Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως αναφέρει ο τίτλος, στη Nikon d7200 υπάρχει (δε γνωρίζω για πόσο διάστημα) Cashback από τη Nikon -200 ευρώ και έτσι βγαίνει σε 3-4 επίσημους μεταπωλητές στα 589 ευρώ (σκέτο σώμα).

Μια πάρα πολύ καλή τιμή για μια πάαααρα πολύ καλή μηχανή.

https://www.skroutz.gr/s/6375688/Nikon-D7200-Body.html?from=account_notifications_price_drop

(Κάποια καταστήματα δίνουν δώρο τσάντα, άλλα δώρο δίνουν sd μνημη, άλλα δίνουν και τα δυο δώρα μαζί)

212121212.png.86fd82c0c160112c54939fe9bdd4cd2c.png

Επεξ/σία από stratigos24
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως οι τιμές που εμφανίζοντε έχουν ήδη το -200 ευρώ.Εαν μπεις στον Γιαννάτο το γράφει κιόλας 999-200cashback ->799.

• Like 1
Δημοσ.

Λες να την πάτησα έτσι;; Μπορεί. Αν ισχύει ζήτω συγνώμη για την παραπληροφόρηση.

Μενει να κάνουμε αύριο ένα τηλέφωνο για να σιγουρευτούμε το τι ισχύει τελικά.

Μπορει να είναι έτσι όπως λες, απλά δε μου πήγε το μυαλό μιας και επειδή την έχω στα αγαπημένα στο Σκρουτζ, παρακολουθώ συχνά την τιμή της και αν θυμάμαι καλά είχε κάτω από 800-850 σε αρκετούς επισήμους αρκετές φορές (και έτσι δε σκέφτηκα ότι τώρα με το cash back έχει τα ίδια) αλλά δε μου πήγε και το μυαλό, μιας και όλη μέρα χθες την είχε το photoagora 649 από 849 το οποίο σήμερα το βράδυ που ξανά κοίταξα είχε αλλάξει σε 849 και λέω θα το έβαλε στο 849 ώστε να γίνεται η έκπτωση μετά.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Αν δείτε στον Κατερέλο (ένας από τους επισημους μεταπωλητές) γράφει ότι η τιμή  799 € ειναι ΜΕ  το cahsback 200€

Οπότε δεν βλέπω να παίζει το 589 δυστυχώς!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλη τιμη αν ισχυει οντως για μια απο τις καλυτερες APSC μηχανες... πριν δυο χρονια ή αυτην θα επαιρνα 'η την σονυ Α68....τελικα πηρα την Α68 γιατι προτιμαω το EVF....εξαλλου εχω ηδη φιλματη SLR με OVF

Επεξ/σία από afterhours
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και πριν κανενα μηνα που ετρεχε η εκθεση, ειχε παλι "cashback" η nikon με την ιδια μορφη, δηλαδη εκπτωση στην τελικη τιμη. Αν ηταν αλλιως θα υπηρχε σελιδα με τις σχετικες οδηγιες για το πως θα παρεις το cashback κατι που λογικα δεν υπαρχει για να μην το εχει ανεβασει καποιος μια μερα ολοκληρη που αφησα το θεμα.

Κλειδωνει και θα διαγραφει αργοτερα αν δεν εχω καποιο πμ που να μου λεει κατι διαφορετικο.

Προσθηκη, οριστε, ακομα και οι ιδιοι το εχουν σε εισαγωγικα. Το εχουν κανει και το πασχα και τον χειμωνα που περασε. Ιδια ποσα μαλιστα:

https://www.nikon.gr/el_GR/news-press/press.tag/news/easter-19-cashback-gr.dcr

Επωφεληθείτε από την Πασχαλινή προσφορά “CASHBACK” της ΝΙΚΟΝ  με άμεση επιστροφή χρημάτων έως €500σε αγορά συγκεκριμένων φωτογραφικών μηχανών Nikon και φακών NIKKOR, σε επιλεγμένα καταστήματα. Η προσφορά ισχύει από Δευτέρα 01/04/2019 έως και Τρίτη 30/04/2019

D7200 σώμα ή kit ................... 200€

https://www.ifocus.gr/component/tags/tag/cashback-tis-nikon

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...