Exodia The Forbidden One Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 πήγα σήμερα να δω για γυαλιά οράσεως γιατί τα δικά μου που έχω έχουν χαραχτεί έπρεπε να τα έχω αλλάξει τα δύο χρόνια και δεν τα έχω αλλάξει και έχουν περάσει 4 και μου είπανε τιμές για φακούς οράσεως για τη μυωπία μου που έχω το πιο λεπτό 240 ευρώ μάρκας τοκάι και για no-name πάλι το πιο λεπτό σε άθραυστο 160. Υπάρχει λόγος να διαλέξω τοκάι από το no name αξίζουν αυτά τα 80 ευρώ παραπάνω.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, divo είπε υπαρχει λογος να αλλάξεις μαγαζι που ψωνίζεις. 300€ εδωσα για πολυεστιακα, μαζι με ηλιου. Και οι βαθμοι στη μυωπια μου ειναι 5 με 5,5. Και φακους μαρκας Το πιο φθηνό πού βρήκα είναι εγώ έχω 15 και 16 μυωπία καί αναγκαστικά πάω στο 1.74 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Στις 15/6/2019 στις 5:40 ΜΜ, divo είπε ο λιγο πιο παχύς σκελετος δε χρειάζεται και μεγάλη λέπτυνση και ετσι ειναι και φθηνότερα. Λες να το κάνω έτσι ?
thanospetr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε Λες να το κάνω έτσι ? Στα νούμερα σου βέβαια δεν νομίζω να παλεύεται με μικρότερη λέπτυνση, όσο παχύ σκελετό και να χεις. Εγώ με 8 και παχύ σχετικά σκελετό με την προτελευταία λέπτυνση και πάλι παχύ είναι το τζάμι. Το κλειδί στα μεγάλα νούμερα είναι να έχεις μικρό σκελετό με όσο το δυνατόν μικρότερους φακούς καθώς ο φακός παχαίνει απότομα όσο απομακρύνεσαι από το κέντρο του.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 31 λεπτά πριν, thanospetr είπε Στα νούμερα σου βέβαια δεν νομίζω να παλεύεται με μικρότερη λέπτυνση, όσο παχύ σκελετό και να χεις. Εγώ με 8 και παχύ σχετικά σκελετό με την προτελευταία λέπτυνση και πάλι παχύ είναι το τζάμι. Το κλειδί στα μεγάλα νούμερα είναι να έχεις μικρό σκελετό με όσο το δυνατόν μικρότερους φακούς καθώς ο φακός παχαίνει απότομα όσο απομακρύνεσαι από το κέντρο του. Εμένα ο φακός είναι όπως οι μάσκες για την θα θάλασσα τέρμα χοντρα στα πλαίσια καί λεπτά στο κέντρο, τι σκελετό έχεις εμένα με καλύπτει μόνο ο κοκκαλινος 1
gia_nnis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Στις 15/6/2019 στις 5:26 ΜΜ, Exodia The Forbidden One είπε Το πιο φθηνό πού βρήκα είναι εγώ έχω 15 και 16 μυωπία καί αναγκαστικά πάω στο 1.74 Εκφυλιστικη εχεις..???
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 49 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Εκφυλιστικη εχεις..??? Ναι δυστυχώς δεν τό ξερά πρόσφατα το ανακάλυψα καί αρχίζω να κάνω καταρράκτη
gia_nnis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε Ναι δυστυχώς δεν τό ξερά πρόσφατα το ανακάλυψα καί αρχίζω να κάνω καταρράκτη Αιτια κερατοκωνος..???
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 37 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Αιτια κερατοκωνος..??? Όχι η μυωπία εκφυλίζεται ο βυθός καί έχω αμφιστροπαθεια
icsd08063 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Καλημέρα σας παιδιά, Ήρθε η ώρα να αγοράσω νέα γυαλιά οράσεως σε συνδυασμό με φακούς. Καθώς έχω βρει τον σκελετό που θέλω, ψάχνω πλέον για τους φακούς και τις διαφορές ανάμεσα στις μάρκες. Πέρασα από ένα κατάστημα οπτικών και μου πρότειναν τους Fasma 1.6 Blue Shield λόγω της πολύωρης δουλειάς μου μπροστά σε υπολογιστή. Μου ανέφεραν μάλιστα ότι σε σχέση με άλλους φακούς, δεν φαίνεται η ενοχλητική μπλε αντανάκλαση σε τρίτους που με βλέπουν, δείχνοντας μου τη διαφορά με ένα άλλο φακό. Καθώς δεν τους έχω ξανακούσει, γνωρίζετε κάτι παραπάνω για την εταιρεία αυτή; Έχετε μήπως να προτείνετε κάτι καλύτερο, ακόμη και πολύ ακριβότερο αναφορικά με το τι φακό να επιλέξω; Η συνταγή του γιατρού αναφέρει 1.5 στο ένα μάτι και 1.75 στο άλλο. Τα προηγούμενα γυαλιά που είχα ήταν ακριβώς στα ίδια νούμερα για τους φακούς και υποτίθεται πως ήταν essilor crizal, χωρίς ωστόσο ποτέ να πάρω κάποιο πιστοποιητικό για αυτά (αν φυσικά δίνουν οι οπτικοί τέτοιο). Γενικα θέλω να κινηθώ σε κάτι πολύ καλό για τα μάτια μου, ακόμη και αν αυτό είναι ακριβότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα