Inside X Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν διαφωνώ σε κάτι. Απλά σας υπενθυμίζω σε ποια εποχή είστε. Συμφωνώ σε ότι λες αλλά τι να κάνουμε. Είτε προσαρμόζεσαι ή ? Και για να είμαστε δίκαιοι, αρκετά exlusive είχαν είτε frame rate problems, κάνανε stutter σαν πάπια που την κυνηγάει γάτα είτε ήταν και αυτά always online να μην μπορείς να κάνεις ούτε καν save offline και σύντομα θα δούμε και άλλα ωραία. Και ναι το αντίτιμο που πληρώνεις είναι ΠΑΝΤΑ σχετικό με αυτό που παίρνεις. Αυτό δεν επιδέχεται συζήτησης.
Inside X Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Και εγώ προσπάθησα απλά να οριοθετήσω το όριο το πόσο επικριτικός μπορεί να είναι κάποιος με βάση κάποια δεδομένα που έγραψα παραπάνω. Δεν μιλάμε για ένα One and Done παιχνίδι των 10-15 ωρών, το έπαιξα, το είδα στο Youtube δεν ξέρω εγώ τι. Είναι ένα πλήρες πακέτο, το οποίο φτιάχτηκε άρον άρον για το Game Pass (και το good will για το xbox next gen) και έπρεπε να είναι πλήρες και στο Campaign του και στο multiplayer του. Ένα πακέτο που δεν φτιάχτηκε αποκλειστικά για το xbox όμως, άλλα είναι κανονικότατος multiplatform τίτλος να τρέχει ακόμα και σε τοστιέρα (να τα λέμε και αυτά) και έτυχε και τεράστιας digital αποδοχής. Οπότε κριτική σκέψη - ναι σίγουρα. Επικριτική ως exclusive όταν ξεπερνάει σε scope κάθε "console" exclusive μέχρι σήμερα, όχι. Αυτά.
Inside X Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μα αυτή είναι η νόρμα στην βιομηχανία σήμερα δυστυχώς. Δεν μπορείς να το εντοπίσεις σε κάποιο exclusive αποκλειστικά. Δεν θέλω να φέρω παραδείγματα (μου είναι πολύ εύκολο) αλλά τα πράγματα είναι έτσι όπως είναι. Η άλλη εναλλακτική (ο θεός να την κάνει) είναι να βλέπεις παιχνίδια στυλ RDR2 με κύκλο 8 χρόνια και βάλε. Τώρα που θα κάτσει η μπίλια, δεν ξέρω αλλά μέχρι τότε Game Pass και άγιος ο θεός. Για gaming μιλάμε, όχι τι θα φάει αύριο η φαμίλια.
Choutas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Inside X είπε @Choutas Η εκστρατεία είναι το filler και όχι το παιχνίδι ως σύνολο - το οποίο όμως σύνολο είναι όντως filler, στο Game Pass. Σε μπέρδεψα? Αυτό ήθελα! Πολλά αντικρουόμενα σχόλια παντού στο internet περί της ποιότητας του Campaign. Το οποίο όμως δεν είναι Campaign κατά την έννοια, ενός game που το Story του είναι το ... gameplay (μελόδραμα, zombie , ανάλυση περισπούδαστων εννοιών πάντα όμως εντός των trends της εποχής, κλπ .), αλλά αντίθετα όλο αυτό λειτουργεί ως bootcamp (και όχι μόνο η πρώτη πίστα) για το πραγματικό Campaign (εκστρατεία όπως χαριτωμένα το ονομάζεις με old school ορολογία) για το ... horde mode, με το οποίο δεν θα ασχοληθείς. Αντί να εκφραζόμαστε μόνο αρνητικά ας δούμε και την άλλη άποψη: - Πλήρες πακέτο ARCADE παιχνιδιού από τις εποχές που αναφέρεις (+60 fps). - Τεχνικός τομέας να πέφτουν σαγόνια σε αυτό και στο διπλανό νήμα του PC Games. - Δεν θυμάμαι ποιο ήταν το τελευταίο AAA exclusive που είχε 3-Player Local Coop και δεν ήταν παιχνίδι της Nintendo. - Όλα αυτά για 2-4 ευρώ πόσο κάνει η προσφορά που το παίξανε όλοι και κυριότερα σε λιγότερα από 3 χρόνια από το προηγούμενο. Όχι 5, ούτε 7, τρία (3). -? Ναι είναι Glorified Ad για το Game Pass (και megahit μάλιστα όπως διαβάζω) γιατί αυτό είναι για όποιον δεν έχει καταλάβει. Στην Αγγλία τα τεράστια banners σε κτήρια δεν αναφέρανε καν την λέξη "xbox one" αλλά XBOX Game Pass από ότι είδα σήμερα. Κάτι που είχα είχα αναφέρει όταν είδα το (καινούργιο) logo του Game Pass όταν ξεκινάει το παιχνίδι. Εκεί ναι σηκώνει μεγάλη συζήτηση για το που το πάνε τα XGS. Βέβαια την εποχή του GaaS και των θέλω patch παιχνιδιών, το να παίξεις day one οποιοδήποτε Game, είναι λίγο ρίσκο. Αυτό όμως δεν περιορίζεται στα exlusive της MS @Paragontas-x, αλλά και σε παιχνίδια με πολύ μικρότερο scope και ειδικότερα περιεχόμενο... Ότι πληρώνεις παίρνεις. Ή δεν παίρνεις ανάλογα την οπτική του καθενός. Προς το παρόν Horde mode μόνο και για το Campaign υπάρχει το backlog Είπα ότι θα το παίξω το Horde απλά το autocorrect το έκανε Horse. Κοίτα το Gears όσο το έκανε η Epic είχε και καλή εκστρατεία και καλά modes. Τώρα τα modes πρέπει να τα παίξω για να πω αλλά όπως διάβασες αν το διάβασες είχα game breaking bug το οποία με ξενέρωσε αφάνταστα στην εκστρατεία και προσωπικά κάτι τέτοια χαλάνε την εμπειρία. Τέλος πάντων εγώ είμαι υπέρ του game pass αλλά να βγαίνουν σωστά οι τίτλοι. Ωραία εγώ το έπαιξα τσάμπα φαντάσου ο άλλος τα πήρε ψηφιακά χωρίς δυνατότητα μεταπώλησης και να έχει ζήσει του bug το κάγκελο. Για αυτό καθαρά Resident Evil 2 για GotY για μένα το μόνο day one παιχνίδι χωρίς bugs και πτώση καρέ. 2 ώρες πριν, Inside X είπε Δεν διαφωνώ σε κάτι. Απλά σας υπενθυμίζω σε ποια εποχή είστε. Συμφωνώ σε ότι λες αλλά τι να κάνουμε. Είτε προσαρμόζεσαι ή ? Και για να είμαστε δίκαιοι, αρκετά exlusive είχαν είτε frame rate problems, κάνανε stutter σαν πάπια που την κυνηγάει γάτα είτε ήταν και αυτά always online να μην μπορείς να κάνεις ούτε καν save offline και σύντομα θα δούμε και άλλα ωραία. Και ναι το αντίτιμο που πληρώνεις είναι ΠΑΝΤΑ σχετικό με αυτό που παίρνεις. Αυτό δεν επιδέχεται συζήτησης. Άρα year two αγορές σε προσφορά; 😊😊 Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από Choutas 2
logistoulis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, Inside X είπε @Choutas Η εκστρατεία είναι το filler και όχι το παιχνίδι ως σύνολο - το οποίο όμως σύνολο είναι όντως filler, στο Game Pass. Σε μπέρδεψα? Αυτό ήθελα! διαφωνώ κάθετα με αυτή τη λογική (δε λέω ότι έχεις άδικο, με την ms διαφωνώ εφόσον είναι έτσι) και θα συνεχίσει να τρώει τα μούτρα της αν το συνεχίσει έτσι το campaign σε ένα gears οφείλει να είναι σημαντικό και ας είναι τελικά το 1/100 του χρόνου σου σε αυτό αυτό είναι που σε κανει ΑΑΑ τίτλο , επίσης το παιχνίδι μόνο φθηνό δεν είναι αυτό με το game pass είναι περιστασιακό η τιμή του παιχνιδιού είναι κανονική προς ακριβή
Inside X Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Μεγάλη επιτυχία, αν λάβουμε υπόψη ότι περιλαμβάνει και την Ultimate Early Access, όταν οι server δεν τα πήγαιναν και τόσο ...καλά. 1 εκ. παραπάνω, από το FHz4 στο ίδιο διάστημα, το οποίο έφτασε 12εκ. MAU αν δεν κάνω λάθος. Για να δούμε που θα κάτσει το Gears.
Inside X Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Τουλάχιστον σε εμένα. Hint Hint! Άσχετο σε -S παίζεις ή -X?
Inside X Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Παίζει, παίζει. Τα περισσότερα σχόλια για game breaking bugs τα διάβασα από κατόχους One-S (εννοώ στο εξωτερικό - όχι εδώ). Ακόμα λιγότερα από PC Gamers - φυσικά στα online problems έρμαιο είναι ο καθένας. Εικάζω (πάντα), ότι από την στιγμή που το game πήγε από την Physx στην Havoc (ιδιοκτησία της MS πλέον) και το Campaign από 30 στα 60, βάλε και ότι το QA έπρεπε να συμπεριλάβει και τα PC μέσα, με τα άπειρα configurations τους, άρα οι πόροι "σπλιτάρονται", ε ναι αυτά είναι αναπόφευκτα δυστυχώς. Γενικώς τα physics με το Frame Rate μπορούν να κάνουν κακό χαμό (βλέπε skyrim). Πάντως τα προβλήματα είναι μεμονωμένα και προφανώς στα fora θα διαβάσεις μόνο για αυτά. Αυτό δεν αναιρεί την τεράστια επιτυχία για την πλειοψηφία του κόσμου και ένα θαυμάσιο παιχνίδι.
Inside X Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όχι μισό δεν είναι. Είναι αντίθετα υπερπλήρες. Στα γραφικά, στο content, multiplayer/single player, crossplay, crossave, Steam version, παντού version, Local coop- online coop, στα πάντα... Ακόμα και στα MTX Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2019 από Inside X
Choutas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, Inside X είπε Παίζει, παίζει. Τα περισσότερα σχόλια για game breaking bugs τα διάβασα από κατόχους One-S (εννοώ στο εξωτερικό - όχι εδώ). Ακόμα λιγότερα από PC Gamers - φυσικά στα online problems έρμαιο είναι ο καθένας. Εικάζω (πάντα), ότι από την στιγμή που το game πήγε από την Physx στην Havoc (ιδιοκτησία της MS πλέον) και το Campaign από 30 στα 60, βάλε και ότι το QA έπρεπε να συμπεριλάβει και τα PC μέσα, με τα άπειρα configurations τους, άρα οι πόροι "σπλιτάρονται", ε ναι αυτά είναι αναπόφευκτα δυστυχώς. Γενικώς τα physics με το Frame Rate μπορούν να κάνουν κακό χαμό (βλέπε skyrim). Πάντως τα προβλήματα είναι μεμονωμένα και προφανώς στα fora θα διαβάσεις μόνο για αυτά. Αυτό δεν αναιρεί την τεράστια επιτυχία για την πλειοψηφία του κόσμου και ένα θαυμάσιο παιχνίδι. Πάντως από περιέργεια εσύ το έπαιξες; Πόσο; Χθες έπαιξα horde μ'έναν φίλο καλό ήταν. Καθώς δυσκόλευαν τα waves είχε αρκετά stutter που γίνεται ο χαμός. Δεν νομίζω να ήταν λόγω σύνδεσης. Θα συνεχίζω να παίζω λίγο κάθε μέρα.
Inside X Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Choutas είπε Πάντως από περιέργεια εσύ το έπαιξες; Πόσο; Χθες έπαιξα horde μ'έναν φίλο καλό ήταν. Καθώς δυσκόλευαν τα waves είχε αρκετά stutter που γίνεται ο χαμός. Δεν νομίζω να ήταν λόγω σύνδεσης. Θα συνεχίζω να παίζω λίγο κάθε μέρα. Act 4. Είναι σαν έχασε το momentum το Game λες και τους τελείωσε ο χρόνος και έπρεπε να το στείλουν για gold. Πάραυτα, εντυπωσιακή εμπειρία, ειδικά για μένα που η τελευταία φορά που έπαιξα Gears ήταν το 1. Δεν είχα κάποιο bug - ακόμα.
Inside X Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Μάλλον δεν κατάλαβες πως εννοώ τον όρο μισό. Από τη στιγμή που το παιχνίδι από ένα σημείο και μετά γίνεται unplayable(Ειδικά ακόμα και σε campaign ofline mode) για εμένα το παιχνίδι είναι απλά μισό. Σε εμένα τουλάχιστον παρόλο που έχω παίξει και ofline campaign mode κάθε τρεις και λίγο με πέταγε στο αρχικό μενού της κονσόλας. Εν ολίγης με πέταγε το παιχνίδι έξω εντελώς και έπρεπε να το ξανά ξεκινήσω για να το συνεχίσω. Και τονίζω σε πλήρες ofline mode έτσι. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να σταματήσω, τουλάχιστον προσωρινά το παιχνίδι μέχρι να διαβάσω σε φόρουμ ότι φτιάξανε όλα τα προβλήματα και μπορείς να παίξεις το παιχνίδι χωρίς να σε πεταει έξω. Αυτό το ρεκόρ το έχεις δει πουθενά? Πόσοι δηλαδή το παράτησαν προσωρινά ή μόνιμα λόγο των προβλημάτων του. Όχι δεν το έχουμε δει γιατί πολύ απλά τα αρνητικά ρεκόρ του κάθε παιχνιδιού δεν τα κάνουν γνωστά οι εταιρίες. Το ίδιο μπορούμε να πούμε για πολλά παιχνίδια. Δεν είναι ευχάριστο ότι αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα τόσο σοβαρό, αλλά άλλοι το τελείωσαν μονορούφι. Είναι να σου κάτσει. Πάντως στα reviews δεν αναφέρθηκε ένα τόσο game breaking bug που το συνάντησαν όλοι και άρα έπρεπε να βάλουν 0 στο παιχνίδι. Shit happens. 10 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Επομένως δεν έχεις την πλήρη εμπειρία των gears of war. Να σου πω λοιπόν ότι όσο το είχε η epic games το παιχνίδι και συγκεκριμένα τα gears of war 1 - 3 δεν είχαν τέτοιου είδους προβλήματα που να κάνουν το παιχνίδι unplayable ακόμα και στο ofline κομμάτι τους. Γι' αυτό και με βλέπεις τόσο επιθετικό στο ότι βγάλανε το gears5 μισό. Με 37 χρόνια εμπειρία στο gaming δεν χρειάζομαι παραπάνω εμπειρίες για να χαρακτηρίσω ένα παιχνίδι "μισό" ή όχι. Έχω παίξει αρκετά του λόγου τους για να μπορώ να διακρίνω την διαφορά. Μισό δεν το λες - κατώτερο των προσδοκιών σου ίσως. Και το τελευταίο είναι υποκειμενικό ξέρεις.
Inside X Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Βρε γράψε ότι θες. Forum police δεν είμαι. Άλλοι είναι tasked με αυτό. Αλλά εντάξει, την δυσαρέσκεια σου επειδή εσύ είχες μια Α εμπειρία, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να την μετατρέψεις σε κάτι γενικό - δηλαδή το αντιμετωπίσαμε όλοι, εκτός ίσως από το να σε πετάει ο Server, γιατί εκεί όλοι ξέρουμε πως δουλεύουν αυτά και είναι κάτι αντικειμενικό. Στα forum γενικά πάντως από ότι έχω καταλάβει, οι πιο "λαλίστατοι" είναι οι δυσαρεστημένοι. Οι υπόλοιποι απολαμβάνουν το τάδε προϊόν της συζήτησης. Κάτι σαν έχεις ένα πρόβλημα με το μηχάνημα σου ρε παιδί μου και να μην βρίσκεις άκρη και να σου φταίει η τηλεόραση, το hdmi καλώδιο κάτι ρε παιδί μου, οπότε να λες η Sony είναι σκατά, η Nintendo είναι κ@λοεταιρία, η MS για τα μπάζα. Ίσως το παιχνίδι θα έπρεπε να είναι P2P να μην σε πετάει κανένας Server της MS (οπότε δεν να τα χώνουμε στην εταιρεία) αλλά να τα χώνουμε στην σκατοσύνδεση του απέναντι από την xxx χώρα, στην κακιά μας μοίρα, στον γείτονα που κατεβάζει μόνο torrents κλπ.. Όπως κάνουν οι άλλες εταιρείες δηλαδή. ....ή στον πάροχο, γιατί όχι? Problem solved.
comfuzio Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Το κουράσατε Ναι είχε και ίσως έχει ακόμα, θεματάκια. Σε όλους μας λίγο πολύ μας έκανε τρελά. Πχ είχα 2 save, 1 που έπαιζα μόνος στο hard και ένα που έπαιζα co-op στο normal με τον κολλητό. Και τα 2 κάθε φορά που τα άνοιγα με (και μας) είχε σε άλλο σημείο! Τερμάτισα το παιχνίδι την 3η μέρα που το είχα (έπαιζα επί 2 φορές, μια μόνος και μια με παρέα) και δεν πήρα achievements παρά μόνο όταν ήμουν ACT IV στο co-op θυμήθηκε να μου δώσει το achievement ότι το τερμάτισα μόνος μου, για το ότι το τερμάτισα co-op...το αφήνω...ακόμα δεν! Τώρα άρχισα co-op με τον κολλητό μου σε insane...πολλά glitches που είχαμε την πρώτη βδομάδα δεν υπάρχουν αλλά και πάλι δεν δίνει την αίσθηση ότι όλα είναι 100% οκ! Τι φταίει τώρα και είναι έτσι; Δεν κάνανε σωστό beta testing ή οι beta testers τους πετάγανε χαρταετό αντί να παίξουν το παιχνίδι. Μετά είναι και οι servers. Καλώς ή κακώς το παιχνίδι είναι μόνιμα online και αυτό είναι που έκανε την πιο μεγάλη ζημιά, τουλάχιστον σε μας που είχαμε early access που πήγε και χαράμι στο τέλος. Δεν ξέρω πως σκέφτονται εκεί στην ms/tc, δεν έχουν μια λίστα με το πόσοι το πήραμε pre-order; Ανοίξανε λέει κάτω των μισών servers γιατί δεν περίμεναν τόσο κόσμο... Αλλά όλα αυτά οκ...τα φτιάχνουν....το Horde που είναι τραγικό να δω τι θα κάνουν! Στο 4 ήταν πολύ πιο ωραία τα πράγματα, τώρα 1 click πιο πάνω βαθμό δυσκολίας να βάλεις και βάζει μια επιλογή που στο 4 ήταν προαιρετική, δλδ μπορούσες να παίξεις στο τέρμα δύσκολο και να βάλεις ΑΝ θες το IronMan mode on ή off, το οποίο όταν κάνεις fail ένα wave αν το έχεις on...τελείωσε το Horde, πας main menu και από το 0, αν το έχεις off, κάνεις απλά restart wave. Ναι μεν έχανες rewards αλλά το έβγαζες! Τώρα στον επόμενο βαθμό δυσκολίας πάνω από το easy είναι το ironman mode on και όσο πιο πάνω πας τόσο πιο δύσκολα γίνονται αλλά με ενδεχόμενο fail πας main menu! Άρα παίζεις easy για πάντα ή μέχρι να κάνεις max level όλα τα classes με τα skills τους 1
dr_thodt Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Mπαινω στο φορουμ μετα απο ποσα χρονια να μοιραστω τη χαρα μου για το ποσο παιχνιδαρα βγηκε τo Gears 5 και διαβαζω για campaign filler...περα απο τα οποια τεχνικα προβληματα συνδεσης μπορει να υπηρξαν (εγω σημαντικα προβληματα ειχα το Σαββατο στις 7 του μηνα απο τοτε παιζω campaign, escape και versus χωρις θεματα) το να χαρακτηρισει αυτο το παιχνιδι καποιος σαν αρπαχτη/γεμισμα ή ποιος ξερει τι αλλο ειναι πραγματικα τρελο ΙΜΟ. H gaming κοινοτητα (οχι εδω του ινσομνια γενικα μιλαω) πραγματικα συνεχιζει να με αφηνει εκπληκτο με αυτα που λεει και γραφει τα τελευταια χρονια... 3 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα