Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Ενας φιλος αγορασε νεο υπολογιστη . Δεν ξερω τι επαθε το παλιο αλλα δεν ξεκιναει μου ειπε . Θα παρω τον δισκο να τον συνδεσω εξωτερικα με ανατπτορα στο δικο μου pc να παρω κατι φωτογραφιες. Αν δεν εχει βεβαια χτυπησει ο δισκος . Επειδη δεν θυμαται τον κωδικο του gmail του μπορω να το δω μεσα απο τον δισκο που θα παρω ? Ευχαριστω.
Realakias Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ενας φιλος αγορασε νεο υπολογιστη . Δεν ξερω τι επαθε το παλιο αλλα δεν ξεκιναει μου ειπε . Θα παρω τον δισκο να τον συνδεσω εξωτερικα με ανατπτορα στο δικο μου pc να παρω κατι φωτογραφιες. Αν δεν εχει βεβαια χτυπησει ο δισκος . Επειδη δεν θυμαται τον κωδικο του gmail του μπορω να το δω μεσα απο τον δισκο που θα παρω ? Ευχαριστω. Αρχεία δύσκολα να ανακτήσεις. Δεν έχει βάλει τηλέφωνο ή 2ο email ανάκτησης σε περίπτωση που χαθεί ο κωδικός? Μεγάλο λάθος αν δεν το έχει κάνει. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από Realakias
rofl Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 δεν εχει android κινητο? κανει forgot my password στον ηυ, και αν ειναι ηδη λογκαρισμενος σε android κινητο του ζηταει επιβεβαιωση και thats it
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Τιποτα απο τα παραπανω παιδια ...Ευχαριστω.
shodan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Η αμέσως επόμενη λύση τότε και εφόσον δεν έχει χτυπήσει ο δίσκος/λειτουργικό είναι να τον συνδέσεις σαν κύριο δίσκο σε κάποιο φορητό/σταθερό υπολογιστή. Αν έχει Windows 10/8 ακόμη και 7 σε πολλές περιπτώσεις θα εκκινήσει κανονικά και θα ανοίξεις τον Firefox/chrome όποτε θα δεις τον αποθηκευμένο κωδικό. 1
Realakias Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, shodan είπε Η αμέσως επόμενη λύση τότε και εφόσον δεν έχει χτυπήσει ο δίσκος/λειτουργικό είναι να τον συνδέσεις σαν κύριο δίσκο σε κάποιο φορητό/σταθερό υπολογιστή. Αν έχει Windows 10/8 ακόμη και 7 σε πολλές περιπτώσεις θα εκκινήσει κανονικά και θα ανοίξεις τον Firefox/chrome όποτε θα δεις τον αποθηκευμένο κωδικό. Για κύριο δίσκο δεν πρέπει να τον κάνει format? Για να ξαναμπεί ως καινούργιος? Πρέπει να επιλέξει delete partition και μετά να τον βάλει ως πρώτο. Τα αρχεία θα φύγουν. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από Realakias 1
shodan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Όχι, θα παίξει μια χαρά. Φυσικά και δεν θα κάνει φορματ.
shodan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Προσωπικά με win 8/10 δεν είχα θέμα μέχρι τώρα σε διάφορες συνθέσεις σε φορητά και σε σταθερά μηχανήματα. Δεν θα διαφωνήσω όμως, όντως παίζει και αυτή η περίπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα