Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω για την απαντηση τον συντελεστη δεν τον ξερω χτιζονται ομως πενταοροφες πολυκατοικιες στην περιοχη 

Επεξ/σία από elgol
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, elgol είπε

Το θεμα δεν ειναι ιατρικο για να εξειδικευθει και εφ οσον υπαρχουν μηχανικοι και εργολαβοι στο φορουμ θα μπορουσε καποιος να ερθει σε επαφη μαζι μου ή να μου πει πχ στην περιοχη αυτη σε αυτα τα τετραγωνικα οικοπεδο το μεγιστο που μπορεις να παρεις πχ ειναι 50000

Θα μπορούσα να σου δώσω τα στοιχεία μου έτσι ώστε να έρθεις σε επαφή μαζί μου, για να συζητήσουμε τόσο το θέμα της εκτίμησης της εμπορικής αξίας του ακινήτου σου, όσο και αυτό της αντιπαροχής. Το κόστος για τις παραπάνω υπηρεσίες είναι 250+ΦΠΑ. Θα χρειαστώ τίτλους ιδιοκτησίας και τοπογραφικό σε πρώτη φάση. 🙂

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 2
Δημοσ.

Δουλεύω στην Remax στο Χαλάνδρι την καλύτερη πολυεθνική εταιρία  στον κόσμο στην επένδυση ακινήτων και σου ξεκαθαρίζω πως αντιπαροχές δεν υπάρχουν στην εποχή αυτή. Παρόλα αυτά αν ενδιαφέρεσαι να συνεργαστούμε και να κάνω μια εκτίμηση για το ακίνητο μπορείς να μου στείλεις pm.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, elgol είπε

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας

Για να βαλουμε τα πραγματα σειρα

Το θεμα δεν ειναι ιατρικο για να εξειδικευθει και εφ οσον υπαρχουν μηχανικοι και εργολαβοι στο φορουμ θα μπορουσε καποιος να ερθει σε επαφη μαζι μου ή να μου πει πχ στην περιοχη αυτη σε αυτα τα τετραγωνικα οικοπεδο το μεγιστο που μπορεις να παρεις πχ ειναι 50000

Αλλα και τα υπολοιπα μελη μπορει να εχουν κατι υποψη και να προτεινουν

Απαντησεις ομως ποιος χαζος μηχανικος (λες και παω να τον ξεγελασω) θα δωσει εκατομμυρια!!!  για να φτιαξω σπιτι τι συνεισφορα εχει στο θεμα;

Υγ εννοειται τα αδερφια συμφωνουν να δοθει

Και ξαναλέω, δεν παίζει να σου δώσει κανείς αξιόπιστη απάντηση μέσω internet σε αυτό που ψάχνεις. Απαιτείται η συνεννόηση με κάποιον επαγγελματία και η επίσκεψή του στο οικόπεδο και το κτίσμα, χαρτούρες κτλ. Δεν υπάρχει μέγιστο και ελάχιστο, αυτά εξαρτώνται από το ακίνητο και τα οικοδομικά-γεωμετρικά-τεχνικά χαρακτηριστικά του και άλλους παράγοντες της περιοχής.

17 ώρες πριν, Guerriero4 είπε

Τώρα έχουν από ένα κομμάτι 130 τ.μ. ο καθένας συν το οικόπεδο και θα το ανταλλάξουν για ένα διαμέρισμα στα τρία? Μπορεί να γίνει αλλά φαντάζομαι καλύτερα να έχει ο καθένας την αυτονομία του.

Προφανώς και είναι καλύτερα ο καθένας να έχει το δικό του διαμέρισμα, το θέμα είναι αν αυτό συμφέρει τον εργολάβο, δηλαδή να χτίσει μια πολυκατοικία και να δώσει τζαμπέ τρία διαμερίσματα. Γινόταν το 60-70, αμφιβάλλω αν θα γίνει τώρα.

14 ώρες πριν, elgol είπε

Ευχαριστω για την απαντηση τον συντελεστη δεν τον ξερω χτιζονται ομως πενταοροφες πολυκατοικιες στην περιοχη 

Αυτές οι πενταόροφες όμως επί πόσης επιφάνειας οικοπέδου; Όσο μεγαλύτερη η επιφάνεια οικοπέδου τόσο η δυνατότητα να αυξηθεί η επιφάνεια του κτίσματος, μετά υπάρχουν και άλλα κριτήρια που θα καθορίσουν το ύψος των ορόφων και φυσικά αν επιθυμεί/συμφέρει τον εργολάβο να χτίσει τόσο.

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Προφανώς και είναι καλύτερα ο καθένας να έχει το δικό του διαμέρισμα, το θέμα είναι αν αυτό συμφέρει τον εργολάβο, δηλαδή να χτίσει μια πολυκατοικία και να δώσει τζαμπέ τρία διαμερίσματα. Γινόταν το 60-70, αμφιβάλλω αν θα γίνει τώρα.

Το ίδιο λέμε, ότι αν θα πάρουν όλοι ξεχωριστό διαμέρισμα θα είναι από ένα "κοτέτσι" στον καθένα ή θα πάρουν ένα μεγάλο διαμέρισμα και θα το μοιραστούν που δεν είναι καλή λύση. Σε αυτές τις περιπτώσεις νομίζω πως είναι καλύτερη λύση είναι η πώληση.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, GoDRiC- είπε

Δουλεύω στην Remax στο Χαλάνδρι την καλύτερη πολυεθνική εταιρία  στον κόσμο στην επένδυση ακινήτων και σου ξεκαθαρίζω πως αντιπαροχές δεν υπάρχουν στην εποχή αυτή. Παρόλα αυτά αν ενδιαφέρεσαι να συνεργαστούμε και να κάνω μια εκτίμηση για το ακίνητο μπορείς να μου στείλεις pm.

Έχω γνωστό κατασκευαστή που δραστηριοποιείται στα Β.Π. και αγόρασε (cash) πρόσφατα 2 οικόπεδα για να σηκώσει πολυκατοικίες

Εσύ λες δηλαδή αν οι οικοπεδούχοι αντί για λεφτά του ζήταγαν διαμερίσματα δε θα τους έδινε ; 

Αν έχεις καλό οικόπεδο, μια χαρά μπορείς να βρεις κάποιον να στο πάρει με αντιπαροχή.

Τώρα το ποσοστό της αντιπαροχής, η φερεγγυότητα του εργολάβου κλπ, είναι άλλο καπέλο 

Δημοσ.

για την αντιπαροχή θα μπορεί να γίνει. τώρα ο τρόπος που θα το χωρίσετε είναι άλλο καπέλο. γιατί ας πούμε λογικά ο ένας αδελφός θα θέλει τον αποθηκευτικό χώρο, ο άλλος να μην χάσει το ημιτελές που έχει. εσύ λογικά θα έχεις τον αέρα. το καλύτερο είναι μεν η αντιπαροχή αλλά όμως καλύτερα θα ήταν μόνο οικόπεδο. γιατί σίγουρα θα σου φέρουν ως δικαιολογία πως πρέπει να το γκρεμίσουν. καλύτερα να έχεις κάτι να νοικιάσεις πάντως παρά τα χρήματα.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, GoDRiC- είπε

Επιθετικό μάρκετινγκ ο Ζιάβρας. 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...