DEADLAZARUS Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 14 ώρες πριν, CarlitoGR είπε Ακόμα με αυτό ασχολείστε ρε παιδιά....Το ολοκλήρωσα πριν λίγες μέρες.Το sonic και το Shinobi είναι πιο δύσκολα......Παίζω RDR2 αυτό το καιρό. Μην είσαι τόσο σεμνός. Παιδιά, το τελείωσε σε 37 λεπτά: https://kotaku.com/elden-ring-speedrun-world-record-37-minutes-40-mins-dis-1848646021 ...
Georgram Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Οποιος εχει καταφερει να κερδισει αυτα τα τρια μ%$#@%@#$ανα ας μου πει και μενα καποιο τροπο πριν μπω με το κεφαλι μεσα στην οθονη... Spoiler Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από Georgram
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Spoilers ffs έχουμε πει πόσες φορες, δηλαδή τόσο αδιάφοροι? Λίγο fucking σεβασμό ffs. 🤬
Fulgore Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 50 λεπτά πριν, Georgram είπε ας μου πει και μενα καποιο τροπο πριν μπω με το κεφαλι μεσα στην οθονη.. Spoiler The Crystalians will have extremely high defense until you break their shells. If you have a Greatsword, Halberd, or better yet a powerful two handed Blunt weapon, this is a perfect fight to use it. With the right build and weapon, it shouldn’t take more than 5 or 6 hits to break the shell. You will know they are broken when they become staggered, leaving themselves vulnerable to a deadly frontstab. All of the Crystalians are vulnerable to Bleed as well.
Georgram Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου The Crystalians will have extremely high defense until you break their shells. If you have a Greatsword, Halberd, or better yet a powerful two handed Blunt weapon, this is a perfect fight to use it. With the right build and weapon, it shouldn’t take more than 5 or 6 hits to break the shell. You will know they are broken when they become staggered, leaving themselves vulnerable to a deadly frontstab. All of the Crystalians are vulnerable to Bleed as well. Τα είδα αυτά αλλά δεν αλλάζει και πολύ! Η μάχη σε αυτή την σπηλιά είναι απλα άδικη και κακοσχεδιασμενη! Spoiler Έχεις 3 mini boss σε ένα πολύ μικρό χώρο τα οποία σκάνε scarlet rot,ένας μάγος που είναι σχεδόν απίθανο να κανεις dodge τα spell,έναν με spear που απλά σε κυνηγάει και χτυπάει ασταματητα(αυτόν τον μισώ λίγο παραπανω) και έναν ξέμπαρκο που σε πετάει κατι δισκους και άμα καταλαθος βρεθείς και κοντά θα φας το καλύτερο gangbang της ζωής σου! Και όλα αυτά μέσα σε μια τρύπα που άμα κανεις πάνω από 2 dodge βρίσκεις τοίχο και είσαι νεκρός
Fulgore Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, Georgram είπε Τα είδα αυτά αλλά δεν αλλάζει και πολύ! Spoiler Βγάζεις summon(ashes)και ξεκινάς να κάνεις focus τον καθένα ξεχωριστά. Λογικά κάνεις focus πρώτα τον μάγο που είναι ενοχλητικός ή τον τύπο με το Spear. Είναι δυστηχώς άλλο ένα παράδειγμα κακοσχεδιασμένου boss αλα DS2 που ευτυχώς είναι optional και δεν πετάει και κάτι απολύτως αναγκαίο. 1
Georgram Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 54 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Βγάζεις summon(ashes)και ξεκινάς να κάνεις focus τον καθένα ξεχωριστά. Λογικά κάνεις focus πρώτα τον μάγο που είναι ενοχλητικός ή τον τύπο με το Spear. Είναι δυστηχώς άλλο ένα παράδειγμα κακοσχεδιασμένου boss αλα DS2 που ευτυχώς είναι optional και δεν πετάει και κάτι απολύτως αναγκαίο. Skip τότε μέχρι να ξανά νιώσω έτοιμος ψυχολογικά..απλά έχω ένα κακό,ότι συναντάω στο δρόμο θέλω να το μαζεύω/σκοτώνω
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 26 λεπτά πριν, Georgram είπε Skip τότε μέχρι να ξανά νιώσω έτοιμος ψυχολογικά..απλά έχω ένα κακό,ότι συναντάω στο δρόμο θέλω να το μαζεύω/σκοτώνω Άσε marker στον χάρτη και πήγαινε αργότερα.
Fulgore Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 28 λεπτά πριν, Georgram είπε Skip τότε μέχρι να ξανά νιώσω έτοιμος ψυχολογικά..απλά έχω ένα κακό,ότι συναντάω στο δρόμο θέλω να το μαζεύω/σκοτώνω Καλά κάνεις αλλά δεν είναι κανένα σημαντικό boss ,άρα δεν χάνεις τίποτα να το προσπεράσεις. Βασικά ούτε καν κανονικό boss δεν είναι γιατί αυτά τα mobs τα βρίσκεις και στον έξω κόσμο αργότερα.
ilos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Georgram είπε Skip τότε μέχρι να ξανά νιώσω έτοιμος ψυχολογικά..απλά έχω ένα κακό,ότι συναντάω στο δρόμο θέλω να το μαζεύω/σκοτώνω Spoiler Αν δεν έχεις κάτι να κάνει γρήγορα strike/burst damage για να γίνουν γρήγορα shutter τα shields τους η μόνη σίγουρη λύση είναι mimic ash. Focus τον μάγο με backstab/weapon arts, και μόλις πεθάνει είναι ez pz. Και εγώ την πρώτη φορά που πήγα εκεί και είδα 3 crystalines έκανα save +quit επιτόπου. Χτες είπα να ξαναμπώ Spoiler με το mimic... Spoiler Ούτε καν με ακούμπησαν.😁 Υπάρχει ένα ακόμα χειρότερο dungeon στο caelid πάντως (war dead catacombs), που δε μπορείς να κάνεις mimic μέχρι να φτάσεις στο boss.
Georgram Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Η βλακεία είναι ότι δεν έχω βρει ακόμα το Spoiler mimic summon και με τα υπόλοιπα δεν ασχολήθηκα πολύ έως τώρα,ούτε upgrade τα έχω κάνει όποτε δεν είχα και πολλές επιλογές! Τώρα να αλλάξω ολόκληρο weap η και build για ένα άχρηστο μπος δεν θα μπω στο κόπο! Όταν θα βρω το mimic θα γυρίσω να πάρω την εκδίκηση μου
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μπορούμε να έχουμε και το Spoiler Mimic Summon/Ash/Whatever στα spoiler tags, please? 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Spoiler Disrespecting the Crucible Knight. 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Λοιπόν, για να ξαναπούμε. Items, bosses, set items, χαρακτήρες και γενικά πράγματα που είναι spoilers, να μπαίνουν σε spoiler tags. Βλέπω ότι γενικά υπάρχει μια κατάσταση του "ναι, καταλάβαμε" και μετά τα ρίχνετε αβέρτα. Οπότε για λίγες ώρες, το τόπικ θα κλειδώσει ώστε να το δουν πιστεύω αρκετοί. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα