Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ManFromEarth είπε

Aρα δεν "σου ζητανε λεφτα" γενικως και αοριστως. Σου ζητανε τα λεφτα που ειχατε συμφωνησει να δωσεις και εχεις καθυστερησει (215 ευρω) + 85 ευρω γ@μησιατικα.

Πες τους οτι θα δωσεις τα 215 και να σου δωσουν το δελτιο. Για τα 85 μην το δεχτεις με τιποτα.

Αν στείλεις το παιδί σου σε ακαδημίες και σου πούνε ''θέλω 10 ευρώ τον μήνα για να προπονώ το παιδί σου '' και στα μέσα της χρονιάς το παιδί σου για τον χ, ψ λόγο σταματήσει γιατί δε γουστάρει να παίζει άλλο μπασκετάκι με την ομάδα , θα έκανες το ίδιο ;;;; 

Δημοσ.

Καλά.. Επειδή συμβαίνει γενικότερα σε πολλούς και την πατάνε, άκου τι είχα κάνει εγώ. Απο τη στιγμή που δεν έχεις συμβόλαιο και δεν ειναι η κύρια πηγή εισοδηματός σου το άθλημα,  σημαινει οτι κάνεις αθλητισμό εραστιτεχνικά. Απο τη στιγμή που δεν σου δίνουν το δελτίο σημαίνει οτι σου κόβουν τον αθλητισμό κάτι που είναι αντίθετο και με την ανάπτυξη και του αθλήματος και γενικότερα με ο,τι αφορα σε αθλητισμο. Για να συμπεριφέρονται έτσι πάει να πει οτι δεν είναι και κανένα σοβαρό σωματείο, οπότε απέίλησε τους οτι θα στείλεις εξωδικο ότι εξαιτίας τους δεν μπορεις να αθληθεις κάτι που το έχεις αναγκη. Αν δεν συμορφωθούν, στείλε το εξώδικο, ε και αν είναι τετοιοι μίλα με δικηγόρο και μετα πας αθλητικό δικαστη οπου θα ζητήσεις και όλα τα έξοδα που θα έχεις κάνει. Για εμένα ζητούσαν 2000€ απο την άλλη ομάδα ωστε να δωσουν το δελτίο μου και να πάω και 1 χρόνο με υποσχετική κιόλας. Μετά το εξώδικο λύθηκε η "παρεξήγηση".

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Kyriakos131211 είπε

Αν στείλεις το παιδί σου σε ακαδημίες και σου πούνε ''θέλω 10 ευρώ τον μήνα για να προπονώ το παιδί σου '' και στα μέσα της χρονιάς το παιδί σου για τον χ, ψ λόγο σταματήσει γιατί δε γουστάρει να παίζει άλλο μπασκετάκι με την ομάδα , θα έκανες το ίδιο ;;;; 

ενα ενα μας τα λες :-)

Ειπες οτι στα μεσα της χρονιας τα εσπασες με τους υπευθυνους. Σταματησες και να παιζεις; κανατε τοτε καποια κουβεντα για την συνδρομη;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Kyriakos131211 είπε

Θεωρητικα μια ομαδα προυπολογιζει τα εξοδα της αναλογα με το ποσους εχει στην αρχη της χρονιας

Πχ αν εχει 100 παιδια δεν θα παρει 2 μπαλες.

Το ποσα παιδια θα μεινουν στο τελος,αλλη ιστορια.

Θες το δελτιο; Συζητα για τα 215 που εχουν καποια βαση

Δεν θες το δελτιο; Ασε το εκει και στελνε εξωδικα (50€ το ενα)

Τριτη επιλογη,παιζε με το ονομα καποιου αλλου (δεν ξερω τι συνεπειες μπορει να εχει αυτο αν σε πιασουν)

Τεταρτη επιλογη, περιμενε να κλεισεις τα 28 (επισης δεν ξερω πολλα γι αυτο).

Εμεις εδω δεν μπορουμε να σου δωσουμε το δελτιο,το πολυ-πολυ να σε δικαιωσουμε ηθικα,μεχρι εκει μπορουμε

Δημοσ.

Δεν θα αλλάξει κάτι στα 28, είναι μόλις 1 χρόνο στην ομάδα. Αν δεν δηλωθεί σε φύλλο αγώνα για 3 χρόνια, τότε θα μείνει ελεύθερος.

Βλέπω στο προφίλ σου ότι είσαι από Θεσσαλονίκη, τόσες ομάδες εκεί πάνω, σε αυτή με συνδρομή πήγες? Λάθος εξ αρχής αυτό. Αν θέλουν ομάδα και να κάνουν τους παράγοντες, να πληρώσουν.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Skerzos είπε

Δεν θα αλλάξει κάτι στα 28, είναι μόλις 1 χρόνο στην ομάδα. Αν δεν δηλωθεί σε φύλλο αγώνα για 3 χρόνια, τότε θα μείνει ελεύθερος.

Βλέπω στο προφίλ σου ότι είσαι από Θεσσαλονίκη, τόσες ομάδες εκεί πάνω, σε αυτή με συνδρομή πήγες? Λάθος εξ αρχής αυτό. Αν θέλουν ομάδα και να κάνουν τους παράγοντες, να πληρώσουν.

Σοφή κουβέντα είπες , για χάρη του προπονητή πήγα . Τέλος πάντων . Ευτυχώς δεν είμαι ούγκανος . Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας όλους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...