Bspus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μηπως απλως καθε φορα που κανουν αυτες την πρωτη κινηση κραταει περισσοτερο γιατι απλως τους αρεσεις περισσοτερο? Δηλαδη αρκετα ωστε να κανουν την πρωτη κινηση ενω στις υπολοιπες ησουν ψιλοαδιαφορος και απλα δεν ειχαν κατι καλυτερο? 1
logistoulis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, santac είπε όσες φορές έχω κάνει "σοβαρή" σχέση ήταν από περιπτώσεις που η κοπέλα θα έκανε το πρώτο βήμα, κοινώς μου την έπεφτε αυτή στα ίσια. όσες φορές έχω δοκιμάσει να την πέσω εγώ σε κοπέλα, στην καλύτερη περίπτωση που θυμάμαι (έχει χρόνια) ζήτημα να είμασταν μαζί για 4 μήνες (ας το λέμε είμασταν...). όλες τις άλλες φορές μα όλες όμως, ή θα έτρωγα άκυρο από την αρχή ή θα βγαίναμε για κανένα καφέ 1-2 (μπορεί και 3 φορές) και μετά θα μου ρίχναν άκυρο. πως το εξηγείτε αυτό; βασικά έχω απελπιστεί, τώρα έχω χωρίσει και σκέφτομαι ότι δεν έχει νόημα καν να την πέσω σε κάποια γιατί θα φάω άκυρο και απλά πρέπει να περιμένω κάποια να μου την πέσει αυτή. Υ.Γ δεν είμαι και μικρός θα σου πω την προσωπική μου εμπειρία όλες οι "σοβαρές" μου σχέσεις ήταν με κοπέλες που μου την έπεφταν στα ίσια και κράταγαν το πολύ χρόνο και κατέληγαν σε φοβερές αποτυχίες στο τέλος όταν αποφάσισα να κυνηγήσω αυτό που πραγματικά θέλω και όχι αυτό που μου προσφέρεται, κυνήγησα τη κοπέλα που είμαι τώρα (μου τα έπρηξε είναι η αλήθεια), αλλά είμαστε στα 14-15 χρόνια μαζί με λίγα λόγια πρέπει να προσπαθήσεις για αυτό που αξίζει σε αυτή τη ζωή, οπότε μην απελπίζεσαι.. αρχικά αποφάσισε τι είναι αυτό που θες και προσπάθησε για αυτό , αν βέβαια αυτό που θες είναι σχέση γιατί αν είναι οτιδήποτε άλλο που είναι απροσδιόριστο ε τότε λογικό είναι να την κάνουν Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από logistoulis
TitanX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα συνέβη ακριβώς το αντίθετο μονίμως μου την έπεφταν ποτέ μα ποτέ δεν την έπεσα σε καμία, εκτός από μια φορα που τη έπεσα και την παντρεύτηκα! Σοβαρά μιλάω δε τρολαρω. Φίλε μη μασάς Τζόκερ είναι φάση όρμα σε όποια σου αρέσει και αν προσχώρηση οκ! Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από TitanX
NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Tον να αλλάζεις γυναίκες είναι θετικό, το αρνητικό είναι να είσαι μόνιμα με μία και στο τέλος να την παντρευτείς κιόλας.
randomcat Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Ακολούθα τη φιλοσοφία του mgtow, και μην έχεις προβληματισμούς που δεν θα έπρεπε. Δεν πρέπει να εξαρτάται η ηρεμία και η ευτυχία σου από την επιτυχία μιας σχέσης και από την αποδοχή από το άλλο φύλο. Μαθαίνεις να είσαι ευτυχισμένος και εκτός σχέσεων και μόνος σου, και όταν γνωριστείς με άτομο από το άλλο φύλο που έχει την ίδια αντίληψη για το θέμα και υπάρχει έλξη μεταξύ σας, τότε θα αποδειχτείτε πολύ καλύτερα ο ένας τον άλλο γιατί θα είσαστε ήδη καλά από μόνοι σας, και μαζί καλύτερα. Δεν θα υπάρχει ανάγκη για αποδοχή. 1
Alex2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, santac είπε όσες φορές έχω κάνει "σοβαρή" σχέση ήταν από περιπτώσεις που η κοπέλα θα έκανε το πρώτο βήμα, κοινώς μου την έπεφτε αυτή στα ίσια. όσες φορές έχω δοκιμάσει να την πέσω εγώ σε κοπέλα, στην καλύτερη περίπτωση που θυμάμαι (έχει χρόνια) ζήτημα να είμασταν μαζί για 4 μήνες (ας το λέμε είμασταν...). όλες τις άλλες φορές μα όλες όμως, ή θα έτρωγα άκυρο από την αρχή ή θα βγαίναμε για κανένα καφέ 1-2 (μπορεί και 3 φορές) και μετά θα μου ρίχναν άκυρο. πως το εξηγείτε αυτό; βασικά έχω απελπιστεί, τώρα έχω χωρίσει και σκέφτομαι ότι δεν έχει νόημα καν να την πέσω σε κάποια γιατί θα φάω άκυρο και απλά πρέπει να περιμένω κάποια να μου την πέσει αυτή. Υ.Γ δεν είμαι και μικρός Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ αυτό με τους 4 μήνες πως το καταφέρνεις ; Εμένα όλο μου φορτώνονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις