Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλα μετά την απόφαση λήξης της απεργίας, αυτό που αποφάσισαν είναι να πληρώνει ο ασφαλισμένος το κόστος της εξέτασης πλην της συμμετοχής 15% και μετά αντε βρες τα με τον ΕΟΠΠΥ  να πάρεις τα χρήματα πίσω. Είναι όντως έτσι? 

Δημοσ.

Τα διαγνωστικά Δεν είχαν καμία "απεργία" η απεργία τους ήταν να μην επιβαρύνονται τα έξοδα του ασθενούς αυτοί οι ίδιοι

Άρα η "απεργία" δεν λύθηκε.

Απλά σου κάνουν εξυπηρέτηση επειδή το κράτος είναι μπαταξής

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, lou_melitzanis είπε

Ναι. 

Είχε γίνει και το 2014, κάτι αντίστοιχο.

με τα φαρμακα δεν λες ?

Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε

Τα διαγνωστικά Δεν είχαν καμία "απεργία" η απεργία τους ήταν να μην επιβαρύνονται τα έξοδα του ασθενούς αυτοί οι ίδιοι

συμφωνω οτι το κρατος ειναι μπαταξης, η τιμη των εξετασεων που ειναι στο θεο αυτο δεν ειναι εκμεταλλευση του ιδιωτη εκει λεμε κατι η ελευθερη αγορα εχουμε ο καθενας χρεωνει οσο θελει...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Τα διαγνωστικά δεν απεργουσαν? Τι εννοείς? Αυτό που ξέρω είναι ότι εγώ που έχω ιδιωτική ασφάλεια δεν μπορούσα χτες και προχθές να κάνω εξετάσεις. Οπότε απεργουσαν. Και ναι το κράτος είναι μπαταξης! 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

με τα φαρμακα δεν λες ?

συμφωνω οτι το κρατος ειναι μπαταξης, η τιμη των εξετασεων που ειναι στο θεο αυτο δεν ειναι εκμεταλλευση του ιδιωτη εκει λεμε κατι η ελευθερη αγορα εχουμε ο καθενας χρεωνει οσο θελει...

Όχι. Με τις διαγνωστικές εξετάσεις. Κάπου Μάιο ή Ιούνιο 2014.

Ελεύθερη αγορά σε υπηρεσίες υγείας δε νοείται. Δεν ξέρω ποιος τα σκέφτεσαι αυτά, ή αν τα θεωρεί λογικά. 

Προφανώς οι άνθρωποι έχουν πρόβλημα, γιατί είναι αναγκασμένοι σε εκπτώσεις, λόγω κλειστού προϋπολογισμού. Αυτό θα έπρεπε να λυθεί, χωρίς να φτάσουμε εδώ. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Το θέμα είναι πολυδιάστατο και δεν έχει μόνο μία πλευρά ή δύο. 

Τοαν είναι ακριβες οι εξετάσεις και αν εσύ πληρώνεις κάτι σαν συμμετοχή έχει να κάνει με το κράτος.

Δηλαδή το κράτος θέλει και πληρώνεις αυτό βγάζει τα ποσοστά

Κανονικά σαν ασφαλισμένος δεν έπρεπε να πληρώνεις τίποτα απολύτως.

Και το ποσοστό είναι γενικό, δηλαδή θα πληρώσεις και μία για μία ακτινογραφία που κοστίζει 5 ευρώ το ίδιο ακριβώς ποσοστό θα πληρώσει και μία για μία εξέταση που κοστίζει 100 ευρώ πάλι το ίδιο ποσοστό

Είναι ένα φοροεισπρακτικό μετρο και αυτό.

Και αν πάμε και στο φάρμακο, εκεί είναι χάος, γιατί και τη διατίμηση του φαρμάκου, τη κάνει το ίδιο το κράτος.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Το θέμα είναι πολυδιάστατο και δεν έχει μόνο μία πλευρά ή δύο. 

Τοαν είναι ακριβες οι εξετάσεις και αν εσύ πληρώνεις κάτι σαν συμμετοχή έχει να κάνει με το κράτος.

Δηλαδή το κράτος θέλει και πληρώνεις αυτό βγάζει τα ποσοστά

Κανονικά σαν ασφαλισμένος δεν έπρεπε να πληρώνεις τίποτα απολύτως.

Και το ποσοστό είναι γενικό, δηλαδή θα πληρώσεις και μία για μία ακτινογραφία που κοστίζει 5 ευρώ το ίδιο ακριβώς ποσοστό θα πληρώσει και μία για μία εξέταση που κοστίζει 100 ευρώ πάλι το ίδιο ποσοστό

Είναι ένα φοροεισπρακτικό μετρο και αυτό.

Και αν πάμε και στο φάρμακο, εκεί είναι χάος, γιατί και τη διατίμηση του φαρμάκου, τη κάνει το ίδιο το κράτος.

το κοστος για τις εξετασεις ομως ειναι υψηλο πιστευω θα βγαζουν τρελο κερδος, θημαμε ειχα ρωτησει για ιδιωτικα να κανω μια εξεταση για θυροειηδη και τα μεγαλα διαγνωστικα ηθελαν απο 35 εως 50 ευρω και σε ενα μικροβιολογικο που βρηκα στην γειτονια τελικα μου πηρε 15.

Α btw  στα μικρα μικροβιολογικα πληρωνεις ακομα μονο συμμετοχη πηγε γνωστη μου σημερα .

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

το κοστος για τις εξετασεις ομως ειναι υψηλο πιστευω θα βγαζουν τρελο κερδος, θημαμε ειχα ρωτησει για ιδιωτικα να κανω μια εξεταση για θυροειηδη και τα μεγαλα διαγνωστικα ηθελαν απο 35 εως 50 ευρω και σε ενα μικροβιολογικο που βρηκα στην γειτονια τελικα μου πηρε 15.

Α btw  στα μικρα μικροβιολογικα πληρωνεις ακομα μονο συμμετοχη πηγε γνωστη μου σημερα .

Κάποιοι, ανακοίνωσαν δεν θα τηρήσουν αυτή την διαδικασία.

1 ώρα πριν, TitanX είπε

Αν κατάλαβα καλα μετά την απόφαση λήξης της απεργίας, αυτό που αποφάσισαν είναι να πληρώνει ο ασφαλισμένος το κόστος της εξέτασης πλην της συμμετοχής 15% και μετά αντε βρες τα με τον ΕΟΠΠΥ  να πάρεις τα χρήματα πίσω. Είναι όντως έτσι? 

ΟΧΙ, ο κυρ ΞΑΝΘΟΣ είπε ότι είναι διαφορετική περίπτωση και ο ΕΟΠΥΥ δεν θα αποζημιώνει καν. Όποιος θέλει θα κάνεις τις εξετάσεις στο δημόσιο νοσοκομείο.

Τα χρήματα από το 2014, ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...