pug_f_e Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 παιδια εχουμε καποιον για συντηρηση κλιματιστικων στη θεσσαλονικη ? εχουν χρονια χωρις συντηρηση και σιγουρα θα θελουν και φρεον γιατι δε βγαζουν πολυ ψυξη θελω να γινει υπευθυνη δουλεια γιατι εχω μωρο
esertas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Πάνω το κλιματιστικό σου δεν έχει κάποιο αυτοκόλλητο της εταιρίας; Αλλιώς ψάξε εδώ.
thanasisxask Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Καθάρισε πρώτα τα φίλτρα και δες αν βγάζει ψύξη,αν βγάζει πάρε ένα ψεκαστήρα και ένα καθαριστικό για air condition εσωτερικής μονάδας και καν το μόνος σου. Αν δεν ψύχει, κοίταξε, αν σε σηκώνει η τσέπη σου, να πάρεις κανένα καινούργιο, τα παλιά καίνε πολύ ρεύμα.
kallair Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Καθάρισε πρώτα τα φίλτρα και δες αν βγάζει ψύξη,αν βγάζει πάρε ένα ψεκαστήρα και ένα καθαριστικό για air condition εσωτερικής μονάδας και καν το μόνος σου. Αν δεν ψύχει, κοίταξε, αν σε σηκώνει η τσέπη σου, να πάρεις κανένα καινούργιο, τα παλιά καίνε πολύ ρεύμα. Σοβαρα για κλιματιστικα που πιθανοτατα χρειαζονται απλα μια συντηρηση, του προτεινεις αν δεν αποδιδουν αφου πλυνει τα φιλτρα, να τα πεταξει και αντι να δωσει 20-30-100 ευρω, δεν ξερω ποσα κλιματιστικα εχει, να δωσει 500-1000+ ευρω;;;; τι λογικη του παραλογου ειναι αυτη; ξερεις σε ποσα χρονια θα κανει αποσβεση, ΑΝ κανει;
thanasisxask Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 20 με 30 ευρώ συντήρηση; σηκώνω τα χέρια ψηλά...
kallair Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 15 λεπτά πριν, thanasisxask είπε 20 με 30 ευρώ συντήρηση; σηκώνω τα χέρια ψηλά... google it να δεις ποσο παιζουν οι τιμες, για να μην κανω διαφημιση. Το να λες στον ανθρωπο να χρεωθει ενα σεβαστο ποσο για αγορα νεων κλιματιστικων αντι των "παλιων" υπαρχοντων, για να εχει οικονομια στο ρευμα, ειναι οξυμωρο. Για να κανει αποσβεση το κοστος των κλιματιστικων θα περασουν χρονια..
thanasisxask Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Νομίζω ότι οι τιμές αυτές δεν υπάρχουν, και αν υπάρχουν τι ακριβώς συντήρηση θα σου κάνουν; θα σου βάλουν φρεον; ξέρεις πόσο έχει το κιλό; με αυτά τα λεφτά που λένε θα έρθουν και θα σου καθαρίσουν μόνο τα φίλτρα αντε και την εσωτερική μονάδα. Κοροϊδεύεις που είπα για καινούριο κλιματιστικό, άμα θέλει φρεον κάθε χρόνο είναι ένα πενήνταευρω και άμα λόγω παλαιότητας βγάλει και καμιά βλάβη αντε γειά.
kallair Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Νομίζω ότι οι τιμές αυτές δεν υπάρχουν, και αν υπάρχουν τι ακριβώς συντήρηση θα σου κάνουν; θα σου βάλουν φρεον; ξέρεις πόσο έχει το κιλό; με αυτά τα λεφτά που λένε θα έρθουν και θα σου καθαρίσουν μόνο τα φίλτρα αντε και την εσωτερική μονάδα. Κοροϊδεύεις που είπα για καινούριο κλιματιστικό, άμα θέλει φρεον κάθε χρόνο είναι ένα πενήνταευρω και άμα λόγω παλαιότητας βγάλει και καμιά βλάβη αντε γειά. Trust me, μια χαρα ξερω ποσο κανει το φρεον. Ψυκτικος γαρ. Τωρα για τις αποριες σου για το τι δουλεια κανουν κ ποσο φρεον βαζουν, μπες στο site τους και δες. Δεν ειμαι εδω για να κανω διαφημιση σε κανεναν. Προφανως η κουβεντα ειναι για συντηρηση που ζητησε ο ts. το οτι εσυ διεγνωσες εκ των προτερων οτι εχει βλαβη το κλιματιστικο κ διαρροη τοσο μεγαλη, με ξεπερναει.
yannis27gr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 20€ η απλή συντήρηση (καθάρισμα εσωτερικής/εξωτερικής μονάδας) από γνωστή αλυσίδα (πήρα από εκεί το κλιματιστικό οπότε τους προτίμησα και για τη συντήρηση). Άμα χρειάζεται και φρέον θα φτάσει μαξ 40-50€.
vairass Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Στις 14/6/2019 στις 4:51 ΜΜ, pug_f_e είπε παιδια εχουμε καποιον για συντηρηση κλιματιστικων στη θεσσαλονικη ? εχουν χρονια χωρις συντηρηση και σιγουρα θα θελουν και φρεον γιατι δε βγαζουν πολυ ψυξη θελω να γινει υπευθυνη δουλεια γιατι εχω μωρο Εχω εγώ έναν... Άριστος!! Αν θες στείλε πριβε να σου στείλω στοιχεία Οικονομικός πολύ. 4 ώρες πριν, thanasisxask είπε Νομίζω ότι οι τιμές αυτές δεν υπάρχουν, και αν υπάρχουν τι ακριβώς συντήρηση θα σου κάνουν; θα σου βάλουν φρεον; ξέρεις πόσο έχει το κιλό; με αυτά τα λεφτά που λένε θα έρθουν και θα σου καθαρίσουν μόνο τα φίλτρα αντε και την εσωτερική μονάδα. Κοροϊδεύεις που είπα για καινούριο κλιματιστικό, άμα θέλει φρεον κάθε χρόνο είναι ένα πενήνταευρω και άμα λόγω παλαιότητας βγάλει και καμιά βλάβη αντε γειά. Σε αυτοκίνητο έκανα πλήρη σέρβις κλίμα με αλλαγή φρεον 40 ευρώ... Σε γνωστό όμως, άρα υπάρχουν και φθηνα αρκεί να ξέρεις κόσμο.
RedPriest Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, thanasisxask είπε Νομίζω ότι οι τιμές αυτές δεν υπάρχουν, και αν υπάρχουν τι ακριβώς συντήρηση θα σου κάνουν; θα σου βάλουν φρεον; ξέρεις πόσο έχει το κιλό; με αυτά τα λεφτά που λένε θα έρθουν και θα σου καθαρίσουν μόνο τα φίλτρα αντε και την εσωτερική μονάδα. Κοροϊδεύεις που είπα για καινούριο κλιματιστικό, άμα θέλει φρεον κάθε χρόνο είναι ένα πενήνταευρω και άμα λόγω παλαιότητας βγάλει και καμιά βλάβη αντε γειά. Πες του να πάρει και κανα 2 κιλα φρεον να τα έχει για καβατζα μπορει να το καταργήσουν τίποτα και να έχουμε αλλα μετα...
mylo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Αν σκεφτείς πως παίρνουν 70-80€ για εγκατάσταση ενός, τότε πλήρωσες πολύ καλά 1
vairass Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, mylo είπε Αν σκεφτείς πως παίρνουν 70-80€ για εγκατάσταση ενός, τότε πλήρωσες πολύ καλά Ναι μου τα έβγαλε και τα έβαλε σε άλλο σπίτι κιόλας... Έκανε καλή δουλειά.
pug_f_e Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 λοιπον παιδια μια προσφορα που πηρα ηταν η εξης.. για συντηρηση-καθαρισμο κλπ ( αναθεμα τι κανουν ή τι δε κανουν αλλα τελος παντων) 15 ευρω το καθε κλιματιστικο ρωησα για συμπληρωμα φρεον και μου ειπε αναλογα ποσο λειπει. η μεγιστη χρεωση αν ειναι τελειως αδειο , 20 ευρω το καθε κλιματιστικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα