Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giotis1982 είπε

Δεν τρολαρεις αλλά δε σε πειράζουν τα 25 χιλιάρικα στο φόρο; Προχώ σε βρίσκω. Στην τελική είναι επίδομα ανεργίας,  λογικά αφού κολλάς ένσημα και πληρώνεις εισφορές  το δικαιούσαι και εσύ για τους μήνες που κάθεσαι. 

Φόρο να δώσω στο κράτος λογικό είναι.αυτην την εισφορά αλληλεγγύης που έχουμε τα τελευταία 5 6 χρόνια αν δεν κάνω λάθος γιατί να την δίνω στους τεμπέληδες ;δεν υπάρχει ταμείο ανεργίας στην δουλειά μου. Αρκετα ειπα .

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mp123 είπε

Φόρο να δώσω στο κράτος λογικό είναι.αυτην την εισφορά αλληλεγγύης που έχουμε τα τελευταία 5 6 χρόνια αν δεν κάνω λάθος γιατί να την δίνω στους τεμπέληδες ;δεν υπάρχει ταμείο ανεργίας στην δουλειά μου. Αρκετα ειπα .

Γιατί η εισφορά αλληλεγγύης δεν παει στο ταμείο ανεργίας,  παει στα αλλα επιδόματα.  Anyway ούτε εγω θελω να πω άλλα,  καταλαβαίνω πως δεν έχεις ιδέα το τι πληρώνεις,  αν πληρώνεις τόσα. Ξαναρωτα μια το λογιστή σου για σίγουρα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dr4In είπε

Το θεμα ειναι μεχρι να βρω μια σωστη δουλεια να μπορω να ζησω. Γι αυτο μπορει να φαινεται σε καποιους οτι θελω να κανω λαμογιες, αλλα μεσα στα δικαιωματα μου ειναι σαν Ελληνας πολιτης να παιρνω επιδομα αν το δικαιουμε. Ο ΟΑΕΔ δεν σου βρισκει ποτε δουλεια οποτε δεν φταιμε εμεις για την ανεργια.

Τι στοίχημα πας ότι και εσείς φταίτε για την ανεργία?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αηδία εχετε καταντήσει πια εδω μεσα.......................Ολα τα ψυχολογικα σας εδω βρήκατε να τα βγαλετε.

Επεξ/σία από spyros007
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Δεν τρολαρω καθόλου.γιατι να δίνω φόρο αλληλεγγύης στου τεμπεληδες.τα λεφτά δεν μου τα χαρίζουν.ο καθένας αμοιβετε ανάλογα με το τι δουλειά κάνει..για να αμοιβομε με τοσα σημσινει πως τα αξιζω.

Φίλε μακάρι να τα δίναμε στους τεμπέληδες . Τα δώσαμε στους Ρωμά  και στους ελληνοποιημένους εν μια νυκτη πακιστανους .

Ολοι αυτοί δικαιούνται επιδόματα καθώς έχουν μηδενικά εισοδήματα αφού δεν δηλώνουν τίποτα .

υ.γ. Μέχρι αύριο θα εχεις χαρακτηριστεί σαν φασίστας και ρατσιστής .....

Επεξ/σία από Alex2020
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mkp είπε

Τι στοίχημα πας ότι και εσείς φταίτε για την ανεργία?

Οτι εχεις να πεις απλα πες το.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...