athlonmarian Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Πριν λιγες μερες ο φουρνος που εχω σταματησε να δουλευει το μοντελο ειναι το εξης Hba 73b550 αγοραστηκε το 2009 αλλα μπηκε σε λειτουργεια 2011 .Ηρθε ο τεχνικος απο το επισημο service Bosch λεγοντας οτι εχει καψει τις 2 απο τις 3 πλακετες (πλακετα ελεγχου ρελε και πλακετα αφης) αλλα επειδη δεν υπαρχει η τριτη πλακετα (αφης)για να γινει δοκιμη (δοκιμασε με καινουριες πλακετες ελεγχου ρελε και την πλακετα τροφοδοσιας)αλλα ο φουρνος δεν λειτουργησε, θα επρεπε να περιμενω λιγες μερες μεχρι να ερθει απο γερμανια για να ειμαστε σιγουροι 100%.Το προβλημα μου εινα το εξης να προχωρησω στην επισκευη με κοστος απο 200 ευρω σιγουρα μεχρι 290 το ανωτερο οπως μου εξηγησε και ο τεχνικος ή να προχωρησω σε αγορα ενος καινουριου οπως αυτον HBG634BS1αφου μοντελα οπως ο δικος μου εχουν καταργηθει
michael92 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Εφόσον μιλάμε για φούρνο δεκαετίας, πας για καινούριο.
athlonmarian Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 μεχρι ποιο ποσοστο σε συμφερει η επισκευη σε σχεση με την αγορα ενος καινουριου.να επισημανω οτι ο φουρνος ειναι σε παρα πολυ καλη κατασταση και δεν εχει ξαναχαλασει ποτε.
papoys1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Αν μου έβγαζε πρόβλημα στα 10 χρόνια με κόστος 290 και ο καινούργιος να κάνει 500 σίγουρα θα πήγαινα σε καινούργιο.Είναι ρίσκο η επισκευή γιατί ενδέχεται σε 1-2 χρόνια να βγάλει κάποια άλλη βλάβη οπότε....................... Γίνεται αλλά αδικαιολόγητο στα 8-9 χρόνια λειτουργίας.
Riggos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Στις 14/6/2019 στις 4:08 ΜΜ, papoys1 είπε Αν μου έβγαζε πρόβλημα στα 10 χρόνια με κόστος 290 και ο καινούργιος να κάνει 500 σίγουρα θα πήγαινα σε καινούργιο.Είναι ρίσκο η επισκευή γιατί ενδέχεται σε 1-2 χρόνια να βγάλει κάποια άλλη βλάβη οπότε....................... Γίνεται αλλά αδικαιολόγητο στα 8-9 χρόνια λειτουργίας. Καλησπέρα, ψάχνω για φούρνο εντοιχιζομενο ανω πάγκου και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποια μάρκα όχι από τις γνωστές όπως aek Pitsos, που να είναι αξιόπιστη και σχετικά οικονομική;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα