paraksenopedi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα σας, προβληματίζουμε σοβαρά, αρχικά ειμαι 26 χρονών και γνώρισα την ξαδέρφη του κολλητού μου σε μια εκδήλωση, είχαμε χορέψει αρκετά και βγήκαμε ξανά με παρέα προχθές, φυσικά ήταν και ο κολλητός μου στην παρεά. οταν τελιώσαμε τους πήρα όλους στο σπίτι τους και άφησα τελευταία την ξαδέρφη διότι μένει σχεδον 5 λεπτά απο το σπίτι μου. όταν έιχα φθάσει, μου είχε στείλει μήνυμα στο ινσταγκραμ γιατί ανησυχουσε λέει εαν είχα φθασει στο σπίτι μου, και μιλούσαμε για αρκετή ώρα. Το πρόβλημα είναι οτι η ξαδέρφη είναι 18 χρονών και οπως καταλαβαίνεται η διαφορά μας είναι στα 8 χρόνια. δεν ξέρω τι να κάνω, γράψτε μου τις απόψεις σας παρακαλώ. Συνεχίζουμε να μιλαμε αρκετα συχνά, αλλά εχω κωλήσει λόγο του κολλητού και της διαφοράς, σκεφτομαι να του μιλήσω και ίσως να ξέρει εαν η ξαδέρφη του έχει σχεσή η κάτι τετοιο, ποια η αποψη σας? γινεται να έχει σχέση και να μιλάμε αρκετά συχνά, έχω μπερδευτει αρκετα, πως νομιζεται θα αντιδρασει εαν της πως οτι μ'αρέσει?
mclein² Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) υγ - το "παραξενοπαιδι" ελπιζω να μην προκυπτει απ'το τραγουδι του Σταν.... Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από mclein² 6
melodicpunk Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Εμπαινεεε γιουτσο!! Τι προβλημα να υπαρχει ρε μαν? Εκτος αν θες παντρεια οποτε αστο ησυχο το κοριτσι. Γνωμη μου πρωτα μιλα με τον κολλητο σου και μετα προχωρα.
dimitris_sal Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Εγω δεν βλέπω κανένα πρόβλημα Αν ήσουν 22 και είχατε διαφορά 8 χρόνων τοτε ναι,θα σου έλεγα να αλλάξεις ρότα! Αλλα τωρα ολα μου φαινονται μια χαρά! Προχώρα! 1
paraksenopedi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε Εγω δεν βλέπω κανένα πρόβλημα Αν ήσουν 22 και είχατε διαφορά 8 χρόνων τοτε ναι,θα σου έλεγα να αλλάξεις ρότα! Αλλα τωρα ολα μου φαινονται μια χαρά! Προχώρα! φίλε έχουμε διαφορά 8 χρόνια εγω 26 και αυτή 18, δεν κατάλαβα τι εννοείς 3
1988panos2171 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Σού λέει ότι άλλο να είναι 14 η άλλη και να της ρίχνεις 8 χρόνια και άλλο το να είναι 18... 1
allpaple Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Η ιδανικη διαφορα βγαινει απο τον τυπο ηλικια ανδρος δια δυο συν επτα, συν-πλην δυο. Κανοντας τον υπολογισμο εισαι μεσα. Καλα στεφανα! 1 1
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) σα το Κωνστανταρα βγάζει ο τύπος σου τι 30 τι 40 τι 50 Το " 18 προσεχώς " είναι λίγο οριακό Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από Mhlogiatros
giannis.. Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) ΑΝ εκτιμας τον κολλητο σου καλο θα ειναι να τον ρωτησεις αν εχει θεμα να προχωρησεις με την ξαδερφη του. Ετσι αντρικια. Λογικα δεν θα εχει εκτος αν εχεις σκοπο να <<πυροβολησεις>>και να φυγεις. εκει χανεις και τους 2 Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από giannis.. 1 1
paraksenopedi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, giannis.. είπε ΑΝ εκτιμας τον κολλητο σου καλο θα ειναι να τον ρωτησεις αν εχει θεμα να προχωρησεις με την ξαδερφη του. Ετσι αντρικια. Λογικα δεν θα εχει εκτος αν εχεις σκοπο να <<πυροβολησεις>>και να φυγεις. εκει χανεις και τους 2 όχι φίλε δεν είναι αυτού του τύπου γυναίκα και φυσικά δεν είμαι τετοιου τύπου άνδρας
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 εχω κωλήσει λόγο του κολλητού Είπαμε παράξενο παιδί είναι αυτό.
Joshua21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 38 λεπτά πριν, paraksenopedi είπε σοβαρές απαντήσεις βρε παιδιά, είσαι αρνητικός στο ενδεχόμενο? Οι σοβαρές απαντήσεις προϋποθέτουν σοβαρές ερωτήσεις, και ναι είμαι 100% αρνητικός, θα μπορούσε να είναι εγγονή σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις