Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλάμε πολύ γέλιο.
Πήγα με το άλογο και πηδάω σε κάποια φάση από τον γκρεμό προς τον πύργο Albinauric Rise που είναι από κάτω και σκοτώνομαι λόγω ύψους αλλά και το ίδιο παθαίνει και ο κόκκινος λύκος.
Και βέβαια τους κόκκινους λύκους αρκεί να τους σκοτώσεις μια φορά και μετά δεν εμφανίζονται ξανά.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξαναέπιασα πρόσφατα έναν Confessor που είχα αφήσει lvl 45 προ αμνημονεύτων ετών για να το τερματίσω ξανά και να περάσω στα DLC μετά. 

Πάμε για str/faith ή dex/faith; Δώστε και κανένα καλό build αν έχετε.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα.Ο αναλογικός μοχλός (χειριστήριο ps5) κ η κίνηση του χαρακτήρα στο παιχνίδι είναι αλλού ντ αλλού.Ειναι λες κ διαβάζει 100 κατευθύνσεις του μοχλου ταυτόχρονα .Κάτι που κάνει το παιχνίδι unplayable.Πας ευθεία κ ο χαρακτήρας πάει πλάγια.

Διάβασα ότι είναι κοινό πρόβλημα στο port του pc αλλά λύση δεν βρήκα.Υπαρχει κάποιος τρόπος ??

Επεξ/σία από alimentas
Δημοσ.
2 ώρες πριν, alimentas είπε

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα.Ο αναλογικός μοχλός (χειριστήριο ps5) κ η κίνηση του χαρακτήρα στο παιχνίδι είναι αλλού ντ αλλού.Ειναι λες κ διαβάζει 100 κατευθύνσεις του μοχλου ταυτόχρονα .Κάτι που κάνει το παιχνίδι unplayable.Πας ευθεία κ ο χαρακτήρας πάει πλάγια.

Διάβασα ότι είναι κοινό πρόβλημα στο port του pc αλλά λύση δεν βρήκα.Υπαρχει κάποιος τρόπος ??

Μήπως έχεις drift? Τα dualsense για πλάκα αποκτούν μετά από χρήση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ilos είπε

Μήπως έχεις drift? Τα dualsense για πλάκα αποκτούν μετά από χρήση.

Δεν ντριφταρει.Να πεις ότι πάει μόνοπάτα.Μπορει να θέλω να πάει ευθεία κ επειδή δεν έχω για μια μοιρα πχ ίσιο το αναλογικό φεύγει πλάγια ο παίχτης .Διάβασα στο reddit οτι στον χειρισμό το παιχνίδι αναγνώριζει 8 κατεύθυνσεις στον χειρισμό (τον σταυρό κ τις ενδιάμεσες γωνίες ας το το πω έτσι).Είναι σαν στο pc κάθε μοιρα που έχει το αναλογικό να την πιάνει σαν ξεχωριστή κατεύθυνση.Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλιως 

Δεν το κάνει σε κανένα άλλο παιχνίδι 

Επεξ/σία από alimentas
Δημοσ.
3 hours ago, alimentas said:

Διάβασα ότι είναι κοινό πρόβλημα στο port του pc 

έχω πάνω απο 250 ώρες στο pc (day 1) και ουδέποτε είχα οποιοδήποτε πρόβλημα...

• Like 1
  • Haha 2
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...