skunk_one Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να κάνω το page μου να εμφανιζεται σωστά όταν το κάνω share; Τώρα εμφανίζεται έτσι και δεν ειναι καν link το box Θα ήθελα να εμφανίζεται έτσι Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από skunk_one
akis_tzev Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δοκίμασε το facebook debuger φίλε μήπως σου φτιάξει το link και φαίνεται σωστά η σελίδα σου..
skunk_one Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Στις 14/6/2019 στις 8:28 ΠΜ, akis_tzev είπε Δοκίμασε το facebook debuger φίλε μήπως σου φτιάξει το link και φαίνεται σωστά η σελίδα σου.. Το έχω δοκιμάσει αλλά "Facebook URLs cannot be crawled". Preview πάντως μου κάνει κανονικά όταν πατήσω post ή send message μου το εμφανίζει σαν κείμενο. 😕
Kostasallinone Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Γιατί δεν βάζεις το κανονικό ολόκληρο link? Δοκίμασε και με tiny url ή αλλά αντίστοιχα.
skunk_one Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι εννοείς το κανονικό ολόκληρό λινκ; Δεν θέλω να κάνω share κάποιο external site αλλά fb page. Συγκεκριμένα η σελίδα που θέλω να κάνω share είναι το page για το project ενός φίλου https://www.facebook.com/freq44hz/ απο το προσωπικό μου account. Έτσι είναι το preview Και έτσι είναι στο timeline μόλις πατήσω post Έχω δοκιμάσει και με url shortener 2-3 αλλά κάνει το ίδιο ακριβώς Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από skunk_one
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα