Blackgtc Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Καλησπερα θα ήθελα την βοήθεια σας ψάχνω να αγοράσω αυτοκίνητο από Αθήνα .Τα λεφτά που διαθέτω είναι Μέχρι 5000 Ψάχνω μόνο βενζίνη μέχρι 1400 κιβυκα και από χρονολογία 2008 και μετά μέχρι 125.000χλμ θα ήθελα την γνώμη σας να πάω σε σχετικά κάτι οικονομικό και στην καταναλωση Αλλά και στην συντήρηση επίσης αποκλείω αυτοκίνητα του τύπου Matiz,c1,i10, καθώς Θέλω και λίγο μεγάλους χώρους σκέφτομαι για κανένα fiesta,polo,ibiza το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι σε αυτά τα λεφτά το μόνο που μπορώ να βρω από αυτά τα αυτοκίνητα είναι Μέχρι 1.200 κυβικά και δεν ξέρω πώς θα πηγαίνουν στον δρόμο,φοβάμαι πως θα έχουν υψηλή καταναλωση λόγω του ότι θα ζορίζονται ειδικά άμα τα φορτώσεις λίγο .
turbat0s Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Εντάξει μην έχεις και πολλές απαιτήσεις (και γκάζια και χώρους) σε αυτό το budget. Βρες κανά καλοσυντηρημένο i20. Έχει καλούς χώρους σε αυτό το μέγεθος και είναι αξιόπιστο. Ευρωπαϊκά τέτοιας ηλικίας (προσωπικά) δύσκολα θα κοιτούσα. Επίσης το "άμεση" αγορά που λες μπορεί να σε οδηγήσει σε παγίδα, μην βιαστείς. 1
mclein² Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 εγω αυτα θα προτιμουσα & με αυτη τη σειρα -> hyundai i20 mazda 2 toyota auris fiat grande punto ισως χρειαστει να δωσεις 500€ παραπανω σε καποιες περιπτωσεις (αρχικα) αλλα θα σε γλιτωσει απο ταλαιπωριες αργοτερα. 1
gia_nnis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 15 ώρες πριν, Blackgtc είπε Καλησπερα θα ήθελα την βοήθεια σας ψάχνω να αγοράσω αυτοκίνητο από Αθήνα .Τα λεφτά που διαθέτω είναι Μέχρι 5000 Ψάχνω μόνο βενζίνη μέχρι 1400 κιβυκα και από χρονολογία 2008 και μετά μέχρι 125.000χλμ θα ήθελα την γνώμη σας να πάω σε σχετικά κάτι οικονομικό και στην καταναλωση Αλλά και στην συντήρηση επίσης αποκλείω αυτοκίνητα του τύπου Matiz,c1,i10, καθώς Θέλω και λίγο μεγάλους χώρους σκέφτομαι για κανένα fiesta,polo,ibiza το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι σε αυτά τα λεφτά το μόνο που μπορώ να βρω από αυτά τα αυτοκίνητα είναι Μέχρι 1.200 κυβικά και δεν ξέρω πώς θα πηγαίνουν στον δρόμο,φοβάμαι πως θα έχουν υψηλή καταναλωση λόγω του ότι θα ζορίζονται ειδικά άμα τα φορτώσεις λίγο . Πηγαινε οδηγησε ενα i20 1.2 και ενα πολο 1.4 Θα διαπιστωσεις οτι το i20 εχει καλυτερη αποκριση γκαζιου! Το i20 παει πολυ καλα χαμηλομεσαια και ειναι με καδενα! 1
Rumpelstiltskin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 τα grande punto δεν ειχαν θεματα με τη city λειτουργια;
thanasisxask Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Ποιο i20 ρε παιδιά; είναι άθλια τα πλαστικά του σαν ψεύτικα, πολύ χαμηλή ποιότητα κατασκευής μέσα. 1
Γιάννης Blackberrianos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Για μενα προσωπικα ψαξε κατι σε ibiza αν και υπαρχει παρα πολυ σαβουρα.Επειδη γενικα κανεις μια επενδυση για το μελλον σου προτιμοτερο να περιμενεις να μαζεψεις αλλο ενα διχιλιαρο και να πας σε κατι πιο καλο κατεμε για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Κοιτα για mazda 2 και για κανα corsa με τα 100 αλογα που εβγαινε πολυ δυνατο σαν αμαξι.Μετα πηγαινε και κοιτα κατι σε παλαιοτερο c4 αλλα γενικα ξεφευγεις λιγο στην τιμη.Για τα δεδομενα σου εγω θα βολευομουν με ενα mazda 2 η κανα toyota yaris!
turbat0s Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, thanasisxask είπε Ποιο i20 ρε παιδιά; είναι άθλια τα πλαστικά του σαν ψεύτικα, πολύ χαμηλή ποιότητα κατασκευής μέσα. Φαντάζομαι κάποιος που ψάχνει ΙΧ χαμηλού budget έχει άλλες προτεραιότητες. Ψάχνει αξιόπιστο κάρο που προσφέρει απροβλημάτιστες μετακινήσεις και χαμηλό κόστος χρήσης χωρίς απρόοπτα έξοδα. 1 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 22 ώρες πριν, Blackgtc είπε Καλησπερα θα ήθελα την βοήθεια σας ψάχνω να αγοράσω αυτοκίνητο από Αθήνα .Τα λεφτά που διαθέτω είναι Μέχρι 5000 Ψάχνω μόνο βενζίνη μέχρι 1400 κιβυκα και από χρονολογία 2008 και μετά μέχρι 125.000χλμ θα ήθελα την γνώμη σας να πάω σε σχετικά κάτι οικονομικό και στην καταναλωση Αλλά και στην συντήρηση επίσης αποκλείω αυτοκίνητα του τύπου Matiz,c1,i10, καθώς Θέλω και λίγο μεγάλους χώρους σκέφτομαι για κανένα fiesta,polo,ibiza το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι σε αυτά τα λεφτά το μόνο που μπορώ να βρω από αυτά τα αυτοκίνητα είναι Μέχρι 1.200 κυβικά και δεν ξέρω πώς θα πηγαίνουν στον δρόμο,φοβάμαι πως θα έχουν υψηλή καταναλωση λόγω του ότι θα ζορίζονται ειδικά άμα τα φορτώσεις λίγο . 1.2 τετοιας ηλικιας φορτωμενο και φαντάζομαι εθνική ειναι τάφος. Γενικά άμα ψάξεις καλά, μπορείς να βρεις κάτι σε μικρομεσαίο 1.4 γιατί με ενα μικρό 1.4 πάγια έξοδα έχεις σχεδόν τα ίδια και έχεις περισσότερο αμάξι με το μικρομεσαίο.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Η ασφάλεια ενεργητική και παθητική να είναι πρώτη σου προτεραιότητα και όχι η αξιοπιστία. Ιδίως με ότι γίνεται στους ελληνικούς δρόμους... πχ με το τελευταίο ατύχημα με το γιαρις
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Στην κατηγορία που ψάχνει ο φίλος με τα χρήματα που διαθέτει πάνω κάτω όλα την την ίδια ασφάλεια έχουν.Ο οδηγός είναι ο κύριος υπεύθυνος για την ασφάλεια. Και όλα την ίδια αξιοπιστία έχουν.Αναλογα τη συντήρηση που έκανε ο προκάτοχός.
panos_90 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Κοίτα και Kia Ceed και καλύτερα από ιδιώτη (χωρίς να έχει περάσει από χέρια μαντρά). Στα λεφτά που ψάχνεις είναι value for money και άμα θες του βάζεις και υγραέριο
gia_nnis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε 1.2 τετοιας ηλικιας φορτωμενο και φαντάζομαι εθνική ειναι τάφος. Για την kia δεν ισχυουν αυτα: Και ειναι ο παλιος κινητηρας με καροτσα 930κιλα!!! Ο 1.2 kappa-i20 ειναι αλλο μοτερ πιο δυνατο σε καροτσα 1040κιλα! Για μενα το μηχανικο συνολο του i20 ειναι κορυφη! Το μονο μειονεκτημα ειναι τα πλαστικα του απο θεμα αισθητικης και δεν εχει την μονωση του γερμανου..!
ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, gia_nnis είπε Για την kia δεν ισχυουν αυτα: Και ειναι ο παλιος κινητηρας με καροτσα 930κιλα!!! Ο 1.2 kappa-i20 ειναι αλλο μοτερ πιο δυνατο σε καροτσα 1040κιλα! Για μενα το μηχανικο συνολο του i20 ειναι κορυφη! Το μονο μειονεκτημα ειναι τα πλαστικα του απο θεμα αισθητικης και δεν εχει την μονωση του γερμανου..! Σοβαρά; Δηλαδή το κριτήριο για το άμα είναι σβέλτο ένα αυτοκίνητο είναι ένα τεστ με σανιδωμένο το πόδι στο γκάζι; Θες να φορτώσεις το Picanto και να κάνεις προσπέραση, να δούμε τι ρεπρίζ έχει; Γιατί κάτι μου λέει οτι θα προκαλέσεις ουρά στην αριστερή λωρίδα... Το συγκεκριμένο κιόλας είναι σκοτώστρα γιατί ήδη απο τα 110-120 πάει σα βάρκα σε φουρτούνα. Καλά έτσι κι έπρεπε να φρενάρει απότομα στα 150 θα έφευγε στην άλλη πλευρά του δρόμου και στον άλλο κόσμο. 2
gia_nnis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Σοβαρά; Δηλαδή το κριτήριο για το άμα είναι σβέλτο ένα αυτοκίνητο είναι ένα τεστ με σανιδωμένο το πόδι στο γκάζι; Θες να φορτώσεις το Picanto και να κάνεις προσπέραση, να δούμε τι ρεπρίζ έχει; Γιατί κάτι μου λέει οτι θα προκαλέσεις ουρά στην αριστερή λωρίδα... Το συγκεκριμένο κιόλας είναι σκοτώστρα γιατί ήδη απο τα 110-120 πάει σα βάρκα σε φουρτούνα. Καλά έτσι κι έπρεπε να φρενάρει απότομα στα 150 θα έφευγε στην άλλη πλευρά του δρόμου και στον άλλο κόσμο. Το βιντεο το εβαλα για να δειξω πως ανεβαζει απο 0-100χλμ αλλα και οτι παει καλα σε μεγαλες ταχυτητες για τα κυβικα του! Το οτι το i20 παει πολυ καλα για τα κυβικα του.. τα υπολοιπα που κολλανε??? Δεν παιζουν ρολο μονο τα κυβικα σενα αυτοκινητο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα