Pepina Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Kαλησπερα παιδια σημερα ηρθε η ενημερωση 9.0.3 στα One plus 3.Για καποιο λογο οσες φορες προσπαθησα να την κανω ενω κανει την ληψη - επανεκινηση κ.τ.λ, στο updating μου βγαζει failed. Eιπα μηπως δεν ειχα χωρο, απελεθερωσα αλλα και παλι τζιφος. Τι μπορει να φταει; Κανενας τροπος μηπως γλυτωσω το factory reset;
Pepina Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, TechnoState είπε Δοκίμασες το oxygen updater app? Οχι θα δοκιμασω αν δεν την κανει και τωρα ... Σε ευχαριστω!
TechnoState Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μόλις κατέβει το αρχείο (αργεί λιγάκι) Μπαίνεις κ κάνεις manual την αναβάθμιση μέσα απο την επιλογή "τοπική αναβάθμιση"
saruman123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Pepina είπε Kαλησπερα παιδια σημερα ηρθε η ενημερωση 9.0.3 στα One plus 3.Για καποιο λογο οσες φορες προσπαθησα να την κανω ενω κανει την ληψη - επανεκινηση κ.τ.λ, στο updating μου βγαζει failed. Eιπα μηπως δεν ειχα χωρο, απελεθερωσα αλλα και παλι τζιφος. Τι μπορει να φταει; Κανενας τροπος μηπως γλυτωσω το factory reset; Μπορεί να έχει κολλήσει.
Pepina Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 26 λεπτά πριν, TechnoState είπε Μόλις κατέβει το αρχείο (αργεί λιγάκι) Μπαίνεις κ κάνεις manual την αναβάθμιση μέσα απο την επιλογή "τοπική αναβάθμιση" Προσπαθω να την κανω τωρα απο το app οντως αργει λιγακι, και βλεπω οτι ειναι και zip. Οταν εννοεις να μπω να κανω manual απο την επιλογη ( Τοπικη αναβαθμιση) μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος που μπαινω; Γιατι παντα τις ενημερωσεις-αναβαθμισεις τις εκανα κανονικα απο την συσκευη. Βλεπεις εχω το S7 edge duos σαν πρωτη συσκευη και το εχω ψιλοπαραμελησει το one plus.
TechnoState Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρυθμίσεις- σύστημα- ενημερώσεις συστήματος- ⚙️ - τοπική αναβάθμιση - επιλέγεις το κατεβασμένο zip Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από TechnoState
Pepina Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, TechnoState είπε Ρυθμίσεις- σύστημα- ενημερώσεις συστήματος- ⚙️ - τοπική αναβάθμιση - επιλέγεις το κατεβασμένο zip Mπα μια απο τα ιδια μου κανει και στο ετσι. Στο update φορτωνει για λιγο και παλι μου βγαζει failed και reboot. Τι στο καλο το επιασε ουτε ξερω!!! 44 λεπτά πριν, saruman123 είπε Μπορεί να έχει κολλήσει. Σίγουρα, πως ξεκολλάει ομως.
TechnoState Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) ... περίεργο. Ρυθμίσεις- επαναφορά επιλογών - μια προς μία κ τις τρεις επαναφορες που βλέπεις. Θεωρώ ότι έχεις κρατήσει τα back up σου εξωτερικό μέσο. Έχεις ολοκληρώσει τους συγχρονισμους στους λογαριασμούς που σε ενδιαφέρουν κ έχεις σώσει το update zip σε ένα usb stick έστω. Εναλλακτικά, υπάρχει υπάρχει υποστήριξη στο community αλλά κ support chat 11am-5am στο OnePlus.com/gr/support Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από TechnoState
Pepina Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Οντως περιεργο ενω την κατεβαζει κανονικα να μου κανει failed στο updating.Kαι οταν ανοιγει η συσκευη να μου την εμφανιζει συνεχως στο παραθυρακι για να ξαναγινει, Θα κοιταξω αυριο να αντιγραψω σε καποιο στικακι οτι χρειαζομαι συν το zip αρχειο που κατεβηκε με το app και να κανω επαναφορα. Σκεφτομουν μηπως εμπαινα και σε recovery να εκανα καθαρισμα στα cache κ.τ.λ μπας και στρωσει.
saruman123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, Pepina είπε Σίγουρα, πως ξεκολλάει ομως. Η το update έχει κάποιο bug και δεν το περνάει ή πρέπει να κάνεις backup και μετά μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
TechnoState Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 .... πρίν λίγο δοκιμάστηκε κ με τους δύο τρόπους. Το αρχείο της αναβάθμισης για την έκδοση 9.0.3 για το op 3 , 6/64 μου δουλεύει σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα