Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λιγες μερες ο φουρνος που εχω σταματησε να δουλευει το μοντελο ειναι το εξης Hba 73b550 αγοραστηκε το 2009 αλλα μπηκε σε λειτουργεια 2011 .Ηρθε ο τεχνικος απο το επισημο service Bosch λεγοντας οτι εχει καψει   τις 2 απο τις 3 πλακετες (πλακετα ελεγχου ρελε και πλακετα αφης) αλλα επειδη δεν υπαρχει η τριτη πλακετα (αφης)για να γινει δοκιμη (δοκιμασε με καινουριες πλακετες ελεγχου ρελε και την πλακετα τροφοδοσιας)αλλα ο φουρνος δεν λειτουργησε,  θα επρεπε να περιμενω λιγες μερες μεχρι να ερθει απο γερμανια για να ειμαστε σιγουροι 100%.Το προβλημα μου εινα το εξης να προχωρησω στην επισκευη  με κοστος απο 200 ευρω σιγουρα μεχρι 290 το ανωτερο οπως μου εξηγησε και ο τεχνικος ή να προχωρησω σε αγορα ενος καινουριου οπως αυτον HBG634BS1αφου μοντελα οπως ο δικος μου εχουν καταργηθει

Δημοσ.

μεχρι ποιο ποσοστο σε συμφερει η επισκευη  σε σχεση με την αγορα ενος καινουριου.να επισημανω οτι ο φουρνος ειναι σε παρα πολυ καλη κατασταση και δεν εχει ξαναχαλασει ποτε.

Δημοσ.

Αν μου έβγαζε πρόβλημα στα 10 χρόνια με κόστος 290 και ο καινούργιος να κάνει 500 σίγουρα θα πήγαινα σε καινούργιο.Είναι ρίσκο η επισκευή γιατί ενδέχεται σε 1-2 χρόνια να βγάλει κάποια άλλη βλάβη οπότε.......................

Γίνεται αλλά  αδικαιολόγητο στα 8-9 χρόνια λειτουργίας.

Δημοσ.
Στις 14/6/2019 στις 4:08 ΜΜ, papoys1 είπε

Αν μου έβγαζε πρόβλημα στα 10 χρόνια με κόστος 290 και ο καινούργιος να κάνει 500 σίγουρα θα πήγαινα σε καινούργιο.Είναι ρίσκο η επισκευή γιατί ενδέχεται σε 1-2 χρόνια να βγάλει κάποια άλλη βλάβη οπότε.......................

Γίνεται αλλά  αδικαιολόγητο στα 8-9 χρόνια λειτουργίας.

Καλησπέρα, ψάχνω για φούρνο εντοιχιζομενο ανω πάγκου και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποια μάρκα όχι από τις γνωστές όπως aek Pitsos, που να είναι αξιόπιστη και σχετικά οικονομική; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...