναι η καλύτερη ομάδα ολων των εποχών, καλύπτουν χωρους ακαριαια, αλλάζουν πάσες τοσο γρήγορα και ευστοχα που σχεδον βάζω τα γέλια,ο gk τους δεν τρώει τιποτα, στην κυριολεξία ουτε πασα δεν μπορείς να αλλάξεις, ενω αντιστοιχα αν πάρω μια μικρότερη ομάδα πχ watford παίζουν λες και βαριούνται. Τι φάση? Ιδέα μου είναι? Στο legendary παίζω. E ναι φιλε μοοο! Το λετζενταρι εγω νομιζω οτι ''ξεκλειδωνει'' κι αυτο απο καποια στιγμη και μετα και γινεται ευκολο...παντως αυτο που λες συμβαινει ΚΑΙ στο FUT....η ΑΙ με ομαδα χωρις χημεια και χωρις υπερπαιχτες(τρομερες καρτες εννοω) αλλαζει πασες χωρις κανενα λαθος, σουτ στον 1ο χρονο γραφουν αβερτα, ο GK της ΑΙ βγαζει τα αχαστα κλπ ΙΝΤΕΡΣΤΕΛΑΡ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ/ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ονλαιν.
Dimi Arap Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Ρε παίδες μια βοήθεια...Γνωρίζει κανείς τι ειναι αυτο το σημα pause στο πάνω μέρος της οθόνης??
Platini_Athens Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Aυτο το βγαζει ονλαιν οταν παιρνει ο αντιπαλος παυση...βγαζει μαζι και το ονομα του. Εσυ που παιζεις οφλαιν μηπως ειναι καμια μπαγκια του παιχνιδιου;;;
Dimi Arap Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Στις 3/4/2020 στις 11:18 ΜΜ, Platini_Athens είπε Aυτο το βγαζει ονλαιν οταν παιρνει ο αντιπαλος παυση...βγαζει μαζι και το ονομα του. Εσυ που παιζεις οφλαιν μηπως ειναι καμια μπαγκια του παιχνιδιου;;; Το βρήκα..ηταν μεσα στις ρυθμίσεις του παιχνιδιου
mike0402 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 καλησπερα στην παρεα.. γινεται να παιξω online με φιλους που εχουνε ps4 και εγω εχω pc?
stratigos24 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, mike0402 είπε καλησπερα στην παρεα.. γινεται να παιξω online με φιλους που εχουνε ps4 και εγω εχω pc? Όχι, δεν είναι crossplay το Fifa 20.
mike0402 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 1 hour ago, stratigos24 said: Όχι, δεν είναι crossplay το Fifa 20. οκ ευχαριστω!
CraigD Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Καλησπερα παιδια... Μπορω να παιξω online 2vs2 αλλα οι 2 να ειναι με το ιδιο συστημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα