Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου άρεσε πολύ η συγκεκριμένη μάχη, δύσκολη όσο έπρεπε , μου θύμισε λίγο ένα από τα τελικά boss του παιχνιδιού, λόγο ταχύτητας. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/6/2024 στις 1:28 ΜΜ, Mr Aris είπε

Όταν ξεκινάς ng+ όλες οι φωτιές που ανακάλυψες δεν εμφανίζονται στο χάρτη, όλος ο χάρτης όμως είναι ανοιχτός... Πρέπει να σκοτώσεις το στρατηγό ρανταν και το δράκουλα μοχγκ 😋 μετά φιλάς το χέρι του μικελα και σε πάει στο dlc 

Αν είσαι στην αρχή θέλεις λίγη ώρα, στο γρήγορο, για να πας μέχρι εκεί, όσο διαρκεί το hellblade2 ξέρω γω 🤣

Επίσης το memory of grace σε γυρνάει στο τελευταίο Lost grace αλλά χάνεις και όλα τα runes

κατσε μισο ειμαι σε new game.εβγαλα τους 2 margit kai godrick,τωρα πρεπει να βγαλω ρεναλα στη βιβλιοθηκη?μετα ρανταν?και μετα πανω εκεινη την λερναια υδρα?και μετα ανοιγει το dlc?σωστα τα ειπα?

(τουλαχιστον να αποφυγω τη μαλενια)

Επεξ/σία από rudigarcia222
Δημοσ.
3 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

κατσε μισο ειμαι σε new game.εβγαλα τους 2 margit kai godrick,τωρα πρεπει να βγαλω ρεναλα στη βιβλιοθηκη?μετα ρανταν?και μετα πανω εκεινη την λερναια υδρα?και μετα ανοιγει το dlc?σωστα τα ειπα?

(τουλαχιστον να αποφυγω τη μαλενια)

Πήγενε στη πόλη, μπορείς να πας γρήγορα από το πάτο του πύργου της μαγείας, έχει μία σιδερένια παρθένα 👀 πρέπει να πεθάνεις μέσα της👀 μετά το You died σε μεταφέρει στη περιοχή με τη λάβα, προχώρα προς το διπλό boss, δύο σιδερένιες παρθένες 👀 μόλις τις φας βουρ για τη πόλη. 

Στη πόλη πας για το μπος στη αίθουσα θρόνου με τις καρέκλες για όλους τους demigod, μετά καρφί ή χιόνια και διοικητή Νίλσον 👀🤣 δε θυμάμαι πως λέγεται αλλά έχει το μισό μενταλιον για την αριστερή μεριά των χιονιων, το άλλο μισό κρυμμένο στο πιθάρι στη περιοχή  με το κάστρο των μάγων, μετά τράβα φάε το στρατηγό ρανταν και βουρ για την αριστερή περιοχή στα χιόνια, που υπάρχει η τηλεμεταφορά για το παλάτι του μοχγκ

Αν πας μόνο για το dlc, όπως εγώ δε χρειάζεται πολλά πολλά ειδικά αν είχες καεί πριν και έχεις δει σχεδόν τα πάντα 

Το φεστιβάλ για το στρατηγό ρανταν δε ξεκινάει αν δε φας το boss στη πόλη, ίσως πρέπει να πεθάνει και η ρεναλα δεν είμαι σίγουρος γιαυτό 

Στο μοχγκ πας και από ένα NPC, αυτό που βρίσκεις με το που πρώτο βγαίνεις στο world map και κάνοντας το Quest του, εγώ για εκεί πήγαινα, αλλά τον είχα σκοτώσει 🤣🤣🤣

• Like 1
Δημοσ.

Το ξεκίνησα σήμερα και εγώ το dlc. Άπειρο stuttering η νέα περιοχή. Τους εχθρούς τους νιώθω πιο δυνατούς σε σχέση με τον χάρτη του βασικού παιχνιδιού. 217lvl και με δέρνουν για πλάκα, βέβαια έχω να παίξω και από τον Απρίλη, οπότε είναι μέχρι να βρω τα πατήματα μου ξανά.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Δεν ειναι ιδέα σου ειναι πολυ πιο δυσκολο .....

Πάλι καλά, νόμιζα ότι το έχανα!

Επίσης δεν έχουν προσθέσει ούτε ένα νέο achivement για το dlc!

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Πάλι καλά, νόμιζα ότι το έχανα!

Επίσης δεν έχουν προσθέσει ούτε ένα νέο achivement για το dlc!

Έλεος δηλαδή τρώμε τα bossia και ένα συγχαρητήρια δε παίρνουμε

Μέχρι στιγμής είναι όσο δύσκολο πρέπει να είναι

Επίσης έχει πολύ εξερεύνηση στα κάστρα 😋 το πιο αγαπημένο κομμάτι του παιχνιδιού για μένα 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Mr Aris είπε

Έλεος δηλαδή τρώμε τα bossia και ένα συγχαρητήρια δε παίρνουμε

Ε ναι ρε μπρο, κατάντια!

8 λεπτά πριν, Mr Aris είπε

Μέχρι στιγμής είναι όσο δύσκολο πρέπει να είναι

είναι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά είναι τα πιο σημαντικά αντικείμενα στο DLC.

Για εξισορρόπηση δύναμης και άμυνας με τα νέα Boss

"It's important to note that this process is entirely voluntary and can be ignored if desired."

https://eldenring.wiki.fextralife.com/Scadutree+Fragment

Επεξ/σία από Imperia
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...